- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какъв подарък за любимия? Помагайте!
Заедно сме от скоро...може да има такива теми, но съм прекалено притеснена, за да търся! Спешно! Дайте ми пример какво да му купя за РД-то.. то е то4но след 20 дена... а нищо не съм измислила! Той е човек, който обича уникалните неща...имал е мн сериозни връски преди мен и ме е страх да не подаря нещо подобно на предишните :С моля Ви, по-опитните споделете някое ваше подаръче, може и на мен да ми хрумне нещо така :С Ще стане на 21, слуша минимал хаус, луд е по коли и обожава кафе! Когато може кафето е в ръката му! Не гледа футбол, работи ...Какво повече да кажа.. питайте ако се налага :С адски мн моляяя!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
R.I.P.M.J. [hh]
Ами някакси разбери какво би искаЛ да му подарят и му направи такъв подарък.
podari mu zwezda na nebeto i kato pogledne nagore,shte se sheshta za teb![]()
Едно пакетче по скъпо кафе и го увии в 10,20 кашона та да го развива по дълго за да му е по интересно![]()
![]()
![]()
ОБИЧАМ ТЕ
имате ли някакво сладко обръщение един към друг : коте злънце и т.н. ? > можеш да му вземеш малка плюшка в този вид зависи от обръщението
> можеш да му поръчаш чаша за кафе но да я избереш наистина красива и стилна и да има нещо отличително за вас на нея /не е задължително да е ваша снимка може да е място за което мечтаете или където сте се срещнали за 1в път / просто да има символика и като му я подаряваш да кажеш нещо като още с първото кафе съм в ръцете ти![]()
> има умалени модели коли, ако знаеш любимата му кола можеш да му вземеш такава умалена и примерно на мястото на регистрационния номер да напишеш нещо / твоето или неговото име, първите букви от имената ви, обичам те и т.н./
ами само за това се сещамда кажеш после какво си му взела и дали го е харесал
![]()
^^Първоначално написано от Riva
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
niceeeeeeeeПървоначално написано от Kukumqvka
![]()
“I don’t know why I’m scared,
I’ve been here before,
Every feeling, every word,
I’ve imagined it all,
You’ll never know if you never try,
To forget your past and simply be mine” ♥ Adele
Подари му рибка ..![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
коЗ ^^
Не шофирай, ако си пил! Искам да стигна жив.
Щом сте от скоро заедно избягвай подаръци като снимки и етц.Прекалено рано е.
Избягвай подаръци като звезда(омг?) плюшка или квото и да е сладникаво освен ако не е гей или поне би.
Предполагам има кола.
Тъй като описваш почти моите интереси, мисля че би му харесало нещо, което може да си закачи в колата и да е свързано с хауса.
Бях видял 1 мини дискчета направени на верижка да се закача в колата и мн ми допадна.
Дано сам помогнал...
Първоначално написано от Kukumqvka
+
Нощ на екс ,утре неп0знати ..
само sex , т0ва са правилата .. ';'
мерси многу ... ама съм му подарила една костенурка за колата вече.. щото .. абе имаме си ист с костенукриПървоначално написано от FeelMyPain
![]()
![]()
та нещу др тряа да е.. :P
R.I.P.M.J. [hh]
javascript:emoticon('Първоначално написано от vellvet
')
обръщението ни е мишленце , миличко ... и наистина мисля да е тфа с чашата, но нз още ..скарахме се.. ама ше се опраим до рд-то абе още днес ше се опраим такоа...обаче съветите ти мн ми помогнаха
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
R.I.P.M.J. [hh]
подари му срамни въшки, всеки път като си погледне хуя да се сеща за теб![]()
в отговор на звездата!