- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Секс Фантазии
Имали ли сте секс фантазии с някого от форума ,какви ,с кого и какво харесвате в него/нея ?
Да обичаш значи да страдаш!
Имам и то постоянно, но не бих ги споделила
Оо, много неща харесвам в него![]()
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
Първоначално написано от ladykeisy
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
С Hilary_,не знам що,ма некви яки фантазии как я возя в моето Ауди,настъпвам на трета и се залепя за седалката,после и показвам моя кур(щото е виждала само на картинка)![]()
с някой да ,но с тези от форума не
love is gone!
Да,имам и то много.. на различни места различни сюжети
моляяяяяя??? Какво съм виждалаааа ?? Яя паак??Първоначално написано от golqmumnik
![]()
![]()
![]()
ехх мчетите са хубаво нещо .. особено като са безплатни ...![]()
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
не...![]()
In my shoes just to see
What it’s like to be me
I’ll be you, lets trade shoes
Just to see what it be like to
със мацката "ShtrudeL"![]()
Много неща сдържа в себе си и ми се иска да ги освободя чрез удовлетворяване на сексуалните й нужди. Ще си поиграя доста с устни и език по тялото й, но винаги леко сдържайки емоцията, за да я предизвикам. По-нататък ми е беден речника да обясня, но определено би останала с впечатление![]()
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
О, дааа![]()
![]()
Така бих я любил, че сълзички ще й излезнат
П.П. Вицът ти ме потиска ;д
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
MakeMeLaugh какво му е ?
Да обичаш значи да страдаш!
С никой![]()
Кой, каквото и да ти говори - става дума за пари!
vse 06te nikoi ne poznavam ot foryma :lol: ina4e...moje nqkoi da si haresam :grin:
ladykeisy, я сменила си го...)) но защо пак страдание, колежке, дайте нещо по-ведро, по-интригуващо :P
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
въпреки че съм обвързан ... не мога да скрия , че имам мръсни фантазии с някои момичета ... все пак съм с чиста съвест , че това са само мисли за бога ...![]()
Провалът е бавен път към успеха !!!
Всeки път , когато се видиш в огледалото натисни ТУК
http://www.teenproblem.net/teenid/Pesenta
E, аз съм от твърде скоро сред вас, тъй че засега не.
Не е нужно да криеш с кого. Аз си знам.Първоначално написано от Hilary_
![]()
![]()
Тя си знае![]()
![]()
Презервативите не били много безопасни !
- Е как бе ?
- Ами един приятел го блъсна автобус докат беше с презеватив !
Искам да ме вдигне нагоре по стената и да ме завърши с копринен плат,да ме повдига бавно и в ритъм.Искам да усещам целият му пенис отзад,а със студени пръсти да си играе с мен отпред.
Гореща вода да се стича по тялото ми с привкус на ароматни свещи.....с един съфорумнец тука мДА![]()
Баахти якото![]()
човек да му зависи чак какво го чака![]()