Значи имахме днес задача да правим научни експерименти (физика,биология, химия и тн) и да обясняваме на по-малките от другата смяна къде какво става и защо. Аз съм 12 клас и бях при физиците (дистилирахме алкохол ) и преди да започнем слязах до стола да си взема нещо за ядене, понеже цялото нещо щеше да трае към 2 часа и там я срешнах. Бяхме само двамата в стола а продавачката я нямаше и ние се заговорихме и се усещаше, че има интерес и от двете страни. Оказа се, че тя е с биолозите и не я питах, но сигурно е 11 клас понеже не я бях виждал досега на нашия етаж. Лафихме се, но трябваше да се разделим щото хората вече взеха да идват. 1 час по късно при нас намаляха посетителите и слязох да я видя как се справя. Нямаше как да поговорим спокойно, но все пак я поканих да дойде горе при нас за малко като й се освободи време. Е, не дойде. Като свършихме слязох да видя какво става долу, обаче те вече си бяха тръгнали.

Here's the kicker. Обявиха грипна ваканция до края на седмицата в моя град, което ще рече 5 неучебни дни. Чудя се само дали все още ще го има този нейн интерес, и дали въобще ще си спомни като тръгнем пак на даскало?

Нямам и нито тел нито скайп нито знам от кой точно клас е...Но това е част от романтиката!