- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Кофти ситуация
Значи имахме днес задача да правим научни експерименти (физика,биология, химия и тн) и да обясняваме на по-малките от другата смяна къде какво става и защо. Аз съм 12 клас и бях при физиците (дистилирахме алкохол) и преди да започнем слязах до стола да си взема нещо за ядене, понеже цялото нещо щеше да трае към 2 часа и там я срешнах. Бяхме само двамата в стола а продавачката я нямаше и ние се заговорихме и се усещаше, че има интерес и от двете страни. Оказа се, че тя е с биолозите и не я питах, но сигурно е 11 клас понеже не я бях виждал досега на нашия етаж. Лафихме се, но трябваше да се разделим щото хората вече взеха да идват. 1 час по късно при нас намаляха посетителите и слязох да я видя как се справя. Нямаше как да поговорим спокойно, но все пак я поканих да дойде горе при нас за малко като й се освободи време. Е, не дойде. Като свършихме слязох да видя какво става долу, обаче те вече си бяха тръгнали.
Here's the kicker. Обявиха грипна ваканция до края на седмицата в моя град, което ще рече 5 неучебни дни. Чудя се само дали все още ще го има този нейн интерес, и дали въобще ще си спомни като тръгнем пак на даскало?
Нямам и нито тел нито скайп нито знам от кой точно клас е...Но това е част от романтиката!
Да точно тук ще намериш отговора дали има още интерес..
Не се смейте на човек,
който прави две крачки назад..
Той може просто да се засилва!!!
Първоначално написано от huksy
![]()
![]()
![]()
Питаш ме дали ще те помни?![]()
Абе винаги можеш да и припомниш, нали знаеш![]()
all day... all night... what the fuck?!
Любопитно ми е какво ще кажат хората, ако има такива, които са попадали в подобна ситуация, защотото на мен ми е за пръв път
Кое точно ти е за пръв път?Първоначално написано от Anon4o
Не се смейте на човек,
Не мога да ти отговоря по темата, ама само един въпрос, ако не възразяваш.От кой град си?
Да се запознавам с някоя веднага след което да има дълъг период от време в което няма как да се видим, нещо друго неясно?Първоначално написано от huksy
Дали като се върнем на даскало и я срещна в коридора ще се сети къде ме е виждала предиПървоначално написано от cookie_master
Щом казваш, че е имало интерес и от нейна страна, няма начин да забрави! Просто гледай като се върнете на даскало да не минете само на здравей и здрасти или още по-лошо съвсем да не общувате. Още първия ден като я видиш отиди я заговори и поискай скайп, телефон нещо, в случай че не се виждате често.
Ами като се видите пак.. заговаряш я и тогава ще разбереш дали има интерес и така..Първоначално написано от Anon4o
Не се смейте на човек,
ем съдбата ще реши дали ще стане нещо
I can't stop myself from loving you <3
Пич заговорил си момиче в стола. Говорили сте си, хубаво... всичко ок. Но да мислиш за това, да си толкова ентусиазиран, че да пуснеш тема във форума... да не би да си затворен някъде и изобщо да нямаш никакъв контакт с момичета. Не го приемай като хвалба, защото е просто безпредметно в този анонимен форум да се хваля, но просто ще ти дам пример. Утре имам среща с едно момиче, в събота ще излизам с друга, която ми е много навита и отделно има още около 4-5, с които флиртувам и вероятно и с тях ще излизам, като ми остане време. Отделно от това всяка седмица или през седмица в зависимост от натовареността ходя на дискотеки, където се запознавам с още повече момичета. Доста момичета и нито една не ми е взела акъла, че теми да пускам или да се чудя дали след 5 дни ще ме помни. Разшири си социалния кръг и се запознавай и флиртувай с повече момичета, така няма да си мислиш точно за една конкретна и дори нищо да не стане между вас или те отреже няма да ти пука кой знае колко. В твоята ситуация 5 дена ще мислиш за нея, няма да можеш да спиш и като я срешнеш в училище и я заговориш ще се окаже, че си има приятел или просто по някаква причина не иска да излезе с теб и ти ще бъдеш съкрушен. А в крайна сметка нищо кой знае какво няма да е станало.
Брат не се филмирайКъде съм казал, че това е единственото момиче с което флиртувам, или че не мога да спра да мисля за нея? От къде знаеш, че не въртя 20 други момичета? Казах, просто, че ми е любопитно дали женското съзнание на тази възраст задържа толкова време интерес към някой от другия пол. Не знам от къде ти дойде идеята, че няма да спа 5 дена и ще мисля само и единствено за нея
![]()
ИСКАМ И А3 грипна ваканция![]()
ми надявай се да има добра памет момичето...
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
Като се видите пак я питай нещо.
Дали ще помни или не ние от къде да знаем не сме ясновидци![]()
Не се филмирам.Първоначално написано от Anon4o