- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- намисли дума преди да влезеш
любов..![]()
всера си купи ...
"Заблудите също са ценни, но само от време на време. Не всеки тръгнал за Индия е открил Америка."
спорт о.О![]()
Днес си бил на ...... ?
"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
Audrey Hepburn
булка..![]()
![]()
спиш с ...
"Заблудите също са ценни, но само от време на време. Не всеки тръгнал за Индия е открил Америка."
кокошка
обичаш...
...We stopped checking for monsters under our bed, because we realized they were inside us...
телевизор
спиш със .. ?
As wicked as you are, you're beautiful to me.
You're the darkest burning star, you're my perfect disease..
Фолио..![]()
тровиш се с ...
Стена![]()
Ми кат я жиждам пред себе си![]()
Целуваш се със...
Бъдещето се стича в миналото през тънкото гърло на настоящето, така че, ако не искате да останете само минало, живейте в настоящето така, че да ви запомнят и в бъдеще...!
ЦСКА
Ще сануваш...
тухла..![]()
искаш се*с с ...
таратор xD![]()
![]()
вчера закусва . .
"..My shadow's only one that walks beside me
My shallow heart's the only thing that's beating
Sometimes I wish some one out there will find me
Til then I walk alone .. "^^
къща..![]()
къпеш се с ...
дезодорант![]()
Дъвчеш...
Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\
влак![]()
![]()
пъхаш си в дупката ...