- Форум
- По малко от всичко
- Тийн Учител - есета, теми, съчинения...
- Ако някой иска помощ по география тук съм! :)
Студент съм в ШУ специалност История и География! Географията е моята наука ще бъда дипломант след 1 год. и ще следвам за магистър и след тва д-р. Така че който има нужда да му помогна нещо по география нека пише!![]()
какво означава зоналност?Нещо като разделение ли е
![]()
зоналноста е изменението на всички природни елемнти от Екватора към Северния полюс
Зоналността е свързана при почвите за повече инфо на ЛС немога тука да пиша големи обяснения!Иначе знам много за зоналността
Това нещо като самореклама ли е? На кого му пука къде учиш? Ако някой има нужда от помощ, сам ще пише.
В щастието не се самозабравяй, в нещастието не се отчайвай.
Да самореклама е тук съм да помогна!Първоначално написано от montana6
![]()
можеш ли да ми намериш някакви по-подробни материали за генезиса и рисковите зони на гръмотевичните бури и мълниите.никъде не намерих такава информация
Bez muka o4ite ne pla4at,bez oblak dujd ne vali.Samo iskteno koito obi4at mogat da ronqt sulsi.
Мога но довечера сега съм зает.
АКО ИМА НЕЩО МОЛЯ ПИШЕТЕ НА ЛС ЗАЩОТО ТАКА КАТО ВЛЯЗА В САЙТА ЩЕ ВИДЯ ИНАЧЕ НАВСЯКЪДЕ ИМАМ ТЕМИ ДА ПОМАГАМ НА ХОРА ПО ГЕОГРАФИЯ!!!![]()
Може ли да помогнеш и на мене..
Трябва ми инфо за планинската област в Азия..Релеф - Климат - Местоположение..ПЛС..Спешно е
Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.
на бас,че е зает в момента! и довечера също! пиши му на PM!
Аз ще помогна на всеки само давайте мейли за да пращам каквото искате!И казвайте в какъв срок ви трябва
![]()