- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- относно половия чсен
Много е малък ! Трябва да е поне 2 метра,че да можеш освен презервативи с размер на килим,да слагаш и микрофибър и да си миеш прозорците !![]()
![]()
![]()
![]()
И к'ва е кирията да питаш ? К'во ще направиш ако ти кажат ,че ти е малък ? Ще почнеш да си го дърпаш да прибавиш някой друг сант ? Ай стига глупости, много безсмислена тема бих казъл. И да нормален ти е...
98% от българското население харесва БИРА. Ако ти си от тези 2%, които не я харесват, значи си пълен идиот!![]()
http://www.impulse.bg/alwayssmiled
Абе преди време и аз се притеснявах, но после всичко си дойде на мястото. Ако ти се занимава, има разни програми за това. не знам дали има ефект от тях, но аз набарах една в един сайт макс4ман.ком. Опитай и после сподели ефекта.
Да,много ти е малък чсена.
Когато завали дъжд от обиди, използвай усмивката си за чадър!
и майторът търпеливо чакал орехът да порасне, докато клоните му се разлистят и направят голямата сянка необходима за порастването на салама "орехчетата"
ААаАаА за наденицата ли питате?
"Чсена" , явно съм доста старомоден, но непомня българският език да се е променил.... :Д Ех тези дечица, нов език творят. А сега, отностно размера на пакета ти - не е важно колко е голям, вярвайки на учените - японците и китайците какво си мислиш, че правят с тяхните максимално 15см. полови органи?! Я се стягай и не се излагай, малък ти бил! :Д
Не е нормално човече.. на 14г вече трябва да си поне с 20 сантима за да си лафат с тебе мацките , камо ли да ги сексаш![]()