- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Голмите батковци .. който се заиграват с малки момичета (mm)
Може би един от най-умните и обективни отговори тук.Първоначално написано от Len4etyYyy
По същия начин е от страна на жената - желанието й да бъде закриляна.
Goodbye my friend, will i ever love again?
Memories made in the coldest winter!
Dr3amy
Щото са секси и избиват комплекси, малките момиченца са им лесни като малки птиченца ахьхахьах Важното е да си чоРАПЕР !
аз съм на 19 и ми се е случвало да харесам някое по-малко момиче, ама 14 годишни си е извратеноза 15-16 годишните мога да кажа че не са за мен, много са им хормоните ли кво ли нз ама се държат като бесни кучета за акъла им не ми се говори. от 17+ вече си е друго
![]()
die meisten von den kleineren Madchen sind schnell gelangweilt. ich bin nicht dagegen, weil es hangt mehr vom Charakter des Madchens, nicht so viel von ihrer Alter.Sprechen Sie Deutsch?
![]()
REGGAE BOOM <3
Е aKO приемем че гаджето ми е на 28 а аз съм на 18 и кфо? нема значение дали е батко или не-важно да има акъл в главата,всички мнения според мен са доста вятърничиви и безпочвени щот ,никой не е бил в такава ситуация наистина,а само наизуст говорят.
*същата съм..![]()
❝ Аз те моля, затвори очи,
ти недей да плачеш, знам че те боли,
от мойта стая бяла с безброй врати
защо избяга?..❞
Права си!Първоначално написано от britzy
Вие защо по дяволите си мислите, че едно 15 годишно момиче не може да разсъждава правилно, защо си мислите, че всички 15 годишни пускат на 1вия срещнат?И защо мислите, че едно 18 годишно момче търси в момичето винаги секс?Пък и замислете се малко разликата е само 3 години?То по вашата логика трябва да станеш на 18, за да имаш връзка с някого?Така ли?Да, вярно е, че много момичета пускат на по-големите си приятели и то е естествено те да са по-големи, но това си е техен избор, за който много от тях не съжеляват, а напротив продължават връзката си с години, може и да 1,2,3,4...не може да знаеш, нито ще е първия, нито ще е последния.Вашия пръв път да не би да е бил на 18?![]()
На въпросните големи момчета просто не им става номера, не могат да впечатлят някоя мацка на тяхната възраст, затова се занимават с момиченца. Понеже са наивни и лесно могат ги изчукат, колкото и грубо да звучи.![]()
cuz I swear, I don't care ... ;]]
++Първоначално написано от YaNcHeToOo
Това, че ти си искала да се правиш на "гъзарка" си е твой проблемПървоначално написано от PlayMyMusic
![]()
Първоначално написано от TheDevilInMe
напълно вярноо![]()
Наибава я зарязва я и после таз пръдла дет е тръгнала с него идва у форума и реве "всички ли момчета са такива дрън дрън" ем такива ше са кат не знаят сърби ли ги боли ли ги, и кат видят батко и им се подкосяват краката.
Моя девизБъдете заедно с някой на ваша възраст щото ако е свестен най-добре той ще ви разбере.
Направи нещо за отечеството - емигрирай!