- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Какво мислите за брекети?
на 14 години съм и мисля да си сложа брекети
досега все щях да си слагам но се притеснявах да не ми се подиграват или нещо от сорта
но вече си промених мнението и мисля да си сложа брекети
какво смятате
БЛ ПРЕДВАРИТЕЛНО
Заглавията трябва да бъдат описателни!
sh3_1s_7h3_0n3
Е то си зависи от теб дали ще им се оставиш да ти се подиграват или не. Ако имаш нужда сложи си ако не-не.![]()
Какво смятаме относно кое?
Дали ще ти се смеят или дали да си сложиш и да си оправиш зъбите?
Ти как мислиш?С криви зъби мислиш ли,че е по - добре?
Слагай докато е време и се изправят по - бързо.
просто исках да видя какво смятат хора които вече са си сложоли брекети и как се чувстватПървоначално написано от BoCupycake
не знаех че ще има и заядливи хора
Е защо реши,че се заяждам.
Просто е глупаво да ти пука,че ще ти се смеят при положение ,че е временно и след това ще си много доволна.
Аз за твое добро ти казвам слагай докато е време,но ти щом го приемаш за заяждане - okey. ; )
BoCupycake аз не съм споменала че ти си заядлива
нз откъде си си направила този извод![]()
Еми не си във втори клас, така че едва ли ще ти се подиграват...и да ти са подиграват се тая :/
I <3 my iPod !
"We don't collide the law anyway any day
Like a drug addicted motherfucker dee jay..."
Мога да ти кажа, че ако те притеснява отношението на момчетата спрямо теб (дали ще спрат да те харесват) не се притеснявай. Аз нося брекети от 4 години и напротив- даже хората ми казават , че ще зглеждам много странно без брекети. Просто трябва да си хотра и да го обърнеш в своя полза![]()
![]()
![]()
![]()
благодаря за разбиранетоПървоначално написано от anisummer
благодаря за разбиранетоПървоначално написано от vampire_girl_
![]()
![]()
Глупости си мислиш само!Няма никой да ти се подиграва :P :P :P Пък после зъбките ще са ти супер!
![]()
![]()
![]()
![]()
дано да е такаПървоначално написано от sanq9
Ами според мен си сложи така ще ти се оправят зъбите,а колкото до това дали ще ти се смеят ами според мен няма нищо смешно,а ако те ти се смеят не им обръщай внимание!Поне зъбите ти ще се оправят!!!!!!))))
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Preska
За да си сложиш брекетите обикновено трябва да имаш проблем, който трябва да решиш.Слагането на брекети не е току-така..събудила се и решила да си слага(вярно, че има хора, които си ги слагат за красота, но при теб явно не е така..за тва няма ко да говорим )..Изобщо ходила ли си при ортодонт..или ти просто си питаш дали да не си сложиш брекети..?!
It's hard to wait around for something that you know might never happen, but it's even harder to give up, especially when it's everything you ever wanted
да ходила съм и ми казаха че имам нужда от брекетиПървоначално написано от liim0nka
просто исках да разбера как са се чувствали хората които вече са минали пред това
Никой няма да ти се подиграва.![]()
And every time I scratch my nails down someone else's back I hope you feel it..
е какво ти пука какво ще кажат хората !?
после ще имаш хубави зъби нали ,пък те ще пасат овцете![]()
скобите също са готини ,даже повече ме кефят ,ама брекетите са по-удобни.
аз съм носила скоби.
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.