- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Помощ от разбирачите
Здравейте всички
Харесвам си едно момиче, но не знам как да му предложа
Знаеме се от няколко седмици и почти всеки ден си контактуваме било то по телефона или по скайп обаче съм голямо дърво понеже досега не съм имал гадже![]()
И най-лошото, е че не мога да захвана някаква тема на разговор след като изчерпам въпросите, който са ми в главата
Моля ви дайте ми някакъв съвет!
П.С. Може ли някой да ми обясни как точно трябва да стане цялата процедура ? (Извинявам се за тъпия въпрос)
Благодаря ви![]()
Пич питай я, тя да говори нещо там. Ти естествено може и да не я слушаш, но важното е тя да говори. Казвай от време на време нещо умно, колкото да личи, че си заинтересован от нея и т'ва е. Предлагането.. една целувка е достатъчна да разбере какви са твоите намерения :>
Целувката значи много повече от думите.
ACϟDC
Първоначално написано от FlashMX
![]()
Брях,брях
А някой случайно да си помисли че момичето с дръпне.... Доста глупаво изглежда..По добре и кажи направо ако започнеш да увърташ тя ще усети че се притесняваш не си готов все още и си несигурен.. което е приблизително равно на резак![]()
Колкото по-голяма е една лъжа, толкова по-лесно ще и повярват. ~ "Адолф ХИТЛЕР"
Казваш и обичам те и си готов
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
С езика на тялото :P
Nobody breaks my heart.
Не оставяй някой безумно тъп човек,
който няма представа колко е часът,
да те убеди в противното."
Ever notice how 'What the hell' is always the right answer?
Няма кво да и казваш,направо и показваш ..
И гледаш отблизо шамар,и се връщаш във форума да ги нареждаш.![]()
Хаха..ама харабия направо я целуни. Дали ще те отреже с думи или с отдръпване е все тая. Айде успех.
А ти сигурно си мислиш,че животът е игра?
Ако да, тя е доста хардкор игра.
yeap ..Първоначално написано от FlashMX
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
искаш и скайпа
казваш и аз мн те хар
аре си станем гаджета?
тя: амиии.... / 20 мин пауза/ ОК
ти : йеее
чата замира
като се видите
both сковани
и тръпката е суперрр![]()
задник съм.
Abe horica.Na 13 godini sum i iskam da znam dali edno momiche me haresva!KAK MOGA DA SI STANA GAJE S NEQ?
Първоначално написано от kidwestern
Първо трябва да я напсува за да не го отреже.
Ник: zagorelov100Първоначално написано от zagorelov100
![]()
![]()
![]()
СъгласнаПървоначално написано от lubomirky
"Оставиш ли се да те опитомят, има опасност да поплачеш..."
ем има няколко на4ина да тръгнеш с някой .ето тези за които се сещам:
1.излизате на среща,целува те се,после пак излизате,пак се целувате(по-продължително този път) ии то се подразбира 4е ве4е ходите
2.казваш й-ем харесвам те (може не то4но по този на4ин естествено но в този смисъл и сам решаваш при какви обстоятелства да й кажеш) и ако тя ти отговори на 4увствата й предлагаш да излезнете (ако не сте на среща) или ако сте я целуваш ( а може и да не сте ама пак да я целунеш или само да я погалиш пак става ама задължително да има нещо такова...физи4еско)
I can't stop myself from loving you <3
Целувка но ако не те харесва вече е друг въпрос .. .
Мен ако се пробва да ме целуне някой келеш ше му се изплюя в лицето :P
Ай ще те целувам половин час ти после плюйПървоначално написано от deni15
![]()
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
За това как да й предложиш, не мога да ти помогна, с годините сам ще го разбереш.
Трябва обаче, да можеш да говориш с момичето не само по някакви заучени въпроси, те обичат да говорят за себе си, възползвай се от това, задавай най-различни въпроси ЗА нея, как й е минал деня, какво е правила вчера и т.н., а ти през това време, бъди добър слушател и СЛУШАЙ, ако се осланяш на съветите от този форум(из различните теми), излиза, че ти може да говориш каквото си искаш, без да слушаш, да я сравняваш с анимационни герои(в очите си като Кермит жабока) и да бъдеш номер 1 женкар, сваляч и разбивач на съръца - не става така.
Анализирай момичето срещу теб, говори с приятелите й, разбери какво харесва...
ЕЕЕЕЕ чакай може пък да ми допаднешПървоначално написано от haritov
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
не съм твой типПървоначално написано от deni15
![]()
И от къде знаеш по какви си падам азз ?!Първоначално написано от haritov
![]()
Е малка си ощеПървоначално написано от deni15
за такива работи
еехехПървоначално написано от haritov
добре бе големияяя![]()
Но ако си опитен боец може те взема в отрядаПървоначално написано от deni15
ако искаш да си с някой по-добре да имате общи теми и интереси..през цялата си връзка ли ще мълчите като пукали...а и идеята където бяха дали по-нагоре само да се правиш,че слушаш не работи все някога мацката ще се осъзнае и ще си до там...
ПП Не знам как е сега при вас-новото поколение,ама аз лично не бих тръгнала с момче,с което не ми е комфортно и не мога да говоря нормално с негоНе,че не умея да общувам свободно с всички де
![]()