- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Голмите батковци .. който се заиграват с малки момичета (mm)
дран дран какво понякога и там има любов...и вече като гледам 14 15 годишните как мислятвече те прецакват така наречените "батковци"
Аз пък не съм сагласнааа .. с тебее 4е търсят само SEX .. много зависи от човекаа .. например аз познавам едно мом4ее което ходи с едно по малко момиче вечее повече от 8 месецаа и изобщо не я притиска за SEX ..Първоначално написано от RoCkSpOt
![]()
Някой от вас имате доста погрешна представааа .. към въпроса ми .. просто питах дали е нормалноо .. 4 годинии ..
![]()
![]()
Нощ на екс ,утре неп0знати ..
само sex , т0ва са правилата .. ';'
МислемЕ, че ако си момче, то някоя те е отрязала заради по-голям. Ако си момиче, мислимЕ, че някой не ти се е вързал от батковците.Първоначално написано от DandM
Сега по темата..
Дадените за пример години за мен са нормални. По-голяма част от днешните тийнейджърки на възраст 14-16 имат връзка с момчета на по 17-19. Това естествено го казвам от наблюдения насам-натам.
Пък и си зависи много от човека, но сега не ми се разтягат локуми, разтягани преди месеци и години тук.
И спря да се върти за миг земята..
От 13 до 15 при момичетата разлика има, и то огромна, ако не си го забелязал, твой проблем. Кое е точно така, че "батковците" търсят само секс ли? Не е така, поне не при всички, но и той присъства, защото просто една връза без секс, се нарича приятелство. Ти като си хванеш някоя, все едно не мислиш как да й свалиш панталонките или да й вдигнеш поличката... Излез от филма, тия глупости, че секса е без значение, ги остави, като почне да те огрява, друга песен ще запееш.Първоначално написано от FantaMen
Я компетентните да ми отговорят.
Какъв е кефа за "баткото" да прави секс с по-малко момиче, без никакъв опит? Ами то е пълно дърво в леглото.
Разбирам момиченцата, които искат батко. Не разбирам "батковците". Имат неизживяно детство, обичат да доминират?
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
И аз съм тъпия?Първоначално написано от LadyDi
![]()
Прочети предишните 1-2 страници, и ще си отговориш на въпроса...
Май не сме запознати с развитието на човека, по време на т.нар. пубертет...
Еми да си се заиграват. После за това форума е пълен с ревливи теми от същите тези 13 годишни момиченца.
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Добре де, хора, разбирам разликата да беше по-голяма, но някакви 3 години са нещо напълно нормално, момиче на 15 с момче на 18 е че какво е фрапиращото на тази разлика. На бас съм готова да се хвана, че поне половината хора от този форум са имали връзка с такава или по-голяма разлика. Не го приемам за странно и не смятам, че веднага едно такова момче използва момичето. В днешно време това е една напълно нормална разлика в годините и всички много добре го знаят.
А другото, което какво ще им се бъркаме в живота, всеки ще си ходи с какъвто той си иска, ние не можем да направим нищо ...
ами 3 години разлика си е напълно нормално, например момиче на 15 и момче на 18. Имам даже приятелка на 15 дето ходеше с момче на 19 и много се обичаха, ходиха 1 год., той не я е притисквал за секс, бяха щастливи, но за жалост момичето се измести в чужбина и те се разделиха....
Но ги има и тези, които само секс търсят, но те се пробват при кифлите, ест че няма да се занимават със свестните и умни момичета. А кифлите това и чакат - някой батко.
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
ами мисля, че това вече стана прекалено банално![]()
![]()
![]()
Според мен няма нищо лошо в това 18-19 годишни момчета да излзиат с по малки дори е често срещано явнение. Харесват се и се взимат какво лошо... Но има и такива , които наистина не могат да си намерят момиче на тяхната възраст , което да им се върже на акъла и за това излизат с по -малките , които обикновенно са по - глупави и лесни![]()
Подкрепям. Много ме дразнят и тъпите курви им се вързват, много ли са вървежни като са по-големи и имат некфа количка. Ше ги смажаПървоначално написано от AraBella
I Love
Vania
Kabakova
Глупости на търкалета. Далеч не е най-точни отговор, ми напротив - най-загубения. Какво пък пречи една незначителна разлика във възрастта, 4 -5 години не са много. Пък и в природата женските търсят подкрепата на силен мъжкар. 13-14 годишните връсници на момичетата са обикновено ниски, пъпчиви пубери, а те търсят нещо по-зряло и по-силно. Ръста е бил винаги предимство в природата, а пък и не малко примери има и в живота как 20 годишни манекенки се женят за 70+ годишни старци. Какво пък лошо намирате в това, елементарно си е за обяснение както виждате, а и пък защо да отказваш на хубаво момиче само щото е по-малка с незначителен период от време, пък и момичетата нали все постоянно претендират, че се развиват по-бързо от момчетата.Първоначално написано от lubomirky
Защото им се е*е и само 13-14 годишните ще им се вържат![]()
Трагедията е пълна...
Добре де не се изразих правилно :P Не всичкиПървоначално написано от misslowe
Но всеки ден като влезна в даскало точно момичетата на твоята възраст /поне повечето/ са седнали по пейките, пушат, ходят по къси полички с голи пъпове през зимата и си разказват работи от сорта "Вчера ми писа по скайпа, прати ми целувчицъ и е на 19" и другите започват да квичат и да се радват все едно не знам и аз какво
Аз съм на 17 а приятеля ми е на 19
Разликата в случая е съвсем нормална
Но 14-19
Какво може да иска толкова голямо момче от едно 14-годишно момиче
Със сигурност не е любов и сериозна връзка
И пак казвам за да няма сърдити- НЕ ВСИЧКИ МОМИЧЕТА СА ТАКИВА... /и слава Богу/
Трагедията е пълна...
И аз се радвам, че са останали здраво мислещи момичета :PПървоначално написано от misslowe
Трагедията е пълна...