- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Зимни кънки
Здравейте!![]()
Тази година съм решила да си купя зимни кънки, но не знам от къде, на каква цена са и кои марки са най-добри. Ако можете помагайте!![]()
Nobody breaks my heart.
Не оставяй някой безумно тъп човек,
който няма представа колко е часът,
да те убеди в противното."
Ever notice how 'What the hell' is always the right answer?
Какви зимни кънки искаш да си купиш-фигурни или хокейни?
Надявам се,знаеш каква е разликата и си карала досега поне единия вид.Кои са ти по удобни?
вие луди ли стетва е ебати самоубийството
последния път на ариана като бях преди да се размажа повлякох 4-5 човека с мене => самоубийство
![]()
^Това е едно от най-големите удоволствия на земята,мадам/сър.
Всяка пъзалка е неповторимо изживяване-особено ако е по-празна.
Самоубийство е за тези,които не знаят как да карат и не са дошли с някого,който да ги научи.Повечето от тях обаче не преценяват,че едно неправилно падане може да им коства пръстите на претъпканата пързалка на Ариана.
аз сама се научихбез много падания
![]()
![]()
обожавам кънки на лед !!![]()
![]()
![]()
![]()
не, че е лошо, ама за некадърници като мене е убийственоае ме учите
![]()
Ааа и мен страшно много ме влекат кънките![]()
MartyParty Предпочитам фигурни, защото до сега карах с такива и просто съм си свикнала![]()
clever От Банско![]()
Nobody breaks my heart.
Иначе не съм много наясно каква е разликата. То естевствено, че има..Ако не се лъжа фигурните са по-леки и са пригодени за "по-леко" каране, докато хокейните са някак си по-стабилни, по-тежки
![]()
Nobody breaks my heart.
Кънки трябва има в магазина на Славия,точно до входа на пързалката.Като се има предвид,че сезона е започнал от два месеца,би трябвало да са докарали някакви модели и да има разнообразие,но специално за фигурните няма голям избор.
Има също така на Солунска(между Графа и Витошка) в един спортен магазин-на витрината са изложени два чифта и май едните бяха фигурни,но не съм влизала вътре.
До стадиона Васил Левски има стари кънки и с малко късмет можеш да си намериш запазени.![]()
И в интернет в обявите ако намериш нещо хубаво.
Най-добрия вариант е някой да ти внесе от чужбина,защото има по-голяма разнообразие на марки и ще ти излезе по евтино.В България от фигурните има само Roces и в интерес на истината не съм виждала други по магазините.
http://www.onlinetrading.bg/catalog/...ki-na-led.html ето тук погледни.
Ако искаш можеш да питаш и Пънишър,защото и тя е фенка,обаче тя май кара хокейни и няма да може да ти помогне много.
LOVE ICE SKATING! <3
мм.. иначе аз си взех фигурни от Солунска.. Max Sport и има и точно до Славия.. там са най-хубавите.. има и фигурни,има и хокейни.. виж и двата магазина..![]()
да,и аз..Първоначално написано от clever
абсолютно сама..сега карам с приятелки,едната от която не може.. но и не прави много усилия!
даа.. и аз .. 3 дена и вече кръстоската..Първоначално написано от bloodymirror
![]()
![]()
бтв.. къде карате?
Shut up when I'm talking to you! Cause I'm one step closer to the edge
http://www.hockeymasters-bg.com/main.php?page=8&cat=1
Това са кънките в магазина на Славия.
В четвъртък ше ходиме бая хора на кънки в ариана (до орлов мост;стадион В.Левски) .. ше се радвам да се срещнеме с вас от тийн-чето да покараме![]()
![]()
Shut up when I'm talking to you! Cause I'm one step closer to the edge
Не са ли хокейни?Първоначално написано от Punisherrr
![]()
Nobody breaks my heart.
Ами да и точно такива са идеални за свободно каране.
Ти настояваш да са фигурни ли?Ако няма да правиш пируети и други чудесии за какво са ти със зъбци ?
![]()
Едит : Видях,че си питала каква е разликата. Еми както си забелязала сигурно фигурните имат зъбци :P ... Хокейните не са по-тежки или нещо такова. Даже някои модели са по-леки. На мен лично са ми и доста по-удобни. По-стабилни са ми някак. Фигурните много ми се клатятнасам натам![]()
Ама не знам сега... ако ти е по-удобно с фигурниИ такива има в магазина на Славия. Ако там са много скъпи виж пред националния стадион или в други спортни магазини из София. Вече на много места продават кънки.
Да, точно за това.. по-леки са и ми е по-свободно с тях.
Мерси!![]()
Nobody breaks my heart.
В магазина на Славия продават най-вече хокейни кънки, екипи и т.н! Има много малко неща за фигурно пързаляне. Няколко вида предпазители и 3 чифта калъфки за кънките! Ако не живееш на близо по-добре не бий път до тма!Първоначално написано от MartyParty
![]()
Моята слабост![]()
... Страхотно изживяване е, като се научиш, ако искаш само за любителско каране си вземи хокейни
![]()