- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- въпрос
Какво значи за вас да обичате някой?
И какво значи за вас този,който обичате?
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Да обичам... значи да свържа душата, съзнанието и тялото си с един определен човек.Да дам, без да искам в замяна.Да усещам онази едва доловима връзка между нас, дори когато не е до мен.Да го разбирам и подкрепям и на свой ред да не се страхувам да му открия мислите, мечтите и стремежите си.Да приема недостатъците му, без да опитвам да го променя.![]()
И той значи за мен... много.Докосването му, погледът му, смехът, тембърът на гласа, ако щеш, стават жизненонеобходими.Сякаш съм болна от нещо и единствено неговото присъствие ме изцелява...![]()
![]()
all day... all night... what the fuck?!
Не ви ли писна да питате?
Не искам да си припомням.
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Какво по дяволите!? Не искаш да си припомняш какво значи за обичашПървоначално написано от Priceless
Ами ти значи нямаш живот. Ако не носим любовта вътре в нас и не я раздаваме, няма и да получаваме.
За мен да обичам значи прекалено много за да го опиша с думи. Но най- близкото описание, което бих намерила е, че когато обичам даден човек неговото щастие значи повече от моето. И безусловно се хвърлям в огъня заради него. Нещо подобно. Не съм обичала още никое момче по този начин. Изпитвам такава обич само към роднини и приятели.
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
и за някой от приятелите ти мислиш, че 'ще се хвърлиш огъня' ? Нещо ме съмнява, ама карай..Първоначално написано от MaLkaTa_LaDy
По темата: Не знам, аз такива чувства не изпитвам.
На този етап - не, не искам.Първоначално написано от MaLkaTa_LaDy
И повярвай ми - имам си живот.
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Не ти отиват такива сериозни теми![]()
nicolepcd
И мама така казваПървоначално написано от elsy
![]()
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Първоначално написано от haritov
![]()
nicolepcd
Първоначално написано от elsy
и аз така казвам![]()
![]()
![]()
и батко така казаПървоначално написано от CrAzYanDlaZy
.... Абе къде е батко?!
![]()
Nobody breaks my heart.
Не оставяй някой безумно тъп човек,
който няма представа колко е часът,
да те убеди в противното."
Ever notice how 'What the hell' is always the right answer?
Леле прокълнат съм сякаш.Каквато и тема да пусна става мега турбо спам.
Ще се оплача на джедайският поп
ама ти пръв почна![]()
Ще подкупя джедайския поп и да видиме как ше се оплакваш.. Връзкари сме ние![]()
Nobody breaks my heart.
Джедаите отричаме притежанието,така че сме неподкупниПървоначално написано от kombarka
След като ти покажа "безценното" друго ще говориш![]()
Nobody breaks my heart.
Не ми се е случвало отдавна .. забравила съм това чувство- не мога да обясня. Преди беше всичко .. и изведнъж става едно голямо нищо.
Priceless си е права, MaLkaTa_LaDy, ти като не си изпитвала нещо такова към момче, как можеш да знаеш и да говориш така?Първоначално написано от Priceless
Еми то доста такива теми има, тоя въпрос и да се обсъжда и не...нещата са същите. Имаше доста хубави мнения....знам ли, когато усещаш, че тръгне ли си Любовта не можеш да продължиш, светът ти ще се срути. Когато мислиш за дадения човек повече отколкото за който и да е било друг. Когато неговото щастие е по-важно от твоето собствено. Когато обичаш всяка част от него, а недостатъците ги обожаваш. Когато те боли щом го няма дори за ден. Сърцето ти бие лудо всеки път като те погледне в очите, да, това често се бърка с увлечението, но с времето хората се научават да ги разграничават.....Има още толкова много неща за изказване. И 1000 страници няма да стигнат.
I saw this place was open, tonight
And the girls and the boys
They were rocking
And the alcohol was flowing
And I knew right away this was my life
Oh what a night....!!
За мен любовта се дели на два вида. Едната е обич към семейството и близките - съвършена, безкористна, това е уважение, благодарност. Другата обич е обич към партньора ти. Това е обич, подхранена от сексуалния инстинкт. Нищо повече. Да ти замирише на мъжко/женско, миризмата да си съвпада идеално с твоята и да се влюбите. И когато усещаш тази миризма всеки ден в продължение на години, започва да ти омръзва и да търсиш нещо по-различно и ново. Ето тук идват изневерите и единственото, което може да ги спре е детето ти. Защото все пак не сме само животни, а и малко хора и имаме морал и принципите ни не отстъпват пред инстинкта /поне при нормалните хора/.
То бе унищожено от Джаба Де ХътПървоначално написано от kombarka
ами ако съм му пробутала менте и все пак си е у мен?!Първоначално написано от haritov
Nobody breaks my heart.
Това е колажПървоначално написано от kombarka
да оби4аш някого за мен е да не можеш да си представиш живота си без другия и да си готов на вси4ко за него (като добавка - да пренебрегнеш по4ти изцяло егоизъма си)
I can't stop myself from loving you <3
Докажи гоПървоначално написано от haritov
Nobody breaks my heart.
Нали аз съм го правил бе душкоПървоначално написано от kombarka
![]()