- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Боли ме стомахчето
Надявам се да ми помогнете... ето за какво става на въпрос:
Всеки ден ставам, закусвам си примерно малка активия, обядвам солетки и вечерям салата / супа с 1 филийка.
И корема ме боли почти ПОСТОЯННО. Пила съм разхлабителни, нош ( ? ) па и тн, но нищо не действа! Не ми минава... и ако мога да ви попитам дали е от хранителния режим или нещо др?
Втора смяна съм и не мога да обядвам хубавко, а ако ям преди у-ще, когато отида там пак ми се дояжда и така... е, предложения? Мерси за отговорите предварително!![]()
fff faling .
яж, когато ти се ядехапвай повечко и не пий каквито и да е лекарства на гладно
![]()
http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук
Иди си пусни изследвания... Кой знае кво си си докарала с 'многото' ядене. Може да имаш паразити. Язва. Иди на лекар и почни да ядеш...
Не знам какво разбираш под разхлабително и за какво ти е изобщо такова, но нош-па определено не е това.Карай същия дух с количеството ядене и ще ти варим жито.
ядеш толкова малко![]()
ужас... вземи почни да се храниш;че вече е станало лошо.. предполагам от хранителния режим е проблемът ти![]()
и ЗАДЪЛЖИТЕЛНО отиди да ти направят изследвания !!
Момиче как може да ядеш толкова малко. Ще си докараш някоя язва и после иди му мислиПървоначално написано от freak.doll
. И не ми е ясно, защо пиеш разхлабителни?
Тичай при чичо доктор да ти правят изследвания, не е нормално да те боли ПОСТОЯННО корем.
От колко време търпиш така да те боли корем?
www.tuzari.com/tuz.php?name=eli7ooo
Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.
вие сте ненормални, с толкова и такъв тип ядене не стомаха , а не знам какво ше те боли..
Този който не пада, не се изправя.
ти си луда бе момиче, еййй с тва отслабване се побъркахте всички...яж нормално и спортувай, кой знае докато си оправиш режима на ядене как ще те боли корема...тц тц тц
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
Имам приятелка, която кара с по домат и Активия на ден...е познай къде е сега.В психиатрията с анорексия. Простооо сама се обричаш..не може да ти се заповяда да ядеш ако вече имаш проблем. Не почвай с яденето изведнъж щото корема ти яко се е свил. Отиди на лекар/диетолог/психолог да ти съставят режим. А ти виждаш ли се дебела?
Не, според мен съм си окей. Нито дебела, нито слаба.
168 см съм и около 55 кг ( когато се наям)
Не знам за хранителния режим, мисля че си ям нормално... иначе аз не отслабвам, поне не го искам!
fff faling .
според теб ядеш нормално
това не значи;че е така![]()
аз ако отслабвам не бих яла толкова О.о