.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 43 от общо 43

Тема: Помощ .. :(

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от soul1199
    Цитирай Първоначално написано от vampire_girl_
    чакай да се разделят,преди да действаш с него. кофти е да се бъркаш в чужди взаимоотношения.най-много само да им създадеш проблеми.
    и аз съм на същото мнение

Е то по тази логика може да кача и цял живот

Град
    Sофiiя City xD
    Цитирай Първоначално написано от FromAutumToAshes
    Цитирай Първоначално написано от soul1199
    Цитирай Първоначално написано от vampire_girl_
    чакай да се разделят,преди да действаш с него. кофти е да се бъркаш в чужди взаимоотношения.най-много само да им създадеш проблеми.
    и аз съм на същото мнение

Е то по тази логика може да кача и цял живот
    ако го обича ше чака

Срива не се състои в това да паднеш, а в това да не се изправиш.

Супер фен Аватара на ScarletBite
    Цитирай Първоначално написано от DandM
    Нее нужно да се отказваа .. защот0о тя е наистина бруталнаа учим в един класс .. .. пък и той е playboy na нашия град такачее може да си хване милй0н пъти по хубава от неяя .. а момичетоо койето е дало темата .. е мн мн мн по хубавоо от неяя .. ... такачее не е никак нужно да се отказваа ..

Вие и двете сте тъпи кифли
    all day... all night... what the fuck?!

Супер фен
    Обади се на 911
    nicolepcd

Град
    Pernik
    Цитирай Първоначално написано от ScarletBite
    Цитирай Първоначално написано от DandM
    Нее нужно да се отказваа .. защот0о тя е наистина бруталнаа учим в един класс .. .. пък и той е playboy na нашия град такачее може да си хване милй0н пъти по хубава от неяя .. а момичетоо койето е дало темата .. е мн мн мн по хубавоо от неяя .. ... такачее не е никак нужно да се отказваа ..

Вие и двете сте тъпи кифли

bънi .. ;pp twa че тЪ гушкЪм .. нэ 0zначаwa чэ ше слУшкам

Супер фен Аватара на LoveRetroMusic
    Град
    Dreamland
    Ah, Jeez ..
    “I don’t know why I’m scared,
    I’ve been here before,
    Every feeling, every word,
    I’ve imagined it all,
    You’ll never know if you never try,
    To forget your past and simply be mine” ♥ Adele

Супер фен Аватара на balu4ka
    Град
    V.T
    Цитирай Първоначално написано от Kukumqvka
    няма кво да направиш,зает е ... кво чужди взаимотношения ли искаш да разваляш?

бтв кво знаение има коя е по-хубава пфф :/
    ++

Мхм,това че на теб не ти харесва,не значи ,че на него не .
    Ей такива като теб ,най ги мразя ,по добре не се занимавай и се откажи ^^
    Защото когато затворя очи, виждам само теб...

http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)

момиче ...момиче...мога да се обзаложа по отговорите които даваш..че ти не харесваш това момче...твойта фр каза сама че тои е плейбой..и си е хванал момиче което според вас не е на неговото ниво..което е смешно..това е една твоя детинска прищявка... сигурно си от онези глезли които си мислят че всичко което хвърчи се яде и просто защото той е уж вървежен трябвА да е твой ...по -добре се откажи замисли се ако наистина е толкова вървежен и може да има всяка ...защо е с момиче което според вас не е особено хубава? и защо не е с теб? Аз ще ти кажа защо.. щото нещо в характера ти куца не всичко е външен вид както смяташ ти има много по-ценни и много по-значими неща от това когато се осъзнаеш малко ще го разбереш
    always and forever..! ( h )

Няя смисъл ве

Я остави хората да си живеят влюбено и щастливо ... ти щом си незабелязана не се меси и не разваляй чужди връзки.. а аз ако бях на мястото на това момиче и да знам, че се опитваш да ми измъкнеш приятеля и да го занимааш по някъф начин съвсем сериозно бих ти натрила нослето Откажи се от момчето

Голям фен Аватара на sssladuranka
    Град
    Outta Space =]
    о не не не!остави ги,моля ти се!най ги мраза такива като тебе,къде искат да разделят хората апфффф заради едни такива като теб брат ми скъса с гаджето си,с което ходеха бая време,и в крайна сметка не обърна никакво внимание на тея които ги разделиха НЕДЕЙ СЕ МЕША!

Голям фен Аватара на m0n4yyy
    Град
    .. сухо море .. :P
    Стани, да седна .. така ми звучиш

Не си споделила нищо съществено...нито в какви отношения сте...нито нищо така че някои едва ли би могъл да ти даде реален съвет...

Това че на теб не ти харесва и че най-вероятно показваш женска злоба,не значи че не е хубава...

И както ти казаха по-нагоре,не се бъркай в чуждите отношения,щом е с нея и си я харесва,значи трудно ще го измъкнеш

А каква е причината да искаш да впечатлиш 19 годишно момче с гадже? Ако кажеш любов ще последва моят любим въпрос какво му харесваш? И когато ми кажеш незнам, а ти със сигурност т'ва ще кажеш (както и повечето тинеиджери които бъркат хормона със любовта) Ще ти кажа така "Тоя човек ти изобщо не го харесваш просто си забелязала че секси (или нещо такова повечето хормонално натъпкани кифли мислят така за тебе незнам) и понеже си сама искаш да го забиеш да се наебете и да го зарежеш или просто искаш да с еправиш на интересна че гаджето ти е на 19" Ба ли го такива хора превърнаха любовта в нещо одвратително къде отиде романтиката? Само мислите кой да наебете и после да се похвалите пред целия клас че сте го наебали. Момичетата виждат само болтове а момчетата само гайки. Най-често тези момчета и момичета са просто едни тъпи кифли зимащи пример от своите мангалски "идоли". За т'ва любовта вече не е същата само ебане и ае кой от къде е.

Цитирай Първоначално написано от TheMadHatter
    Цитирай Първоначално написано от ivcheto0o
    откажи се ...
    От живота.
    самоубии се имат предвид +100000
    лол

Най-добре си гледай живота и не се меси!
    Ако съдбата ти е обърнала гръб,просто я изчакай да се наведе!!!
    http://www.nahrani.com/

Супер фен Аватара на Linns
    Град
    Милано
    Какво значение има че гаджето му не е хубаво!?
    Той е на 19, тоест по-голям е от теб и вече е осъзнал че има много по-важни неща от външността..
    А ти си още няква кифла дет не знае кво иска и след 2 дни ще си падаш по друг..
    Остави го - ИМА СИ ПРИЯТЕЛКА !

Мега фен Аватара на lilincituuuu
    Град
    Варна : ))
    и защ0 да се 0тказва?? щ0м г0 харесва.. 0т 0пит не б0ли.. ;].. за кв0 сички се нахвърлихте така.. 0ставете м0мичет0.. и кв0 кат0 е на 15 а т0и на 19?? 4 г0дини разлика.. напълн0 н0рмалн0 пък и тя сама каза, че сегашната му приятелка е същ0 на 15.. така че.. нека се пр0бва.. к0й знае .. м0же да излезе нещ0.. =]
    N- n- now th- that don't kill me
    Can only make me stronger
    I need you to hurry up now
    'cause I can't wait much longer
    I know I got to be right now
    'cause I can't get much wronger
    Man I've been waitin' all night now
    That's how long I've been on you

I need you right now
    I need you right now

www.facebook.com/li.lincitu (:

Правила за публикуване