- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Голмите батковци .. който се заиграват с малки момичета (mm)
така е, Гоше, ама ти си ми набор и ние сме преебанитеПървоначално написано от g0sheto94
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
Добре де, как става така, че аз в 9ти клас, водех сексуален живот, е да, не е като всяка седмица да съм на върха, ама все пак, не бях девствен чикиджия, сега като отида на някой купон, виждам 9ти и 10ти клас момчета и са си в ред и се уреждат, пък вие не успявате? Преебани сте от кой? Нали не мислите, че момичетата непременно са тъпи пачаври, които се мятат на първия срещнат? Те правят своя избор и не са избрали вас, което автоматично означава, че вие НЕ можете да им предложите това, което предлага другия, бил той на вашата възраст или по-голям, погледнете се вас, пък тогава плюйте...Първоначално написано от fenastz
Ми не можете ми.Нямате книжки още.Шанс.![]()
О боже! Какво ви интересува? Нали вие сте морално, физически и умствено дорасли или поне се смятате за такива?! Е ако искате да докажете, че сте такива просто не създавайте такива теми! В него е истината: SaintLucifer ! Послушайте какво говори!
шанс, homie. Кой град си ? Ай ме уредиш ?Първоначално написано от SaintLucifer
Че в по-голямата си част тези момчета са комплексари, а повечето от тези момичета безнадеждно се стремят да се покажат.
Само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!
Че какъв е проблема 15 годишно момиче с 18 годишно момче? 2-3 години е перфектната разлика според мен.
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
Ако сам не се уредиш, няма да стане, не знам дали си го осъзнал още този факт... Момичетата са хора и правят избори, решават кое е най-доброто за тях, точно както ти го правиш, но очевдино се проваляш, защото избираш да си малък пишкодръп, стоящ пред компютъра ревейки, че големите батковци му акат в гащичките, вместо да се вземе в ръце и да се запознае с някоя девойка...Първоначално написано от fenastz
Е...на мен разликата с мъжО ми е 3 години (аз на 15,той на 18 ) и мислих,че е нормално..![]()
ми нормално, к'во толко па вие го правите на проблем
то тука половината дето се изказаха имат такива връзки или са имали ..
ай като че ли е неква брутално огромната разлика
що не напрайхте една тема за 14 годишните момиченца и 40 годишните мъже ?!
се едно казвате 'ебати ненормалното е момиче на 17 да ходи с момче на 21' същата разлика в годините о.О
пфу пфу
Не шофирай, ако си пил! Искам да стигна жив.
Боли ме от думите ти. Моля те, спри.Първоначално написано от SaintLucifer
![]()
Т`ва хич не е вярно, приятелюВсичко се свежда до слабохарактерни и силни хора. Повечето момичета са слабохарактерни (което си е в реда на нещата), но не остават самотни, докато девствените чекиджии като мен и много други от тоя форум си висят по форуми. Та скапано е, че те не полагат никакви усилия, за да си намерят гадже, докато ние треа да се напъваме
В общи линии това е - слабохарактерните сами си поставят граници и не излизат от тях, както съм аз - това е живота.
ти си си виновен.. що вместо да киснеш по форумите и да се оплакваш че никоя не ти пуска не поизлезеш малко, да видиш бял свят? през компа никоя няма ти пусне, колкото и да искашПървоначално написано от fenastz
ебаси
![]()
SaintLucifer е прав, момичетата не са малодушни кукли, само чакащи някой да реши какво ще прави с тяхте имат чувства, и имат право на избор
по темата: според мен е нормално, не са виновни батковците, че 14-15 годишните момчета са ретарди
ми да, аз съм виновенПървоначално написано от ef4etyYy
дай сега идея как да оправя нещата
![]()
И тя ти даде, и аз ти дадох, ама ти като много хитър, продължаваш да питаш...Първоначално написано от fenastz
Излез от вас бе, утре, като отидеш на училище, харесай си някоя и отиди я заговори... Сприятели се с хора, случайно може да те поканят на някой купон, там най-лесно стават нещата...
Че просто търсат секс ... щото една малка пикла на 14-15 години чака некой батко на 18-19 (та и отгоре) да се хвали пред приятелките си ... а ако този батко има кола просто няма такова надуване ... ако е бмв да не говорим ... а тия балъци където се занимават с 15 годишни курви па са най-жалките ...Първоначално написано от DandM
![]()
Да се хвали пред приятелките си?Говориш за всички, така ли?Нанасяш ми кръвна обида.Първоначално написано от RoCkSpOt
Ти си ужасно озлобено същество...Не сме ти ние виновни, че си загорял и никоя не ти се връзва... Кат' ня'аш BMV, тъй шИ е
![]()
Спри да пръскаш отрова наоколо... достатъчно плю... Я вземи се замисли дали вината да си останеш девствен смотаняк не е в теб!Вдигай си задника от стола и започни малко по малко да изкореняваш плевела на комплексарщината!![]()
И опитай да не се изказваш по въпроса какво чака някоя малка пикла на 14-15, преди да си имал удоволствието да опознаеш доволен брой такива.Нали досега обясняваше, че не кълвяли... тогава въз основа на какво си правиш заключенията?![]()
all day... all night... what the fuck?!
Наблюдение: Той самият е 14-15 годишен, нарича вас пикли, което предполага, че сте малки, за сериозни, или въобще, връзки, но тъй като по-напред в темата изяснихме, че момичетата се развиват по-бързо от момчетата, ако вие сте пикли, то той какъв е?Първоначално написано от ScarletBite
Като си толкова голям и можеш да плюеш, поне бъди достоен мъж и си подай носа навън, без да се страхуваш от евентуалния провал.
Такива пут*и са ми най интересни спукват се да хвалят с коя батка ходили и колко бил "нацепен" а после реват по 5 дена като им сцепан пу*ка*а от ебан* Жалко че доста малко момичета го осъзнават тва и си карат с момчето по 10-12 месеца....
Колкото по-голяма е една лъжа, толкова по-лесно ще и повярват. ~ "Адолф ХИТЛЕР"
Какъв е проблемът,примерно 15-18/19? о.О
Повечето момчета на 14/15 са или адски глупави,или сдухани до толкова,че да не могат да си кажат малкото име при разговор с момиче.
Защо,ако имат общи теми за разговор и си допадат като характери,някакви 4-5 години да са проблем?
Друг е въпросът,че имам позната,която излиза с 39год. ,защото е от лошите момчета на града /!?!?/ , но твърди,че се обичат /!?/ .
Първоначално написано от SaintLucifer
Първоначално написано от FeelMyPain
![]()
Иначе SaintLucifer взе да ми се откроява като един от любимите потребители, макар и да е само с 26 поста. Обогатих си речника.
Колкото до темата: ми, те тея локуми са разтягани не веднъж и дваж. Щом на 14-15-годишни девойки им е кеф да се хващат с 18-19-годишни момчета, няма лошо. Независимо дали са заедно, заради единия секс, или пък защото нещата са по-задълбочени, не мисля, че изобщо има смисъл да се обсъжда. Всеки си носи глава на раменете, има си свои собствени принципи, очертал си е някакви граници на поведение и това е. Когато станете безгрешни, тогава можете да си тикате носа в чуждите отношения и да четете морал някому.![]()
SaintLucifer Не разбрах кое не ти беше ясно иам доста познати на тази възраст 13-15 и работата е точно такава... защото точно за това стават момичета ако даже могат и такива да се нарекат на които самочуствието и наивноста им стига до небето.
Колкото по-голяма е една лъжа, толкова по-лесно ще и повярват. ~ "Адолф ХИТЛЕР"