.
Отговор в тема
Страница 7 от 7 ПървиПърви ... 34567
Резултати от 151 до 163 от общо 163
    Град
    in the reality : )
    Цитирай Първоначално написано от Len4etyYyy
    Естествения стремеж на мъжа да е по-голям, по-силен, за да може да закриля своято половинка
    Може би един от най-умните и обективни отговори тук.

По същия начин е от страна на жената - желанието й да бъде закриляна.
    Goodbye my friend, will i ever love again?
    Memories made in the coldest winter!

Dr3amy

Щото са секси и избиват комплекси, малките момиченца са им лесни като малки птиченца ахьхахьах Важното е да си чоРАПЕР !

аз съм на 19 и ми се е случвало да харесам някое по-малко момиче, ама 14 годишни си е извратено за 15-16 годишните мога да кажа че не са за мен, много са им хормоните ли кво ли нз ама се държат като бесни кучета за акъла им не ми се говори. от 17+ вече си е друго

die meisten von den kleineren Madchen sind schnell gelangweilt. ich bin nicht dagegen, weil es hangt mehr vom Charakter des Madchens, nicht so viel von ihrer Alter. Sprechen Sie Deutsch?
    REGGAE BOOM <3

Мега фен Аватара на britzy
    Град
    In Lady Gaga's Starstruck 8-)
    Е aKO приемем че гаджето ми е на 28 а аз съм на 18 и кфо? нема значение дали е батко или не-важно да има акъл в главата,всички мнения според мен са доста вятърничиви и безпочвени щот ,никой не е бил в такава ситуация наистина,а само наизуст говорят.
    Има само едно мнение-МОЕТО

Uploaded with ImageShack.us

*същата съм..
    ❝ Аз те моля, затвори очи,
    ти недей да плачеш, знам че те боли,
    от мойта стая бяла с безброй врати
    защо избяга?..❞

Град
    някъде там...
    Цитирай Първоначално написано от britzy
    Е aKO приемем че гаджето ми е на 28 а аз съм на 18 и кфо? нема значение дали е батко или не-важно да има акъл в главата,всички мнения според мен са доста вятърничиви и безпочвени щот ,никой не е бил в такава ситуация наистина,а само наизуст говорят.
    Права си!

Вие защо по дяволите си мислите, че едно 15 годишно момиче не може да разсъждава правилно, защо си мислите, че всички 15 годишни пускат на 1вия срещнат?И защо мислите, че едно 18 годишно момче търси в момичето винаги секс?Пък и замислете се малко разликата е само 3 години?То по вашата логика трябва да станеш на 18, за да имаш връзка с някого?Така ли?Да, вярно е, че много момичета пускат на по-големите си приятели и то е естествено те да са по-големи, но това си е техен избор, за който много от тях не съжеляват, а напротив продължават връзката си с години, може и да 1,2,3,4...не може да знаеш, нито ще е първия, нито ще е последния.Вашия пръв път да не би да е бил на 18?

Супер фен Аватара на TheDevilInMe
    На въпросните големи момчета просто не им става номера, не могат да впечатлят някоя мацка на тяхната възраст, затова се занимават с момиченца. Понеже са наивни и лесно могат ги изчукат, колкото и грубо да звучи.
    cuz I swear, I don't care ... ;]]

Мега фен Аватара на britzy
    Град
    In Lady Gaga's Starstruck 8-)
    Цитирай Първоначално написано от YaNcHeToOo
    Цитирай Първоначално написано от britzy
    Права си!

Вие защо по дяволите си мислите, че едно 15 годишно момиче не може да разсъждава правилно, защо си мислите, че всички 15 годишни пускат на 1вия срещнат?И защо мислите, че едно 18 годишно момче търси в момичето винаги секс?Пък и замислете се малко разликата е само 3 години?То по вашата логика трябва да станеш на 18, за да имаш връзка с някого?Така ли?Да, вярно е, че много момичета пускат на по-големите си приятели и то е естествено те да са по-големи, но това си е техен избор, за който много от тях не съжеляват, а напротив продължават връзката си с години, може и да 1,2,3,4...не може да знаеш, нито ще е първия, нито ще е последния.Вашия пръв път да не би да е бил на 18?
    ++
    Има само едно мнение-МОЕТО

Uploaded with ImageShack.us

Повече от фен Аватара на razores
    Цитирай Първоначално написано от Hilary_
    Цитирай Първоначално написано от DandM
    Цитирай Първоначално написано от Hilary_
    .. че тези момчета са си чисти ебачи и търсят само едно у тези недорасли момичета, които за съжаление също толкова нямат акъл в главите щом им пускат ..

Хахх .. ма то не става въпрос за ебанее ..
    в главите на тия "батковци" за това става на въпрос .. (при повечето с малки изключения)
    +1

Цитирай Първоначално написано от PlayMyMusic
    От гъзария е. Минала съм през този период.
    Това, че ти си искала да се правиш на "гъзарка" си е твой проблем

Цитирай Първоначално написано от TheDevilInMe
    На въпросните големи момчета просто не им става номера, не могат да впечатлят някоя мацка на тяхната възраст, затова се занимават с момиченца. Понеже са наивни и лесно могат ги изчукат, колкото и грубо да звучи.

напълно вярноо

Наибава я зарязва я и после таз пръдла дет е тръгнала с него идва у форума и реве "всички ли момчета са такива дрън дрън" ем такива ше са кат не знаят сърби ли ги боли ли ги, и кат видят батко и им се подкосяват краката.
    Моя девиз Бъдете заедно с някой на ваша възраст щото ако е свестен най-добре той ще ви разбере.
    Направи нещо за отечеството - емигрирай!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си