- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Помощ от разбирачите
Има една тема малко по-нагоре,погледни я ...!?
Мерси много пичове и мацки
Дотука ясно, ама има друго
Някак си не мога да подхвана тема на разговор (питам какво е правила, какво прави попринцип,хоби, и т.н).
Един приятел си говори с неговата по 50 и отгоре минути по телефонаи си нямам напредстава какво можеш да говориш толкова по телефона ???
Дайте някакви идеи![]()
Ми то тва е общи приказки.Понякога ми се е случвало с часове да си говоря с някоя и накрая като се замисля - само глупости.Но важното е разговора да върви гладко, в смях и закачки.Също др важно нещо е дали може да говориш без да се замислиш, смисъл каквото ти е на сърце да си го казваш, не преди това да си мислиш какво би си казала/помислила, ако кажеш еди си какво.
Начи мани ги тие кво ти приказват.Това жените не са обикновени човеци.Не може да се говори с тях току така,понякога хапят,дерат и бият.Затова:
1)Купуваш си костюм
2)Купуваш и цветя
3)Купуваш шампанско,бонбони в кутия с формата на сърце,взимаш и пръстен от бяло злато с кутийка,облепена с камъни Swarovski
4)Запазваш луксозен ресторант
5)Отиваш до у тях,звъниш на вратата и като ти отвори и връчваш подаръците,падаш и на колене и й даваш пръстена
100% върши работа
Говнааааааааааа
Веерно, ама като е нямал приятелка до сега, едва ли ще му се получиПървоначално написано от kombarka
![]()
. Целуни я (все пак предполагам есещаш дали те харесва). Нещата от там тръгват. Това "искаш ли да ходим" отдавна не се използва
. Ако не се дръпне...честито, ще излизате пак и пак...и тааака
![]()
I saw this place was open, tonight
And the girls and the boys
They were rocking
And the alcohol was flowing
And I knew right away this was my life
Oh what a night....!!
Извеждаш я на кино, разхождате се след тва после сигурно ше седнете на една пейка и ше си говорите половин час и накрая ше дойде някав лаф и ше се разсмеете и тъкмо кат замлъкне я целуни.Първоначално написано от zagorelov100
Ай сиктир, готов си.
Аз пък не съм от разбирачите.. и за това няма да ти пиша в темата..![]()
По темата: Това, че не си имал приятелка("гадже" е ужасно противна дума..) не трябва да те притеснява.. и няма какво да й предлагаш.. това е смешно и детинско
Просто на момента решаваш какво да й кажеш и какво да направиш.. толкова ли е сложно да импровизираш..
Важното е да не ти пука от последствията и да не се впрягаш много.. бъди естествен.. пък ако те отреже - горе главата... трябва да има и неуспехи, за да успееш.. ако ти отвърне на чувствата и се съгласи.. супеер.. и ще напишеш тема колко много се обичкате..
Успех..![]()
Чатихме си по скайп, лафиме си за всякакви работи каквото ми дойде на акъл и накрая стана е така:
ТЯ:Аз към тебе имам чисто приятелски чувства да не се разочароваш.
АЗ:ееее
ТЯ:Но нищо не се знае
Как да го тълкувам това ?
П.С. А даже утре мисля да си поговоря с нея по-телефона![]()
Стига с това целуване, ако не е готово момичето по-добре да не я целува, щото тя може пак да се дръпне, ама не щото не го харесва, ами щото е избързал. Така мисля аз, момичетата да пишат ако греша.![]()
Това значи, че и тя не знае какво точно иска. Казва, че има чисто приятелски чувства, но си оставя една врятичка. Не е за препоръчване да се занимаваш с такава. Ии от това, което е казала, не е много ясно, но повече клони към..само приятели.Първоначално написано от zagorelov100
I saw this place was open, tonight
And the girls and the boys
They were rocking
And the alcohol was flowing
And I knew right away this was my life
Oh what a night....!!
Първоначално написано от kidwestern
![]()
![]()
![]()
....
Това значи, че и тя не знае какво точно иска. Казва, че има чисто приятелски чувства, но си оставя една врятичка. Не е за препоръчване да се занимаваш с такава. Ии от това, което е казала, не е много ясно, но повече клони към..само приятели.
съгласна съм с BigFakeSmile
и все пак ...
късмет![]()
Благодаря на всички ви
Може ли да помоля някой от администраторите да изтрие темата, ако е възможно ?
Първоначално написано от jimei
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick