.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 33 от общо 33
    Много е малък ! Трябва да е поне 2 метра,че да можеш освен презервативи с размер на килим,да слагаш и микрофибър и да си миеш прозорците !

И к'ва е кирията да питаш ? К'во ще направиш ако ти кажат ,че ти е малък ? Ще почнеш да си го дърпаш да прибавиш някой друг сант ? Ай стига глупости, много безсмислена тема бих казъл. И да нормален ти е...

98% от българското население харесва БИРА. Ако ти си от тези 2%, които не я харесват, значи си пълен идиот!
    http://www.impulse.bg/alwayssmiled

Абе преди време и аз се притеснявах, но после всичко си дойде на мястото. Ако ти се занимава, има разни програми за това. не знам дали има ефект от тях, но аз набарах една в един сайт макс4ман.ком. Опитай и после сподели ефекта.

Супер фен Аватара на mOBSCENE
    Да,много ти е малък чсена.
    Когато завали дъжд от обиди, използвай усмивката си за чадър!

и майторът търпеливо чакал орехът да порасне, докато клоните му се разлистят и направят голямата сянка необходима за порастването на салама "орехчетата"
    ААаАаА за наденицата ли питате?

"Чсена" , явно съм доста старомоден, но непомня българският език да се е променил.... :Д Ех тези дечица, нов език творят. А сега, отностно размера на пакета ти - не е важно колко е голям, вярвайки на учените - японците и китайците какво си мислиш, че правят с тяхните максимално 15см. полови органи?! Я се стягай и не се излагай, малък ти бил! :Д

Не е нормално човече.. на 14г вече трябва да си поне с 20 сантима за да си лафат с тебе мацките , камо ли да ги сексаш

Град
    Sофiiя City xD
    Цитирай Първоначално написано от Dagadale
    Не е нормално човече.. на 14г вече трябва да си поне с 20 сантима за да си лафат с тебе мацките , камо ли да ги сексаш
    ама естествено, то първия въпрос, който ще ти зададе Някоя като се доближи, ще бъде КОЛКО САНТА ТИ Е?

Срива не се състои в това да паднеш, а в това да не се изправиш.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си