.
Отговор в тема
Страница 5 от 7 ПървиПърви 1234567 ПоследнаПърви
Резултати от 101 до 125 от общо 163
    ами мисля,че пиклите на по 13-15 са достатъчно глупави,за да им се връзват.

Град
    Таити
    Всички момичета на по 17-18-19год с малки изключения си търсят батковци. така какво ми говорите луди работи тука.на 19год съм приятелката ми е на 15г но не съм с нея заради ебането както казаха някои.Може би съм харесал в нея точно това че не е материална!И не мисля че момичетата на 15-16г са некви лапета дето незнаят какво става... има много от тях които разсъждават по добре от тези на 18г. Апък и в крайна сметка всеки сам решава с кой да бъде какво сте тръгнали тук да се възмущавате 100% повече от момичетата на моята възраст са с някви батковци на по над 20г
    There is no right or wrong, only fun or boring

Град
    Sофiiя City xD
    Цитирай Първоначално написано от bqsna_teenagerka
    ами мисля,че пиклите на по 13-15 са достатъчно глупави,за да им се връзват.
    на колко си?

Срива не се състои в това да паднеш, а в това да не се изправиш.

Зависи какво е момчето и с какви намерения се занимава с по-малкото от него момиче. Защото не всички искат само секс от по-малките ,щот смятат,че са по-наивнички и глупави.
    tAke a dIrty pIcture

Голям фен Аватара на m0n4yyy
    Град
    .. сухо море .. :P
    Обикновено тези девойчета се амбицират и от факта, че ходят с "батко" , ии дай са големите работи .. Ии да, на тези години на "батковците" в главите още няма много акъл ии мислят с долния си мозък (има изключения) .. ии понеже големите каки не връзват на "Късаме, ако не го направим", за това и повечето "мъжаги" си търсят по- наивни момиченца до себе си . .

Супер фен Аватара на LO6IQ
    Град
    ...(='.'=) sex: може
    Още малко и ще съм батко.
    Ебаси кефа.

Мега фен Аватара на britzy
    Град
    In Lady Gaga's Starstruck 8-)
    Сеа ш ви кажа един случай-запознаха ме е така с един на 29 и аз веднага аа супер е як,бляляля,мнооо го харесвах обаче разковничето е тука че си викам чеки малко тоа сиг. вече семейство иска и сеа вече май го преодолях така че не на всички батковци им се вързват а на които им се вържат момите то те само заради кинти,коли.такива ти работи само за фукане е според мен,не моа си ги представя семейство-то единия ше е на 60 другата на 30
    Има само едно мнение-МОЕТО

Uploaded with ImageShack.us

Супер фен Аватара на balu4ka
    Град
    V.T
    Цитирай Първоначално написано от AraBella
    Мисля,че тези просто не могат да си намерят момиче на тяхната възраст и затова се занимават с по-малки.
    мхм
    Защото когато затворя очи, виждам само теб...

http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)

Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас
    Еми какво мисля....Мисля ,че тези батковци или искат секс (който естествено много по лесно се получава от едно малко наивно момиче което си живее в нейният прекрасен измислен свят и те мисли за голямата си любов и е готова да ти се отдаде ) ,или не могат да си намерят момиче на своята възраст и се задоволяват с по-малките в чиито очи те са батковци и т.н. Но каквото и да си говорим по-малките момичета по -лесно се лъжат , контролират и такива ми ти работи.

Лично аз винаги съм искал момиче на моята възраст

--------------------------------------------------------

Честа практика-но какво да се прави помияри доста,а и зайките сами се лепкат-тъпа работа

Мега фен Аватара на PurpleDream
    Град
    ....in the rain...

Re: Голмите батковци .. който се заиграват с малки момичета

Цитирай Първоначално написано от DandM
    аз познвам много момчета който се занимават с мноо по малки момичета от тях
    за пари ли аа? за мнооого ли??
    Залагате ли?! Спечелихте ли?!
    Че аз умирам, а вас ви презирам!

Голям фен Аватара на gret4ety
    18-19 и 14-15 не е нищо... мои фр дет са на по 15 излизат с 20 до 27 годишни ....

Мега фен Аватара на fenastz
    Град
    Land of the blind
    Цитирай Първоначално написано от gret4ety
    18-19 и 14-15 не е нищо... мои фр дет са на по 15 излизат с 20 до 27 годишни ....
    Аватара ти ще ми докара кошмари change, please
    Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО

Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Вие сте много глъми.Са ревете, че темата е стара, ама после някой като направи нова тема със същото заглавие ще има да ревете "има такива теми" и нз. си кво..В шибаното си трупане на мнения и сами се обърквате..

Голям фен Аватара на gret4ety
    [quote="fenastz"]
    Цитирай Първоначално написано от gret4ety
    Аватара ти ще ми докара кошмари change, please[/quote ]

Вярваме ти че си хетеро няма нужда да преиграваш. Като не ти харесва не го гледай... Ако е извън правилата на сайта уведомете ме

Супер фен Аватара на FancyGirl
    ... повечето са идиоти
    Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?

Цитирай Първоначално написано от m0n4yyy
    ии понеже големите каки не връзват на "Късаме, ако не го направим", за това и повечето "мъжаги" си търсят по- наивни момиченца до себе си . .
    Каките не им връзвали? Я отиди някоя вечер на дискотека и влез в кенефа да вииш каките как праят свирки, едва ли е на сила

Цитирай Първоначално написано от izlishna
    Цитирай Първоначално написано от m0n4yyy
    ии понеже големите каки не връзват на "Късаме, ако не го направим", за това и повечето "мъжаги" си търсят по- наивни момиченца до себе си . .
    Каките не им връзвали? Я отиди някоя вечер на дискотека и влез в кенефа да вииш каките как праят свирки, едва ли е на сила
    Ти ако мислиш, че всичките "каки " са така...
    А иначе моя приятелка излиза с някакъв задръстеняк, на 20и няколко години, който е студент.Харесвах я(и още я харесвам де) и понеже си говорехме, се разбра, че нашия човек на втория месец и е "взел цветенцето".Леко неясно ми е как се стърпявам да не му потроша кокалите някъде като гледам как си я върти, а още по-неясно ми е тя как му се хваща на глупостите.. и т'ва вече 3та година... Пък после защо "батковците" излизали с 15-16годишни момичета..

^ Здравко, нали се сещаш, че за да й "вземе цвенцето на втория месец" са нужни двама. Тя му е разрешила и затова се е случило. Плюс това, аз не виждам какво лошо има. Срещнала го е, решила е, че това е Той и просто се е случило. 2 месеца не са малко време. Явно не е било грешка, щом вече 3-та поредна година са заедно. Намери си някоя, с която да имате взаимни чувства, 'щото тоя мазохизъм доникъде няма да доведе.

О боже!!! Значи когато някой на 19 си хване по малка примерно на 15 тва значи че е някъв ебаси балъка и неможе да си хване жена на 19 ли? Тва са пълни глупости. Напълно ама напълно нормално е да има разлика в годините,защото както евентуално сте учили по биология момченцата се развиват с приблизително 4 години по бавно от нас. Пък и батковците искат свестни момичета а повечето на тяхната възраст вече са сериозни курволяци с една единствена мечта да отидат петък в най,биад или версай да си сложат най-хубавата нова дрешка и да се надяват,че някой чичо с ауди или бмв или дай боже мерцедес ще ги забележи просто мнение
    Don't confuse hate with jelousy...bitch!

един шибаняк дето е на 24 ме зарибяваше нещо щото съм на 16 и си милси че съм тъпо момиченце и ще му вържа веднага щото е на 24 хахаха и аз се правя че уж се зарибявам нещо хаха ама накрая сигурно много ще се изненада Ебати търанарите има бе ужас
    който търси - намира . ^^

Не съм съвсем съгласна, че търсят само едно от малките. Ами майките и бащите ви да не да би да са с по 1-2 години разлика? ... Да, различни са разсъжденията на 15 и 30, но всичко зависи от много неща. Има много недорасли момчета, които и на 25 още търсят само секс, както и има много момичета, които не са съвсем пропаднали и искат сериозен човек до себе си. Ако тези хора, които знаят какво искат и са се намерили, няма абсолютно никакво значение кой на колко години е.

Всичко е до човека, не слагайте момичетата под общ знаменател само защото има доста курволяк в днешно време, а и има много свестни момчета, не ги приравнявайте - просто не сте попаднали на човека.

Мисля,че тези просто не могат да си намерят момиче на тяхната възраст и затова се занимават с по-малки.
    +1

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Цитирай Първоначално написано от bananjanet
    +1
    Ако някой изкаже по-заблудено, по-ограничено (най-вече) или по-банално мниение от това, евала!
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Голям фен Аватара на Fiki_
    Град
    In the paradise
    Аз също не съм съгласна с повечето мнения.Имам лични примери
    1ви:Аз-на 15,моят приятел-на 18.Обичаме се,дълготрайна и здрава връзка!
    2ри:Моя съученичка-на 15,нейният приятел-на 18.Обичат се,дълготрайна връзка(2 години)
    3ти:Пак съученичка-на 14(все още),нейният приятел-на 18.Обичат се,пак дълготрайна връзка(малко над година)
    Имам още примери,но ще спра до тук!
    Това че избират момичета с по 3,4 години по-малки от тях не ги прави смотаняци и момчета търсещи само секс.Всичко си е до човека,а момичетата търсят сигурност,един 15 годишен не може да се грижи за приятелката си,както един 18-19 годишен! Лично мнение
    What i want is obvious , what i love is unique

18 19 годишни да излизат с 14 - 15 годишнии .. личко за мен тва не е бенормално

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си