- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Много ама много ми се ебе кво да права
кво и кво да права
![]()
![]()
sssss
набий си чикия. Дееба олигофрените...
ми е*и .. ии както беше казал един съфорумник всичко е "вкарваш .. изкарваш" .. хаааааааааааааах ..![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
умриииии![]()
![]()
Hostis Honori Invidia
набий си главата в гъза с тия чикии кура ми се "изжули"![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
sssss
Внимавай кво ми пишеш!
Иби са у гъзъ,киртак![]()
Ми какво да правиш? - каквото правим всички - хващаме си приятелки и си ги ебеме, хвани си и ти? - Какво токова сложно има за разбиране и обясняване. Като стоиш и играеш WOW i CS - момичетата няма да дойдат да те питат кой левел си, и ебели ти се.
![]()
Кой, каквото и да ти говори - става дума за пари!
Надуваемата кукла не е добър съвет. Тва е повече за бъзик, най много да си разрани салама от нея...
кой както се уредил .... като не може да забърше някоя девойка с надуваеми ще кара![]()
откъсни си топките, няма да имаш такъв проблем повечеПървоначално написано от apocaliptis
ААаАаА за наденицата ли питате?
Усмърти баща си , изчакай майка ти да заспи и я почваш![]()
![]()
Провалът е бавен път към успеха !!!
Всeки път , когато се видиш в огледалото натисни ТУК
http://www.teenproblem.net/teenid/Pesenta
Първоначално написано от Ivo92
Чесно да ти кажа когато играх CS се запознах с моето съкровище на мапа dust2 това че са момичета не значи че не могат да играят и сега когато направихме година играхме в същия сървар тои беше моя . По темата:намери си и ти и я изеби :P :P :P :P
П.С. На колко години си?
Крещящо си тъп Саше
Айде стигнахме до въпроса "На колко си ?" и автора зе, че изчезна.![]()
А иначе кво против WoW имате уе?И аз играя, ма си фанах женица, даже е и руса(то може би за т'ва съм я хванал де, ама това е друга тема вече
)
А иначе ти там загорелкото, пич намери си някоя загорелка като тебе и я прекарай, какво толко..![]()
![]()
Pagani Zonda
Правиш от юмрук дупчица и почваш![]()
I <3 my iPod !
"We don't collide the law anyway any day
Like a drug addicted motherfucker dee jay..."
жалко че никои с тебе не ще
задник съм.
Abe horica.Na 13 godini sum i iskam da znam dali edno momiche me haresva!KAK MOGA DA SI STANA GAJE S NEQ?
Мани. Аз знам за една мацка, дето се запозна с мъжа си в WoW или Lineage... не помна точно.. т.е. запознаха се там, и след 2 месеца се ожениха!Първоначално написано от Xeon
Ма бяха на по 23-24 де.
Към автора: събери си пари и ходи на курва.
ето един роднинаПървоначално написано от Xeon
![]()
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
ДАВАЙ МОМЧЕ, Е Б И, Е Б И ДОКАТО ТИ ПОСИНЕЕ ПИШКАТА !!!
т. 11