- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Шампоан - оцветител
Хора , здравейте ! Искам да ви попитам , кой е най-добрия шампоан оцветител .. ( марка ) ; к'ви са цените ?
за колко дни може да се махне ( след като го измия , и колко пъти ще се наложи да го измивам )
и най - важното " КОЙ Е НАЙ ЛЕСНО ИЗМИВАЩИЯ СЕ ШАМПОАН ОЦВЕТИТЕЛ ?
?
Помагайте
а на руса коса хваща ли син , черен , лилав цвят ?
ами аз знам само за един шампоан оцветител - на палете. Аз лятото използвах него за тъмни червена коса - мойта е кестенява и се получи много добре, но се изми страшно бързо - 3,4 измивания на косата и вече го нямаше.
Но имай предвид, че ако се боядисаш нали по този начин и ако не ти хареса, измиваш си косата дълго и продължително, на следващия ден пак така, и вече на третия път не би трябвало да го има. Иначе на руса коса доста трудно ще стане и едва ли ще се получи каквото искаш.
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
Уоу Уоууу щом си руса, не рискувай .. Боядисах се с такова 'временно' в червено и 2 месеца не се махна, първите 2 дена беше хубав наситен цвят нар, а после стана бабешко оранжево ..![]()
Palette е най-добрата марка.
Running is my drug and I am overdosed ..
Някаква друга информация ?
2 лева струва пакетче от 40-50 милилитра ако не се лъже .. (за количеството)![]()
Running is my drug and I am overdosed ..
На мен ми казаха , че имало някакви по 1.60 шампоани , на коя марка са ?Първоначално написано от DarkKisss
Аз съм използвала на Palette Aroma и някаква марка не знам каква беше не я бях чувала преди.Не са скъпи-около 2-3 лева са.НА палете е 2.50 ако не се бъркам.Незнам дали да рискуваш и аз щом си руса.А и пишеше на опаковката,че до 4-8 измиваня ще падне цвета,аз си слагах 2 пъти един след друг и определено не ми се изми бързо.Има една от моя клас,която има червеникави оттенъци.А доколкото знам миссля,че няма син и лилав цвят.
На мен ми казаха , че има син цвят .. и действително има някакви в опаковка по 1.60 .. а може ли например само един кичур да си направя ?Първоначално написано от .. DeViL mAy CrY ..
Хора , здравейте ! Искам да ви попитам , кой е най-добрия шампоан оцветител .. ( марка ) ; к'ви са цените ?
за колко дни може да се махне ( след като го измия , и колко пъти ще се наложи да го измивам )
и най - важното " КОЙ Е НАЙ ЛЕСНО ИЗМИВАЩИЯ СЕ ШАМПОАН ОЦВЕТИТЕЛ ?
?
Помагайте
а на руса коса хваща ли син , черен , лилав цвят ?
А кой шампоан оцветител най - лесно се маха .. ?