.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 32

Тема: аспирин

аспирин

оня ден ми казаха за един метод против забременяване но до колко е верен незнам .. момичето ляга вкарва си два аспирина колкото се може навътре и веднага пие набързо две чаши вода и стои 15 мин и отива до тоалетната да се испишка и казват че минава например ако някои е свършил в теб но колко е вярно незнам затова изкам да питам вас и дали това може да замести гадния ескапел

Re: аспирин

Цитирай Първоначално написано от nomusicnolife666
    оня ден ми казаха за един метод против забременяване но до колко е верен незнам .. момичето ляга вкарва си два аспирина колкото се може навътре и веднага пие набързо две чаши вода и стои 15 мин и отива до тоалетната да се испишка и казват че минава например ако някои е свършил в теб но колко е вярно незнам затова изкам да питам вас и дали това може да замести гадния ескапел

Град
    Пловдив
    хахахах с методите на баба не е хава .... ако не ти се дават пари за ескапеле си опичай акъла къде какво правиш

от това което обясни тази работа не ми се струва надежна.То има случай в който и ескапел не е помогнал,а ти ако вземеш да разчиташ на един аспирин Незнам поне на мен не ми харесва

Цитирай Първоначално написано от Marinchety
    хахахах с методите на баба не е хава .... ако не ти се дават пари за ескапеле си опичай акъла къде какво правиш
    те парите си ги давам за ескапела и съм ги давала тва не е проблем ама това което става от него си е проблем затова питах за аспирина но явно нищо не става

Мега фен Аватара на LittleDude
    Град
    bs™

Супер фен Аватара на divacheee
    Град
    ...

Цитирай Първоначално написано от Alexandra93
    Не си разбрал пак!Метода е с един аспирин,момичето си го слага между коленете и си ги стиска.Ето тогава няма забременяване!
    хаха ся искате да кажете че не съм казала и вярно еми добре ето слага си го в путката и добре разбрахме вече че няма смисъл да се прави а ескапел му е маиката

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Аспиринът е киселина и убива сперматозоидите, които са устойчиви при алкална основа. Това на практика са тези, които носят У хромозома. Сперматозоидите с Х хромозома са по-активни в кисела среда и метода може да развие тази благоприятна среда. Според горе изказаното, този метод би предпазил от момче, но не и от момиче. Ей, много сме упорити. Като цяло са бабини глупости, акто и промивката на влагалището със сода. Тя пък има обратния ефект - увеличава шансовете за момче.

Голям фен
    нали знаеш че там където искаш да си сложиш аспирин и там от където "пишкаш" са 2 различни "места"

Мега фен Аватара на elito0o0o0
    Град
    Galapagar
    Цитирай Първоначално написано от divacheee
    Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от Marinchety
    те парите си ги давам за ескапела и съм ги давала тва не е проблем ама това което става от него си е проблем затова питах за аспирина но явно нищо не става
    ескапелето не е хубаво да се употребява често ...

Мега фен Аватара на Cucko0
    Град
    там, където свършва небето
    това ми звучи като пълна простотия
    Hostis Honori Invidia

Град
    Враца

по тази логика можеш да си правиш сладолед , пица степчета , бутер банички .... а да не забравим и марината ....
    Провалът е бавен път към успеха !!!
    Всeки път , когато се видиш в огледалото натисни ТУК
    http://www.teenproblem.net/teenid/Pesenta

Бтв една приятелка ми беше казала,че гаджето й свършило в нея и тя си сложила един аспирин и заради това не забременяла
    Вика аз редовно си нося няколко аспиринчета в чантата
    "Оставиш ли се да те опитомят, има опасност да поплачеш..."

Мега фен Аватара на Hilary_
    А не е ли най-лесно просто да го правиш с презерватив?? А не да си навираш разни аспирини ..

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от AraBella
    Бтв една приятелка ми беше казала,че гаджето й свършило в нея и тя си сложила един аспирин и заради това не забременяла
    Вика аз редовно си нося няколко аспиринчета в чантата
    Не е забременяла, защото е имала късмета да не е в овулация. то не при всяко празнене става бебе. Аспиринът в случая няма абсолютно никакво влияние.

Има, как да няма. Аспиринът е киселина и предполагам убива сперматозоидите.

И все пак най-доброто противозачатъчно си остават ябълките.Мдааааа. Но не преди, не след секс, a ВМЕСТО секс Сто процента гаранция.

Супер фен Аватара на cookie_master
    Цитирай Първоначално написано от Cucko0
    защото е пълна простотия

Град
    in the reality : )
    Цитирай Първоначално написано от cookie_master
    защото е пълна простотия
    Как ще е простотия, бе хора!? Момичето е измислило начин вместо да си взима скъпия Ескапел, дето толкова вреди, да пие Аспирини, Парацетамоли, Аналгини... Чудя се дали Алергозана ще помогне...

Между другото и аз съм го чула това нещо и то от аптекарка ,но тя не е лекарка и не знам дали може да им се има доверие ...По-добре си купи ескапел
    Да обичаш значи да страдаш!

Не съм го чувал тоя метод но и не ми се вярва да е иситна ><
    In my shoes just to see
    What it’s like to be me
    I’ll be you, lets trade shoes
    Just to see what it be like to

Град
    София

Голям фен Аватара на Naik1
    Цитирай Първоначално написано от loliii
    Цитирай Първоначално написано от cookie_master
    защото е пълна простотия
    Как ще е простотия, бе хора!? Момичето е измислило начин вместо да си взима скъпия Ескапел, дето толкова вреди, да пие Аспирини, Парацетамоли, Аналгини... Чудя се дали Алергозана ще помогне...
    ами ако смяташ kура за насекомо, а изпразването в момичето - за ужилване, то тогава има логика

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си