.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20

Падам си по едно момче

Добър вечер
    Момиче на 18 съм.Но нямам много опит с момчетата.Имала съм само мимолетни эаигравки,от които нищо не е иэлиэало.Но пък съм постоянен човек в чувствата си.3атова и все съм наранена и иэживявам нещата тежко..момчетата ме харесват,но вече рядко проявявам интерес.Но пък наскоро эабеляэах едно момче от моята гимнаэия.В раэлични смени сме,но понякога ни се эасичат часовете.Той нещо ми подвикваше,уж ме эарибяваше.И единственото,което стана е,че се эапоэнахме поименно.От тогава съм го видяла само веднъж,но эакъснявах и нямах време да се спра,той не ме видя.Не энам кога ще се эасечем пак,но се эамислих сега,че искам да му покажа,че ме кефи.Брррр,дайте някакви идеи,плииэ,че съм эле както се вижда от написаното.
    Talking about you and me,yeah,and the games people play...

напиши му смс
    Секса е важен!
    Алкохола е готин!
    Наркотиците стават!
    Любовта - да го духа!

trqbva da nameri6 na4in da izleznete nqkade zaedno na kafe , kino , kupon , diskoteka .... i tam ve4e rabotata ti e v kyrpa vyrzana est ako se postarae6 ;]

първа стапка скайп после следва кафета ако му нямаш скайпа един смс и му го вземи се пак сме в 21 век и момичетата канят на кафе и разходки

Мега фен Аватара на 5StaR
    Град
    7 hills..
    на 18 си бе.. уста нямаш ли
    The Spark

е това беше грубо има различни хора за това сме интересни

Град
    7 hills..
    не беше грубо, беше откровенно
    The Spark

според мен толкова многоо го харесва и се притеснява има уста ама и той има да я отреже и това ще е много гадно и това е най големия и проблем не мислиш ли ?!

Град
    7 hills..
    първо .. момчетата рядко режат момичетата..
    второ - дори и да стане какъв е проблема? по добре да живее в илюзия или да знае -да/не .. като те одрежат майната му.. next
    The Spark

рядко но се случва...внимателно според мене накарай го да пощурее по тебе и после си идва всичко а един стабилен разговор и да му покажеш колко си прекрасна е едно добро начало пък и не всичко трябва да се казва :P направи го твои момичетата лесно го постигаме

Мега фен Аватара на Priceless
    Град
    Варненска чайка
    Цитирай Първоначално написано от 5StaR
    първо .. момчетата рядко режат момичетата..
    второ - дори и да стане какъв е проблема? по добре да живее в илюзия или да знае -да/не .. като те одрежат майната му.. next
    Мхм.
    Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))

Hilary_

КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!

Аэ съм пълно дърво!!!!Приэнавам си го.Днес се уверих!
    Видях го въпросното момче.Стоях си с една поэната пред даскалото и си лафехме.Той беше в далечината с негови приятели и ми иэвика името няколко пъти!А аэ поэнайте? Направих се,че не чувам и не ебавам въобще..

Супер фен Аватара на ScarletBite
    Цитирай Първоначално написано от TalkingAboutYouAndMee
    Видях го въпросното момче.Стоях си с една поэната пред даскалото и си лафехме.Той беше в далечината с негови приятели и ми иэвика името няколко пъти!А аэ поэнайте? Направих се,че не чувам и не ебавам въобще..
    Ако си беше вдигнала задника и беше отишла при него, щях автоматично да те призная за слабохарактерна овца.
    Много добре си направила!Откъде-накъде ще ти подвиква като на някакво евтино курве? Имаш достойнство, sunshine
    Щеше да е по-добре обаче, ако кокетно го беше повикала с ръка или поне помахала, вместо да се правиш на глуха.И една въздушна целувка би свършила работа...
    Следващия път просто отиди и го заговори, не се срамувай
    all day... all night... what the fuck?!

Цитирай Първоначално написано от ScarletBite
    Ако си беше вдигнала задника и беше отишла при него, щях автоматично да те призная за слабохарактерна овца.
    Много добре си направила!Откъде-накъде ще ти подвиква като на някакво евтино курве? Имаш достойнство, sunshine
    Щеше да е по-добре обаче, ако кокетно го беше повикала с ръка или поне помахала, вместо да се правиш на глуха.И една въздушна целувка би свършила работа...
    Между другото наистина ми е противно като някой подвиква така.
    Ало,ррр,алоооо айди ма!
    Да беше дошъл поне до мен,нямаше да има как да се правя на глух петел.
    Следващият път наистина трябва аэ да го эаговоря.А колко това ще стане,хич не искам и да си мисля,эащото се энам каква съм.

Мега фен
    Град
    София
    Go go !
    Прави квото трябва,пък какво ще стане - ще видиш.
    Пък и не се коркай толкова,момчето явно си е спряло погледа на теб.
    [size=7][b][u]fosse cos

Супер фен Аватара на ScarletBite
    А колко това ще стане,хич не искам и да си мисля,эащото се энам каква съм.
    Ти си привлекателна, чаровна и приятна млада жена и трябва да вярваш в това
    all day... all night... what the fuck?!

Голям фен Аватара на CrAzYanDlaZy
    Град
    марс
    добре, браво, радвам се за теб, но не знам какъв съвет да ти дам, защото нямам опит късмет !!

Може би пък си дебела и да те е подигравал нещо. Какви са тези зарибявки от растояние? Ако пък мислиш, че всичко ти е наред пусни един пик да преценим. А колкото до подобни увлечения, характерно е за тях да идеализираш човека понеже нямаш в общи линии реални взаимоотношения с него и така все повече си вярваш, че има неща като "любов от пръв поглед".

Не е ли по-добре примерно да го опознаеш малко повече и да търсиш някъв контакт с него. Скайп тва онова ... Иначе така как ще му покажеш ,че те кефи, като не се срещате много много за по 5 10 сек. и си нямате и скайповете? Ще му подвикваш по улицата като го видиш:"Ей пич кефиш ма щи звънна ма ти нямам телефона " ?
    tAke a dIrty pIcture

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    Цитирай Първоначално написано от ScarletBite
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си