- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Акоо може малко помощ?!
Ами да започна от там, че съм на 15г., 1,72см. и 70 кг. Ето го и проблема - до Нова година трябва да отслабна с около 15-20 кг. Знам, че няма да е лесно, но съм готова на всичко. Бих те ли ми казали някакви упржнения, които да правя вкъщи и някаква подходяща диета. Благодаря предварително![]()
![]()
Не сваляй 20 кг за 2 месеца,защото после ще върнеш 40Упражнения и диети бол .. виж темата на ДаркКис за по - лесно
![]()
Научих, че за секунда можеш да
извършиш нещо, за което ще те боли цял живот.
Научих, че зрелостта много повече зависи
от това какъв опит си придобил и какво си научил от него
и много по - малко от това колко рожденни дни си празнувал.
Съгласна съмПървоначално написано от j_adore2
Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.
Толкова бързо няма да стане, пък и не е полезно.
От личен опит - диетата на Пиер Дюкан + умерен спорт, прави чудеса. Аз така отслабнах. А, купивах си и пиех Clarinol и Denoxinal през това време. Отслабнах 10-тина кила (толкова ми трябваше) и след това не си възвърнах килограмите.
а попринцип възможно ли е да сваля килограмитее ако гладувам ?![]()
Д И Е Т О Л О Г
Това, което имаше, беше обикновено. Загуби го.. и то стана ценно!..
с глад само няма да стане http://healthzone.mymall.bg/categori...3%D0%BB%D0%B0/ > препоръчвам ти го от личен опит. малко е скъпичко но има страхотен резултат, поне при мен, а ако го съчетаеш и с малко спорт е идеално![]()
90 дневната диета
баш по нова година, като падне голямото плюскане ще си ги върнеш не двойно, ами даже тройнои с тея гладувания до никъде няма да стигнете
![]()
http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук
Първоначално написано от myl0weee
![]()
![]()
![]()
не... напротивПървоначално написано от DesSsi
стомахът ти ,ще почне да се бодува от глад...
а след тва ще лепнеш някоя анорексия..
In the future everyone will be famous for 15 minutes...
О недей , теглото ти не е кой знае к'во голямо , просто спортувай ; яж цитросови плодове .. и така