.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

бръснене...

знам ще кажете че има много такива теми но искам да ви попитам защото е много лошо .. момичета кокато си обезкосмявате интимните части с самобръсначка нагоре или надоло я движите защото когато използвам моята и ставам на червени петна боли ме и имам чуството че не съм се избръснала все едно има още затова моля даите съвет

Голям фен Аватара на Stan4o123
    Град
    Sofia
    ами аз съм момче,но все пак,1во обилно с пяна за бръснене,и после нагоре се бръснеш...обаче го прави рязко,но не натискай по кожата,щото си разраняваш кожата,така че рязко,но не натискай много,по-добре мини 5 пати,обаче не бързай!
    Усмихни се на някой непознат. Това може да се окаже единствената му радост за деня.

Мега фен Аватара на ameli
    най-важното е да не е на сухо-задължително сапун (или каквото имаш)

по-добре да е надолу и след това се намажи с нещо
    http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук

Цитирай Първоначално написано от ameli
    най-важното е да не е на сухо-задължително сапун (или каквото имаш)

по-добре да е надолу и след това се намажи с нещо
    да слагам сапун ноще си купя пяна и досега го правих нагоре но вече почвам надоло защото днес беше ужасна болка и много щипе от сапуна а след като изляза от банята се мажа с лосион за тяло насякаде

Наи-добре е да не се бръснеш първо защото със самобръсначката много бързо порастват отново, второ се появяват пъпчици и подкожни косъмчета.По-хубаво е да отидеш на козметик или с епилатор или нещо друго... само не със самобръсначката.

Мега фен Аватара на ameli
    ^щом е решила така, значи знае за последиците остави я да си прави както иска, а ти ходи по козметици

nomusicnolife666, сапуна може да ти щипе, защото си се порязала
    http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук

Аз го правя настрани.Ползвай пяна наистина, много по-добре е
    След това винаги се мажи с нещо.Аз използвам лосион за тяло.
    Ако си се порязала някъде, изчакай малко време преди да се намажеш, за да не почне да ти щипе.
    Както каза ameli - най-вероятно си се порязала и затова ти щипе сапунът.
    Понякога поставяш стени около себе си
    не за да отблъснеш хората,
    а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си