- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Първият сутиен ;p
Вчера се замислих как казах на майка ми че искам вече да ми вземе сутиен и ми стана адски смешно.
Та беше неделя и се вращах от уроци,а преди това дълго обмислях как да й кажа че вече искам сутиен.Обмислях варианта дали направо аз да не си купя обаче така или иначе трябва да преживея срама да и обясня.и пребирам се аз и седя и и се смея половин час насреща и накрая и казах че искам нещо и тя като видя как се смея като пачавра без причина се досети и на другия ден излязохме и си взех два - най-прекрасните в живота ми още ги пазя![]()
![]()
е разкажете и вие ...![]()
Преместена от Punisherrr
Аз пък накарах голямата си братовчетка да ми подари за рождения ми ден![]()
![]()
![]()
![]()
И аз испитвах ужас да кажа на мама а скоро идваше рд-то ми и казах на братовчетками че искам да ми вземе сутиен при което тя изпадна в див смях
![]()
и после ми каза че е питала майка дали може да ми купи сутиен защото сам я помолила
![]()
просто нямам думи сега като се сетя започвам да се смея сама
Aз съм това което съм...
Тая тема от любов към сутиените ли е?Аз казах просто "Ще ми помогнеш ли да си избера сутиен?" и това беше.
![]()
Aliena vitia in oculis habemus a tergo nostra sunt
Любовтта към сутиените...предполагам за това е в този раздел![]()
Иначе няма голяма историяИскам-получавам.
I told you why, I'm a stranger inside..
I told you why, why the palm of my hands are closing..
Мн кофти за тебе щом е такаПървоначално написано от y0uRfav0ritedRuG
По-добре да дадеш и тогава да искаш, удоволствието е по-голямо![]()
ами аз сама си го взех и после казах на мам![]()
![]()
Пусни ръката на мама и ше видим колко струваш
Спри да слугуваш и спри да се надуваш
Филията не е само с cash-има и мноо болка
За тва обаче няма как да чуеш в поп-фолка
Горе главата хора...
Пак обадихте тема![]()
![]()
Браоооо, почти оцели раздела![]()
![]()
nicolepcd
Аз пък си спомням как изглеждаше първият ми сутиен, но за сметка на това нямам никви спомени как съм си го поискала![]()
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
Аз си спомням как взех един на майка,за да го пробвам и след т'ва тя ми купи един,който много си ми харесваше.
Сега,като по-голяма си купувам сама.Манячка съм на тема бельо,бих казала.
![]()
Майка ми го купи![]()
Nobody breaks my heart.
Не оставяй някой безумно тъп човек,
който няма представа колко е часът,
да те убеди в противното."
Ever notice how 'What the hell' is always the right answer?
Абе, бате Шокрю... раздела е грешен.
![]()
![]()
![]()
ох,ще ме уморите
![]()
![]()
![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Ха... ами бях на 12, точно след като ми дойде цикъла... То беше по-скоро като базик от страна на леля ми, подари ми някакъв марков... още си го пазяИначе започнах да нося чак година по-късно, когато се налях доволно
![]()
all day... all night... what the fuck?!
Сама си купих и след като мам го видя започна тя да ми купува, ма не сме водили разговори по темата![]()
![]()
![]()
Вече се чудите каква по - тъпа тема да измислите ..![]()
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
изневерява ти.![]()
“I don’t know why I’m scared,
I’ve been here before,
Every feeling, every word,
I’ve imagined it all,
You’ll never know if you never try,
To forget your past and simply be mine” ♥ Adele
Ще ми го подариш ли?![]()
![]()
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Оле....спомням си първият ми сутиен...то не беше точно сутиен, а нещо средно м/у сутиен и бюстие. Та майка ми се прибира на обяд от работа и ми го носи това чудо. Аз естествено щастлива, защото всички от класа ми бяха супер развити, а аз някаква...дефектнаИ аз вече й благодаря, а тя ми вика:ама той баща ти ти го купи
![]()
![]()
WTF !!!!! върви да му се покажеш.... ОТКАЧАЛКА !!!!!
и аз така мисляПървоначално написано от LoveRetroMusic
![]()
![]()
ааз пък си го взех с приятелки и изобщо не съм говорила с нея ...
ем аз до 7-и клас не носих сутиен по простата при4ина 4е си умирах от срам 1-о да кажа на мама (дори да си го купя сама тя пак ще види и даже ще е по-кофти 4е не съм и казала) и 2-о да се поява пред другите![]()
![]()
![]()
накрая нали по4ваха да ми намекват 4е ми е време (кво намекване-направо си ми го казваха
![]()
![]()
) и аз реших 4е няма къде да отида и казах на мама (т.е. не й казах ами по4нах да й се тръшкам 4е няма какво да облека и тя вика-абе имаш 300 блузи как така и аз по4нах да и обяснявам 4е ми прозирали докато загрее
![]()
![]()
).после отидохме нали за сутиен ама мен ме беше срам да го нося и затова до края на годината си ходих без ама като се преместих в друго у4илище ве4е си носих де (нали по4ти никой не ме беше виждал преди )
оф сега ми е страшно смешно....какви терзания бяха тогава
![]()
I can't stop myself from loving you <3