- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- аспирин
оня ден ми казаха за един метод против забременяване но до колко е верен незнам .. момичето ляга вкарва си два аспирина колкото се може навътре и веднага пие набързо две чаши вода и стои 15 мин и отива до тоалетната да се испишка и казват че минава например ако някои е свършил в теб но колко е вярно незнам затова изкам да питам вас и дали това може да замести гадния ескапел![]()
хахахах с методите на баба не е хава .... ако не ти се дават пари за ескапеле си опичай акъла къде какво правиш
от това което обясни тази работа не ми се струва надежна.То има случай в който и ескапел не е помогнал,а ти ако вземеш да разчиташ на един аспиринНезнам поне на мен не ми харесва
те парите си ги давам за ескапела и съм ги давала тва не е проблем ама това което става от него си е проблем затова питах за аспирина но явно нищо не ставаПървоначално написано от Marinchety
![]()
хаха ся искате да кажете че не съм казала и вярно еми добре ето слага си го в путкатаПървоначално написано от Alexandra93
![]()
и добре разбрахме вече че няма смисъл да се прави а ескапел му е маиката
![]()
Аспиринът е киселина и убива сперматозоидите, които са устойчиви при алкална основа. Това на практика са тези, които носят У хромозома. Сперматозоидите с Х хромозома са по-активни в кисела среда и метода може да развие тази благоприятна среда. Според горе изказаното, този метод би предпазил от момче, но не и от момиче. Ей, много сме упорити. Като цяло са бабини глупости, акто и промивката на влагалището със сода. Тя пък има обратния ефект - увеличава шансовете за момче.
Първоначално написано от divacheee
Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\
ескапелето не е хубаво да се употребява често ...Първоначално написано от nomusicnolife666
Първоначално написано от nomusicnolife666
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
това ми звучи като пълна простотия![]()
Hostis Honori Invidia
по тази логика можеш да си правиш сладолед , пица степчета , бутер банички .... а да не забравим и марината ....Първоначално написано от nomusicnolife666
Провалът е бавен път към успеха !!!
Всeки път , когато се видиш в огледалото натисни ТУК
http://www.teenproblem.net/teenid/Pesenta
Бтв една приятелка ми беше казала,че гаджето й свършило в нея и тя си сложила един аспирин и заради това не забременяла![]()
Вика аз редовно си нося няколко аспиринчета в чантата![]()
"Оставиш ли се да те опитомят, има опасност да поплачеш..."
А не е ли най-лесно просто да го правиш с презерватив??А не да си навираш разни аспирини ..
![]()
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Има, как да няма. Аспиринът е киселина и предполагам убива сперматозоидите.
И все пак най-доброто противозачатъчно си остават ябълките.Мдааааа.Но не преди, не след секс, a ВМЕСТО секс
![]()
![]()
Сто процента гаранция.
защото е пълна простотияПървоначално написано от Cucko0
![]()
Как ще е простотия, бе хора!? Момичето е измислило начин вместо да си взима скъпия Ескапел, дето толкова вреди, да пие Аспирини, Парацетамоли, Аналгини... Чудя се дали Алергозана ще помогне...Първоначално написано от cookie_master
![]()
![]()
Между другото и аз съм го чула това нещо и то от аптекарка ,но тя не е лекарка и не знам дали може да им се има доверие ...По-добре си купи ескапел![]()
Да обичаш значи да страдаш!
Не съм го чувал тоя метод но и не ми се вярва да е иситна ><
In my shoes just to see
What it’s like to be me
I’ll be you, lets trade shoes
Just to see what it be like to
ами ако смяташ kура за насекомо, а изпразването в момичето - за ужилване, то тогава има логикаПървоначално написано от loliii
![]()
![]()