- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Въпроси (Fun Game) vol 1
Мда и ми харесва
а секс в самолет (10000м)![]()
На летището работя между другото, ама няма как да се добера до някой опразнен самолет - на 10000 м височина най-много да ти се пръсне мехура от турболенцията).
Към мъжете - Интереси към лолитки (12-13 годишни)?
Към жените - Интереси към батковци и чичковци (неопределена възраст) ?
"Вече имам резистентност изградена и приемам с безразличие комплексите на масата, създадени от нейното безличие, ничие остана чувството да си способен на изкуството да си човек..."
батковци да, ама чичковцииимного на далечно се стига
планиран ли беше първия ти път?
голям план беше, родителите се изнесоха на село, щото беше първи май, и аз само изчакалих да излязат и приятелката ми се настани вкъщи ххихи :P Ми кво, ден на труда, и аз се потрудих![]()
Правил/а ли си го с предмети и какви?![]()
"Вече имам резистентност изградена и приемам с безразличие комплексите на масата, създадени от нейното безличие, ничие остана чувството да си способен на изкуството да си човек..."
лол не...
Правил/а ли си го с човек от същия пол...
aми като се замисля, май че не, само 1 травестит ме гони да ми духа хих![]()
Докато си пишеш тук, мастурбираш ли ??? хихи![]()
мн яно :P
каква беше първаа ти поза
мисионерска поза, но доста странна, момичето се беше облегнало на 45 градуса на леглото, а аз се бях извил супер много в полудъга...
![]()
Имали ли сте нечисти помисли към сестри/братовчедки/батковци, бе схванахте въпроса?
Мисионерската к'во може...
А коя не би пробвал (за поза става дума, пояснявам за по-несхващащите) ?
Едит - Ооопс с тоз пич заедно си ги написахмекарай.. за твоя въпрос отгвора ми е категорично НЕ
Същия ми е въпроса![]()
хахахахаха ами вярно, че по едно и също времеами може би не бих пробвал да й го подавам в устата на upside-down 69, щото ще я задавя, а и гъзът ми гордо ще се космее над веждите й
![]()
Секс на трева/амфетамини/звездички/кока ?
Трева... why notДруго от изброените не консумирам
![]()
Би ли чукал педал за акцийте на Google ?![]()
пхахахахаахахахаадори не знаех, че има такава акция, но най-вероятно ще го пропуснем педала...
![]()
Секс пред други хора - да сте правили или бихте ли правили?
Хахаха луд ли си тва е Google... колко пари има в това нещо малеее![]()
Ебавам се
![]()
Ми аз лично нямам нищо против, не съм от срамежливите![]()
А оргия ?![]()
с удоволствие бих се включил, но има 2 условия - да знам, че са надеждни партньорите и да съм се омазал с поне 0.5л. Jack
Секс по задължение, само защото си обещал/а да се видите ?
Като не ми се прави си казвам![]()
Секс от съжаление ?![]()
олеле, дааааа ахахахахахаха ама като се сетя и лошо ми става, никое момиче не бива да пада толкова ниско и така да се дава![]()
Секс, а да си мислиш примерно за Уигам - Челси в 21.45 по Нова ТВ ?
Хахаха тва е грубо![]()
А би ли отказал секс щото ще ти скрива глетката към телевизора и мача който дават![]()
П.С. баааси яките кецове.. :P
пхахаха кецките са наистина уникат, че и Адидас![]()
а иначе заради мач съм отказвал, ама беше финала на Шампионската лига, бири, фъстъчки и 8 пияни мастии вкъщи...![]()
Свършване вътре без презерватив?
Зависи кое вътре???Акое в задника няма проблем,но във вагината абсурд!
Свирка с презерватив или без?
Имах предвид за вагината, щото съм го правил, после момичето шора Ескапел, малко ми влиза в бюджета (да не кажа доста), ама поне го утрепваме малкия нещастник![]()
О за свирка с презерватив ако иде реч, направо се обувам и си заминавамВсе едно аз да я лижа през найлонова торбичка :P
Инцидентен секс, но не сте се подмили, в смисъл не е като да излезете директно от банята...приемате или отказвате![]()
Ако не намирисва...![]()
Би ли взел виагра?
От сума ти и време съм се заканил, просто не ми се дават 40 кинта за 2 хапчета![]()
Най-странен начин за самозадоволяване ?![]()
Карам го по стандартно му ...![]()
Най-странния начин по който си задоволил партьора/ката си ?
правихме секс...
Кога за последно сте мастурбирали?
Станислава