.
Отговор в тема
Страница 4 от 7 ПървиПърви 1234567 ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 163
    Защото само малките им се връзват,очевидно ...

Супер фен Аватара на ScarletBite
    Като стана въпрос за 14-15 годишните момичета, защо никой не обърне внимание на незрелостта, наивността и детинщината на момчетата на тази възраст?Я скивайте тази тема - Уморих се от теб . Нещо да ми кажете?
    all day... all night... what the fuck?!

Повече от фен Аватара на AiKaTa
    Град
    BeJluKo TbpHoBo
    охх.. това постоянно го гледам... обяснение .. нямам... може би са по-лесни, по глупави ... по префърцунени, лутайки се в собсетвения си път..
    Искам те,но те искам завинаги,нощ и ден само с мен да си истински!

http://www.poster.net/kimberlin-keit...py-5001238.jpg

аз иммах 1 период в който си падах по така наречените "батковци" да ви кажа..тези с които излизах бяха свестни..така че има и изключениялл
    I don`t care .. ;] ..

Град
    Sофiiя City xD
    Цитирай Първоначално написано от g0sheto94
    Цитирай Първоначално написано от ef4etyYy
    Цитирай Първоначално написано от g0sheto94
    Цитирай Първоначално написано от fenastz
    Цитирай Първоначално написано от SaintLucifer
    Ако сам не се уредиш, няма да стане, не знам дали си го осъзнал още този факт... Момичетата са хора и правят избори, решават кое е най-доброто за тях, точно както ти го правиш, но очевдино се проваляш, защото избираш да си малък пишкодръп, стоящ пред компютъра ревейки, че големите батковци му акат в гащичките, вместо да се вземе в ръце и да се запознае с някоя девойка...
    Боли ме от думите ти. Моля те, спри.

Т`ва хич не е вярно, приятелю Всичко се свежда до слабохарактерни и силни хора. Повечето момичета са слабохарактерни (което си е в реда на нещата), но не остават самотни, докато девствените чекиджии като мен и много други от тоя форум си висят по форуми. Та скапано е, че те не полагат никакви усилия, за да си намерят гадже, докато ние треа да се напъваме В общи линии това е - слабохарактерните сами си поставят граници и не излизат от тях, както съм аз - това е живота.
    Бахти изкараха на ретарди щот си изказахме мнението

П.С.По-късно ще има отговор на това мнение в който ще ми бъде натякнато, че не ставам за нищо
    не е така, определено ставаш за нещо, друг е въпроса че може още да не е открито да разбирам ли, че мислиш че не сме прави (аз и SaintLucifer) ?

До някъде съм съгласен с вас.Но до някъде
    здраве да е

Срива не се състои в това да паднеш, а в това да не се изправиш.

Момчетата се развиват по бавно и си търсят някой който мисли като тех

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    Батковците не могат да си хванат нещо по голямо като за тях,щото каките на тяхната възраст ги знаят кви са,а малките пикли не,и затова се навиват и батковците ги въртят както си искат,щото една малка пикла на 14г. може да я лъже както си иска,освен ако тя се окаже умна и дорасла за възрастта си та да се усети кво става,ама тва са редки случаи.Батко да я повози с БМВ-то да и го сложи пък другото не му пука на него нали той тва е искал

Аватара на xxCutMEOpenWhileSobbingxx
    Град
    In ur last breath ; ]] ..Пловдив/Харманли ^
    АЙ СЯ ДА УМРЕМ ПО ТОЗИ ПОВОД..!! *затъпяване*

Мисля,че правите детски истории.Какво значение има ... батковци и какички лелки и чичковци...абе много изпростява този сайт....

Фен Аватара на HristoGavrilov
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от AraBella
    Мисля,че тези просто не могат да си намерят момиче на тяхната възраст и затова се занимават с по-малки.
    По въпроса мисля, че е съмсем нормално и няма нищо лошо.
    Момичетата на тяхната възраст харесват момчета на по 25-26.

и аз мисля че в днешно време това е гещо съвсем нормално и често срещано
    I don`t care .. ;] ..

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Hilary_
    .. че тези момчета са си чисти ебачи и търсят само едно у тези недорасли момичета, които за съжаление също толкова нямат акъл в главите щом им пускат ..
    Като порастнеш пак ще си говорим.

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от SaintLucifer
    Хайде пак, старата песен... 18 годишните момчета, не излизали с 18 годишни момичета... А замисляли ли сте се, че 18 годишните момичета, също като 14 годишните например, искат да излизат с по-голями, т.нар. батковци?
    Май пак темата е пусната от някой осмокласник чикиджия, който го е яд, че не може да хване някоя от неговия клас, пък още мустака му девствен и има жълто около устата.

Не сте ли чували, от поне малко обща култура, че момичетата се развиват и назряват полово ПРЕДИ момчетата?

Сега да не ме изкарате някакъв фен на педофилията, едно е 15 годишна да ходи с 18 годишен, друго е с 30 годишен...
    Радвам се, че някой споделя моето единствено и правилно мнение по въпроса.

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от titinkaa
    Батковците не могат да си хванат нещо по голямо като за тях,щото каките на тяхната възраст ги знаят кви са,а малките пикли не,и затова се навиват и батковците ги въртят както си искат,щото една малка пикла на 14г. може да я лъже както си иска,освен ако тя се окаже умна и дорасла за възрастта си та да се усети кво става,ама тва са редки случаи.Батко да я повози с БМВ-то да и го сложи пък другото не му пука на него нали той тва е искал
    Не всички батковци сме такива.
    Между другото искаш ли да те закарам на училище с BMW-то?

Мега фен
    На бас че не мойш да цитираш всичките 90 мнения по отделно?

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от FeelMyPain
    На бас че не мойш да цитираш всичките 90 мнения по отделно?
    На к'во се хващаме?
    П.П Айде и двамата да спрем със спама.

Супер фен Аватара на myNameIsImmortal
    Ето едно реално мнение на човек, който знае какво говори..

Цитирай Първоначално написано от vesito13
    Добре де, хора, разбирам разликата да беше по-голяма, но някакви 3 години са нещо напълно нормално, момиче на 15 с момче на 18 е че какво е фрапиращото на тази разлика. На бас съм готова да се хвана, че поне половината хора от този форум са имали връзка с такава или по-голяма разлика. Не го приемам за странно и не смятам, че веднага едно такова момче използва момичето. В днешно време това е една напълно нормална разлика в годините и всички много добре го знаят.
    А другото, което какво ще им се бъркаме в живота, всеки ще си ходи с какъвто той си иска, ние не можем да направим нищо ...

А всички останали какво претендирате бе..?!
    Ся например някои от вас където са на 17 и са с момче на 22 години.. и не е нищо?
    Ха - тва е същото момичета, и ще ви кажа едно - има момичета на по 15 години където мислят 2 пъти повече от вас
    И винаги има иключения..
    Айде няма да развивам теории защото всички ще ме наплюете, но както и да е ..

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    теорията е една, като седне на бордюра щом краката и опират в асфалта начи става.
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

Град
    blagoevgrad
    Според мен не е важна разликата какво значи 18-19 годишни излизат с 14-15 годишни ??? Много зависи от самите личности едно момиче и момче,чиято разлика във възрастта е около 3-4 години,могат да се разбират перфектно зависи какви хора са и дали отношенията и връзката е истинска.Но от друга страна определено не подкрепям връзките само от някакво влечение .За да има истински контакт и връзка трябва разбирателство, годините нямат значение
    I CaN LIVe WhOLly WiTH YoU oR NoT AT AlL!!!

Мега фен Аватара на Biskfitka
    Цитирай Първоначално написано от myNameIsImmortal
    Ето едно реално мнение на човек, който знае какво говори..

Цитирай Първоначално написано от vesito13
    Добре де, хора, разбирам разликата да беше по-голяма, но някакви 3 години са нещо напълно нормално, момиче на 15 с момче на 18 е че какво е фрапиращото на тази разлика. На бас съм готова да се хвана, че поне половината хора от този форум са имали връзка с такава или по-голяма разлика. Не го приемам за странно и не смятам, че веднага едно такова момче използва момичето. В днешно време това е една напълно нормална разлика в годините и всички много добре го знаят.
    А другото, което какво ще им се бъркаме в живота, всеки ще си ходи с какъвто той си иска, ние не можем да направим нищо ...

А всички останали какво претендирате бе..?!
    Ся например някои от вас където са на 17 и са с момче на 22 години.. и не е нищо?
    Ха - тва е същото момичета, и ще ви кажа едно - има момичета на по 15 години където мислят 2 пъти повече от вас
    И винаги има иключения..
    Айде няма да развивам теории защото всички ще ме наплюете, но както и да е ..
    Най-точните мнения за мен... (y)

Има момчета, които са само за секса, но има и такива които се привързват към момичетата и не мислят само за това :P
    0bicham te !{~}{~ [h]~

Супер фен Аватара на mon4eto
    Град
    София,Лозенец:)
    Педофилия

Град
    Пловдив
    Оф абе вие ще оставите ли някога хората да праат квот искат? Баси. Който с какъвто иска с такъв ще ходи,с какъвто иска с такъв ще се е.б.е.! Не мога да разбера какъв ви е проблема че само го обсъждате...

а каде остана темата за това как едно момче да си хване някоя на неговата възраст
    в днешно време момиченцата си падат само по по-големи, по-доло има даже тема в която 90% от момичетата написаха че биха тръгнали само с по-голям от тях, и после ние сме ги използвали
    ААаАаА за наденицата ли питате?

Хаха.. Какво мисля по въпроса ли? Мисля ,че ми е писнало от хора ,които се опитват да тълкуват чуждите чувства и емоции . Понякога ,колкото и да ви е странно срещаш човек ,който те разбира по-добре от останалите . И този човек може да е с 20 години по-голям от теб ,а може и да е с 10 по-малък .Но вашия проблем е ,че явно никога не сте обичали И не можете да разберете ,че когато ТОЙ или ТЯ се появи нищо няма зачение . Нямате право да слагате всички под общ знаменател . Всички искат само секс ,всички искат само нещо повърхностно . Все едно ,че 14-15 годишните момченца са ни лук яли- ни лук мирисали и не ги тресе яко пуберитетът . Омръзна ми всички да говорят колко е упаднало обществото ,в което живеем ,а самите те да изкарват света около себе си по-грозен ,от колкото е . Отвратително е ,ужасно е. Нито аз,нито вие, коментаторите коментаторите по темата сме живяли достатъчно ,за да можем да съдим и оценяваме човешките чувства.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си