.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Тема: Zdraveite

Zdraveite

Zdraveite . Mnogo se izvinqvam che ne pisha na kirilica , no v momenta nqmax vazmojnost . I taka imam sledniq problem . Imam problem s govora ( zaekvam ) i sam mnogo pitesnitelen . Kogato sam s priqteli zaekvaneto e leko , a kogato sam sam ne zaekvam izobshto . Govorq li s nepoznat nemoga da si kaja dumata . Molq kajete kakvo mislite . Ako ima momicheta da kajat i te kakvo mislqt . Ako se zapoznaqt s momche koeto zaekva a im haresva , dali shte gi otdrapne ot nego

Град
    в света на приключенията ..
    здрасти
    отиди на логопед
    иначе това че пред чужд човек заекваш повече означава;че се притеснямаш може би говори спокоен(а) дори и на непознатите ( с които се налага да говориш ест.)

Град
    Sofia
    1. Започни да пееш. Учи много песни

2. Чети на глас. Всеки ден по 1 час. Един приятел който заекваше така се оправи.

Mersi mnogo pichove . Spored vas sramno li e ? Kak bihte se darjali s takav chovek koito zaekva

Супер фен Аватара на gabi_94
    естествено че не е срамно, зависи и от човека де, но за мен не би имало никакъв проблем, даже имах един приятел, който заекваше, но беше супер готин човек...
    If you do not tell the truth about yourself
    you cannot tell it about other people!

Град
    в света на приключенията ..
    ако си готин пич няма изобщо да ми прави впечатление;че заекваш
    така е за всички предполагам.. ако си печен няя та мислят за тоя проблем...

Mersi mnogo na vsichki . Az nese pritesnqvam mnogo mnogo ot tova s koi shte govorq , a ot tova kak shte me vazprieme (ako ne me poznava) Ima gi vsqkakvi

Цитирай Първоначално написано от iv4oiv

2. Чети на глас. Всеки ден по 1 час. Един приятел който заекваше така се оправи.

+1 \/
    Особено четенето много помага

Повече от фен Аватара на Red_Hair
    ам виж приятелю то това е на нервна почва,трябва да се контролираш по някъв начин и по-малко да се притесняваш когато си с приятелите си честно казано когато съм напрегнат и на мен ми се е случвало да зацикля и да пелтеча

Голям фен
    Град
    В нас :]
    Цитирай Първоначално написано от Eleutheria
    Цитирай Първоначално написано от iv4oiv

+1 \/
    Особено четенето много помага
    Точно такам

Фен Аватара на turboPantofka
    Град
    Sofiq
    И аз имах този проблем ,като бях малка беше кошмарно на всяка дума циклех по половин час мн ми беше гадно само плачех че не мога да говоря нармално и в опит да го залича започнах да говоря мн бързо да знаеш че това не е решението понякога говориш толкова бързо че чак ти самия не можеш да се разбереш пък какво остава за околните..е мина се не мина време и се пооправиха нещата понякога пак си говоря бързо ама работя по въпроса ..но иначе наистина тва с пеенето и най-вече с четеното на глас помага ...без никакви логопеди сега си говоря нормално

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си