.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 46 от общо 46
    Супер фен Аватара на zero
    Цитирай Първоначално написано от ifilin4ica
    Оле....спомням си първият ми сутиен...то не беше точно сутиен, а нещо средно м/у сутиен и бюстие. Та майка ми се прибира на обяд от работа и ми го носи това чудо. Аз естествено щастлива, защото всички от класа ми бяха супер развити, а аз някаква...дефектна И аз вече й благодаря, а тя ми вика:ама той баща ти ти го купи WTF !!!!! върви да му се покажеш.... ОТКАЧАЛКА !!!!!
    Ебати, как те е удрязала кофти

Супер фен Аватара на BigFakeSmile
    Хах Много го исках тоя моя първи сутиен....Боже като се сетя . Излязох и си го купих сама. Олее..колко мъничък беше беличък..красив..абее.. И майка като го видя случайно (той беше скрит) се смя доооста . И докато преодолея срама да го нося...голям смях..
    I saw this place was open, tonight
    And the girls and the boys
    They were rocking
    And the alcohol was flowing
    And I knew right away this was my life
    Oh what a night....!!

Град
    Sофiiя City xD
    Оле....спомням си първият ми сутиен...то не беше точно сутиен, а нещо средно м/у сутиен и бюстие. Та майка ми се прибира на обяд от работа и ми го носи това чудо. Аз естествено щастлива, защото всички от класа ми бяха супер развити, а аз някаква...дефектна И аз вече й благодаря, а тя ми вика:ама той баща ти ти го купи WTF !!!!! върви да му се покажеш.... ОТКАЧАЛКА !!!!!

Срива не се състои в това да паднеш, а в това да не се изправиш.

Цитирай Първоначално написано от Hilary_
    Вече се чудите каква по - тъпа тема да измислите ..
    \/
    Защо няма тема за първите прашки..?

Град
    [На Метри От Земята]
    ех любов, любов...
    Просто аз

Мега фен Аватара на Biskfitka
    Цитирай Първоначално написано от IndependentGirl
    Цитирай Първоначално написано от Hilary_
    Вече се чудите каква по - тъпа тема да измислите ..
    \/
    Защо няма тема за първите прашки..?
    Хубава идея ;д

Цитирай Първоначално написано от Neopitom3na
    ех любов, любов...

Град
    Там, където има картофи...
    Майките ви се ебат!

Град
    Някъде там...
    Цитирай Първоначално написано от cinderella_gugutka
    ем аз до 7-и клас не носих сутиен по простата при4ина 4е си умирах от срам 1-о да кажа на мама (дори да си го купя сама тя пак ще види и даже ще е по-кофти 4е не съм и казала) и 2-о да се поява пред другите накрая нали по4ваха да ми намекват 4е ми е време (кво намекване-направо си ми го казваха ) и аз реших 4е няма къде да отида и казах на мама (т.е. не й казах ами по4нах да й се тръшкам 4е няма какво да облека и тя вика-абе имаш 300 блузи как така и аз по4нах да и обяснявам 4е ми прозирали докато загрее ).после отидохме нали за сутиен ама мен ме беше срам да го нося и затова до края на годината си ходих без ама като се преместих в друго у4илище ве4е си носих де (нали по4ти никой не ме беше виждал преди ) оф сега ми е страшно смешно....какви терзания бяха тогава

И при мен беше така г/д, само че започнах да го нося скоро, след като го купих. Иначе по същия начин се стигна до него. Ужас, и на мен ми е смешнооооооооо

Супер фен Аватара на mOBSCENE
    амии аз неисках.Сестра ми просто реши,че вече ми било време
    беше ми много странно
    Когато завали дъжд от обиди, използвай усмивката си за чадър!

Супер фен Аватара на mOBSCENE

оле мале
    Когато завали дъжд от обиди, използвай усмивката си за чадър!

Град
    kazanlak
    ами аз си купих за първи път,ммм някъде 5-ти клас с майка ми иии да наистина в началото е странно,но се свиква
    Живота не се мери с броя вдишвания,а с моментите,които спират дъха ни!!! (sun)
    http://kachi-snimka.info/images/bwy1246866507w.jpg

Ами тя мама ме накара, аз не исках. Засурна ме в магазина и каза избери си цвят.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Ох,като се сетя и при мене какви мъчения бяха...

Понеже на наща улица 75% сме момичета и малко по-големките,аз като см била 6,клас те са били 8 и вече са носили.. и като бях и аз в 6 вече не бях съвсем плоска,обаче мойто мамче нищо.. и аз имах едно то не беше точно бюстие, много късо потниче и нарочно почнах да го обличам под някой блузки,щото..обаче не... после май бях 7 клас,тя мо беше купила някакво бюстие,обаче бяло,ми то сичко се прозира.. след тфа беше ходила в София и един адски готин розов сутиен,ама той ми малък после пак май ми беше купила бюстиета,ама.. извинявайте... и аз по същия начин почнах да казвам,че няма каква блуза да облека,по магазините търсех някакви по-такива,2 лета си носих масово едно потниче докато един път вече не издържах и не й казах.. писна ми вече не мога да хода с бюстие.. и добрее..обаче от там тръгнаха мъките,че не мога да си намеря размер сутиен,един ми малък,др голям,трети на едната гърда седи добре,на др-не.. и накрая си уелих 34/75В, и така ( ама като се сетя кфо търсене беше,мерене,тя после почна види ли сутиен да купува и накрая,като се не ставаха дадох цяла чанта на съседката ) и така сега нямаме проблеми,даже тя като види някъде и й хареса си ми взима.. нямах проблеми и със слагнето му..веднага щом го получих и след тфа братче само блузи си харесвах и сега сичко измервам в блузи... даже днеска ще идем до 1 магазин че съм си харесала окло 10 'ситруена' сиг

Мега фен Аватара на slynchoo
    Град
    Yambol
    Цитирай Първоначално написано от Hayashi
    Ами тя мама ме накара, аз не исках. Засурна ме в магазина и каза избери си цвят.
    същата работа.
    And every time I scratch my nails down someone else's back I hope you feel it..

Град
    На стадиона за бягане.
    Бях 5-ти клас .. Леле преди 100 години
    Нямах пари, а сутиенът струваше 3 лева Един розов на дантелки, аз имах само 1.80 и помолих приятелката си да ми услужи с 1.20 .. И каква гъзарка бях, че имах сутиен .. Ужас, какво ли съм разбирала аз тогава
    Running is my drug and I am overdosed ..

е и аз се притеснявах,но затворих очи и й го казах- на другият ден вече имах сутиен хахах

Голям фен
    Аз просто казах,че искам сутиен и мама ми даде пари и на другия ден ходих и си го взех ! Амам много му се кефих и всъщност това беше най - скъпият ми сутиен 42лв. Сегашните неса по скъпи от 25 !

Супер фен Аватара на roshlichka
    Град
    Някъде таммм...
    Ами помня че беше като бях 5 клас и по точно април месец. Приятелката ми която е година по голяма си беше купила първия сутиен и реших че и аз искам и казах на майка ми.. тя каза добре ако има такъв размер и като отидохме в града си купих първи.. песле 2рия.. 3тия и т.н.

Супер фен Аватара на Shia
    Аз бях с майка ми в един магазин и само си разглеждах и там,където стоята сутиените имаше малки бюстиета и я накарах да ми ги вземе-Първо си ги носих като къси потничета,защот нямах голяма гръд,след това почнах да се притеснявам от нея и като пак ходихме до този магазин и покзах един сутиен и:
    -Искаааааам.Вземи го.
    Беше сатенен,тъмно лилав,без дантели и мек,голям,колкот една шепичка.

Голям фен Аватара на Shadowsogirl
    Първия ми беше в началото на седми клас, точно за първия учебен ден леля ми го донесе, щото бях с една бяла риза и всичко се виждаше иначе. Обаче шоуто беше тая година, когато ходих да си купувам сама... Сутринта толкоз ми се спеше като тръгвам от село, че тръгнах направо по горнището на пижамата с анцунга отре без сутиен и съм го оставила на село, друг съм забравила на друго място да имам и там, третия скън, четвъртия ми умалял, гледам еди, ама той с такива подплънки, че приличам на... хм... Пък то тринайсти септември, нямам време да ходя да си вземам другия от село. И викам кво ще прая, след час-два ще излизам, как без сутиен ще ходя... И отивам да си купувам сама. Толковома неудобно ми беше, такова едно смотано, в крайна сметка жената си беше много мила и любезна, пробвах си и не умрях. Та, така си купих сутиен самичка, щото до сега все ми ги купуваха.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си