.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Какъв подарък за любимия? Помагайте!

Заедно сме от скоро...може да има такива теми, но съм прекалено притеснена, за да търся! Спешно! Дайте ми пример какво да му купя за РД-то.. то е то4но след 20 дена... а нищо не съм измислила! Той е човек, който обича уникалните неща...имал е мн сериозни връски преди мен и ме е страх да не подаря нещо подобно на предишните :С моля Ви, по-опитните споделете някое ваше подаръче, може и на мен да ми хрумне нещо така :С Ще стане на 21, слуша минимал хаус, луд е по коли и обожава кафе! Когато може кафето е в ръката му! Не гледа футбол, работи ...Какво повече да кажа.. питайте ако се налага :С адски мн моляяя!!!
    R.I.P.M.J. [hh]

Голям фен Аватара на InloveAgain
    Град
    in Wonderland .. (:
    Ами някакси разбери какво би искаЛ да му подарят и му направи такъв подарък .

Супер фен Аватара на Kukumqvka
    Град
    България
    podari mu zwezda na nebeto i kato pogledne nagore,shte se sheshta za teb

Град
    Валхала
    Щом е долен минималяга половин грам бяло ще му стигне според мен

FUNKYZEIT!!!!

а

Едно пакетче по скъпо кафе и го увии в 10,20 кашона та да го развива по дълго за да му е по интересно
    ОБИЧАМ ТЕ

Голям фен
    имате ли някакво сладко обръщение един към друг : коте злънце и т.н. ? > можеш да му вземеш малка плюшка в този вид зависи от обръщението
    > можеш да му поръчаш чаша за кафе но да я избереш наистина красива и стилна и да има нещо отличително за вас на нея /не е задължително да е ваша снимка може да е място за което мечтаете или където сте се срещнали за 1в път / просто да има символика и като му я подаряваш да кажеш нещо като още с първото кафе съм в ръцете ти
    > има умалени модели коли, ако знаеш любимата му кола можеш да му вземеш такава умалена и примерно на мястото на регистрационния номер да напишеш нещо / твоето или неговото име, първите букви от имената ви, обичам те и т.н./

ами само за това се сещам да кажеш после какво си му взела и дали го е харесал

Мега фен Аватара на Priceless
    Град
    Варненска чайка
    Цитирай Първоначално написано от Riva
    Щом е долен минималяга половин грам бяло ще му стигне според мен
    ^^
    Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))

Hilary_

КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!

Супер фен Аватара на LoveRetroMusic
    Град
    Dreamland
    Цитирай Първоначално написано от Kukumqvka
    niceeeeeeee
    “I don’t know why I’m scared,
    I’ve been here before,
    Every feeling, every word,
    I’ve imagined it all,
    You’ll never know if you never try,
    To forget your past and simply be mine” ♥ Adele

Мега фен Аватара на Hilary_
    Подари му рибка ..

Чаша с ваши снимки или ключодържател...нз

коЗ ^^
    Не шофирай, ако си пил! Искам да стигна жив.

Мега фен
    Щом сте от скоро заедно избягвай подаръци като снимки и етц.Прекалено рано е.
    Избягвай подаръци като звезда(омг?) плюшка или квото и да е сладникаво освен ако не е гей или поне би.
    Предполагам има кола.
    Тъй като описваш почти моите интереси, мисля че би му харесало нещо, което може да си закачи в колата и да е свързано с хауса.
    Бях видял 1 мини дискчета направени на верижка да се закача в колата и мн ми допадна.
    Дано сам помогнал...

Град
    PernIkk
    Цитирай Първоначално написано от Kukumqvka
    +
    Нощ на екс ,утре неп0знати ..
    само sex , т0ва са правилата .. ';'

Цитирай Първоначално написано от FeelMyPain
    Щом сте от скоро заедно избягвай подаръци като снимки и етц.Прекалено рано е.
    Избягвай подаръци като звезда(омг?) плюшка или квото и да е сладникаво освен ако не е гей или поне би.
    Предполагам има кола.
    Тъй като описваш почти моите интереси, мисля че би му харесало нещо, което може да си закачи в колата и да е свързано с хауса.
    Бях видял 1 мини дискчета направени на верижка да се закача в колата и мн ми допадна.
    Дано сам помогнал...
    мерси многу ... ама съм му подарила една костенурка за колата вече.. щото .. абе имаме си ист с костенукри та нещу др тряа да е.. :P
    R.I.P.M.J. [hh]

Цитирай Първоначално написано от vellvet
    имате ли някакво сладко обръщение един към друг : коте злънце и т.н. ? > можеш да му вземеш малка плюшка в този вид зависи от обръщението
    > можеш да му поръчаш чаша за кафе но да я избереш наистина красива и стилна и да има нещо отличително за вас на нея /не е задължително да е ваша снимка може да е място за което мечтаете или където сте се срещнали за 1в път / просто да има символика и като му я подаряваш да кажеш нещо като още с първото кафе съм в ръцете ти
    > има умалени модели коли, ако знаеш любимата му кола можеш да му вземеш такава умалена и примерно на мястото на регистрационния номер да напишеш нещо / твоето или неговото име, първите букви от имената ви, обичам те и т.н./

ами само за това се сещам да кажеш после какво си му взела и дали го е харесал
    javascript:emoticon('')
    обръщението ни е мишленце , миличко ... и наистина мисля да е тфа с чашата, но нз още ..скарахме се.. ама ше се опраим до рд-то абе още днес ше се опраим такоа... обаче съветите ти мн ми помогнаха
    R.I.P.M.J. [hh]

Град
    бълХаристан
    подари му срамни въшки, всеки път като си погледне хуя да се сеща за теб
    в отговор на звездата!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си