Цитирай Първоначално написано от g0sheto94
Цитирай Първоначално написано от fenastz
Цитирай Първоначално написано от SaintLucifer
Ако сам не се уредиш, няма да стане, не знам дали си го осъзнал още този факт... Момичетата са хора и правят избори, решават кое е най-доброто за тях, точно както ти го правиш, но очевдино се проваляш, защото избираш да си малък пишкодръп, стоящ пред компютъра ревейки, че големите батковци му акат в гащичките, вместо да се вземе в ръце и да се запознае с някоя девойка...
Боли ме от думите ти. Моля те, спри.

Т`ва хич не е вярно, приятелю Всичко се свежда до слабохарактерни и силни хора. Повечето момичета са слабохарактерни (което си е в реда на нещата), но не остават самотни, докато девствените чекиджии като мен и много други от тоя форум си висят по форуми. Та скапано е, че те не полагат никакви усилия, за да си намерят гадже, докато ние треа да се напъваме В общи линии това е - слабохарактерните сами си поставят граници и не излизат от тях, както съм аз - това е живота.
Бахти изкараха на ретарди щот си изказахме мнението

П.С.По-късно ще има отговор на това мнение в който ще ми бъде натякнато, че не ставам за нищо
не е така, определено ставаш за нещо, друг е въпроса че може още да не е открито да разбирам ли, че мислиш че не сме прави (аз и SaintLucifer) ?