- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Голмите батковци .. който се заиграват с малки момичета (mm)
Като стана въпрос за 14-15 годишните момичета, защо никой не обърне внимание на незрелостта, наивността и детинщината на момчетата на тази възраст?Я скивайте тази тема - Уморих се от теб . Нещо да ми кажете?![]()
all day... all night... what the fuck?!
охх.. това постоянно го гледам... обяснение .. нямам... може би са по-лесни, по глупави ... по префърцунени, лутайки се в собсетвения си път..
Искам те,но те искам завинаги,нощ и ден само с мен да си истински!
http://www.poster.net/kimberlin-keit...py-5001238.jpg
аз иммах 1 период в който си падах по така наречените "батковци" да ви кажа..тези с които излизах бяха свестни..така че има и изключениялл![]()
I don`t care .. ;] ..
Момчетата се развиват по бавно и си търсят някой който мисли като тех![]()
Батковците не могат да си хванат нещо по голямо като за тях,щото каките на тяхната възраст ги знаят кви са,а малките пикли не,и затова се навиват и батковците ги въртят както си искат,щото една малка пикла на 14г. може да я лъже както си иска,освен ако тя се окаже умна и дорасла за възрастта си та да се усети кво става,ама тва са редки случаи.Батко да я повози с БМВ-то да и го сложи пък другото не му пука на него нали той тва е искал
АЙ СЯ ДА УМРЕМ ПО ТОЗИ ПОВОД..!! *затъпяване*
Мисля,че правите детски истории.Какво значение има ... батковци и какички лелки и чичковци...абе много изпростява този сайт....![]()
![]()
По въпроса мисля, че е съмсем нормално и няма нищо лошо.Първоначално написано от AraBella
Момичетата на тяхната възраст харесват момчета на по 25-26.
и аз мисля че в днешно време това е гещо съвсем нормално и често срещано![]()
I don`t care .. ;] ..
Като порастнеш пак ще си говорим.Първоначално написано от Hilary_
Радвам се, че някой споделя моето единствено и правилно мнение по въпроса.Първоначално написано от SaintLucifer
![]()
Не всички батковци сме такива.Първоначално написано от titinkaa
![]()
Между другото искаш ли да те закарам на училище с BMW-то?
На бас че не мойш да цитираш всичките 90 мнения по отделно?
На к'во се хващаме?Първоначално написано от FeelMyPain
![]()
П.П Айде и двамата да спрем със спама.![]()
Ето едно реално мнение на човек, който знае какво говори..
Първоначално написано от vesito13
А всички останали какво претендирате бе..?!
Ся например някои от вас където са на 17 и са с момче на 22 години.. и не е нищо?
Ха - тва е същото момичета, и ще ви кажа едно - има момичета на по 15 години където мислят 2 пъти повече от вас![]()
И винаги има иключения..
Айде няма да развивам теории защото всички ще ме наплюете, но както и да е ..
теорията е една, като седне на бордюра щом краката и опират в асфалта начи става.
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Според мен не е важна разликата какво значи 18-19 годишни излизат с 14-15 годишни ??? Много зависи от самите личности едно момиче и момче,чиято разлика във възрастта е около 3-4 години,могат да се разбират перфектно зависи какви хора са и дали отношенията и връзката е истинска.Но от друга страна определено не подкрепям връзките само от някакво влечение .За да има истински контакт и връзка трябва разбирателство, годините нямат значение![]()
![]()
![]()
I CaN LIVe WhOLly WiTH YoU oR NoT AT AlL!!!
Най-точните мнения за мен... (y)Първоначално написано от myNameIsImmortal
![]()
Има момчета, които са само за секса, но има и такива които се привързват към момичетата и не мислят само за това :P
0bicham te !{~}{~ [h]~
Оф абе вие ще оставите ли някога хората да праат квот искат? Баси. Който с какъвто иска с такъв ще ходи,с какъвто иска с такъв ще се е.б.е.! Не мога да разбера какъв ви е проблема че само го обсъждате...![]()
а каде остана темата за това как едно момче да си хване някоя на неговата възраст
в днешно време момиченцата си падат само по по-големи, по-доло има даже тема в която 90% от момичетата написаха че биха тръгнали само с по-голям от тях, и после ние сме ги използвали
ААаАаА за наденицата ли питате?
Хаха.. Какво мисля по въпроса ли? Мисля ,че ми е писнало от хора ,които се опитват да тълкуват чуждите чувства и емоции . Понякога ,колкото и да ви е странно срещаш човек ,който те разбира по-добре от останалите . И този човек може да е с 20 години по-голям от теб ,а може и да е с 10 по-малък .Но вашия проблем е ,че явно никога не сте обичалиИ не можете да разберете ,че когато ТОЙ или ТЯ се появи нищо няма зачение . Нямате право да слагате всички под общ знаменател . Всички искат само секс ,всички искат само нещо повърхностно . Все едно ,че 14-15 годишните момченца са ни лук яли- ни лук мирисали и не ги тресе яко пуберитетът . Омръзна ми всички да говорят колко е упаднало обществото ,в което живеем ,а самите те да изкарват света около себе си по-грозен ,от колкото е . Отвратително е ,ужасно е. Нито аз,нито вие, коментаторите коментаторите по темата сме живяли достатъчно ,за да можем да съдим и оценяваме човешките чувства.