- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Въпроси (Fun Game) vol 1
Не съм момиче тъй,че няма как,но иначе съм вкарвал на момиче 4 пръста :д
Какво в секса никога не бихте опитали?
www.hiphopBG.eu - Най-новият портал за хип-хоп музика!Там,можете да видите и своите песни.Как?Провери в КОНТАКТИ на сайта.
Има и 24/7 хипхоп радио !!! Enjoy & support !
Да не се заричам, но сигурно всичко бих опитал. И не конкретизирам полове, просто докато човек не пробва, не бива да отрича.
Секс с приятел/приятелка на приятеля/приятелката (бивш/а)![]()
"Вече имам резистентност изградена и приемам с безразличие комплексите на масата, създадени от нейното безличие, ничие остана чувството да си способен на изкуството да си човек..."
НеЕеЕеЕ![]()
Правил/а ли си го на публично място?!?
Вкъщи, на леглото ми, но по-интересното е, че беше Първи май, всички отидоха на село да копаят и садят, а аз останах под предтекст, че ми е лошо...И се потрудих де![]()
Секс с някого/някоя само защото ти се чука в момента и е лесен/лесна?
"Вече имам резистентност изградена и приемам с безразличие комплексите на масата, създадени от нейното безличие, ничие остана чувството да си способен на изкуството да си човек..."
Всички са ми любими
С колко момчета/момичета си спал/а?
Ne e vajno da si gotin, gotino e da si vajen ! :P
Най-вероятно съм склонен, въпреки, че тройката в реалния живот няма да е като по филмите...има си опасности и трябва да се премисли
Виртуален секс по скайпа (мастурбация + стриптиз примерно)![]()
Абсолютно не бих я извикал по-добре у нас.А тя да ми прави стриптиз по камерата Perfect ..
4-ка с Най-добрите ти приятели и вас![]()
Не
Докато си правил секс, гледал ли си телевизия или нещо по интернета![]()
[b][color=black]Espa
Мдам...![]()
>>>Предпочитана тройка...двама мъже и една жена или две жени и един мъж.....?
Of empty lies I know your heart broken a long time. Only only only the body will give you all night to stay there.Everything is a lie and deception deception deception is all a lie again I used to know but burn, burn, let but I'm with you again.
няма отговор!
Секс с нимфоман!![]()
MY NEW LOVE S55 AMG + чипче++=600+hp!
Един ден с такъв човек ... И на другия ден ще съм умряла вече. Сигурно става въпрос за часове лашкане ...Първоначално написано от ubuntureload
По -скоро би опитала.
Секс с някой/я готин братовчед/ готина братовчедка? Ако имаше де.
http://save-darina.org/
ПРОДАВАМ бижута по 2лв !!! -> http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=362666
Да.
Секс с най-добрия ти приятел/приятелка?
Мда...![]()
Наклонности към същия пол?
Of empty lies I know your heart broken a long time. Only only only the body will give you all night to stay there.Everything is a lie and deception deception deception is all a lie again I used to know but burn, burn, let but I'm with you again.
Да и не само 1 път.
Секс със семеен/семейна?
Бил съм една от филийките. Все пак съм мъж.Първоначално написано от Alex4o0o
Същия въпрос