.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Пачове за Counter strike

Ами в тая тема искам да ви попитам за какво служе пача ?
    A woman`s heart is a deep ocean of secrets ...

Мега фен Аватара на LittleDude
    Град
    bs™
    пачките за ЦС-а служат за обновяване на играта, главно за игра в мрежа нужни са, ако искаш да имаш сървър... по важно е да имаш протокол 47 и 48... аз лично не слагам пачове, щот няма никфа разлика

Ами патч е буквално кръпка...

Град
    bs™
    със или без пачове цс е същия хуй

Град
    Чирпан
    Pacha oprawq nastroikite na samiqt CS.Bez pach ne moje da se igrae kato horata.Igrata wyrwi ne kakto trqbwa
    Обичам те!19.09.08

..because days come and go
    But my feelings for you are forever!

===========
    - Изработка на website , за повече информация - ЛС

Град
    bs™
    Цитирай Първоначално написано от doublet
    Pacha oprawq nastroikite na samiqt CS.Bez pach ne moje da se igrae kato horata.Igrata wyrwi ne kakto trqbwa
    слабо... цс със и без пачове си е една и съща... друг е въпроса за сървърите... преди година стийм смениха протокола на ЦС, и за да направиш сървър трябваше да сложиш уж най новия пач, (ъпдейт) a проблема беше в това, че трябва да намериш кракнат протокол 47 и 48...
    CS Source ако се опиташ да влезеш в някой сървър, където има по нов пач, ти изписва че не може ( иска ъпдейт )... там пачовете са задължителни... за 1.6 не мисля така.

Аз лично се изръсих с тежката сума от 10 лева и си взех Кънтара през STEAM...Пачовете нямат вече никакво значение тъй като 1\2 от пиратките на които се играят на са 47 протокол а у Стиийм сме на 48.
    За препоръчване е все пак да се инсталира v23.Аз преди само с него играх и повечето хакове не бачкат на 23 а на 2* (не казвам коя за тъпи ламерчета навити да пущат Alien-и у мания и подобни ;д)

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си