- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Хотел Варна
Търся си хотел във Варна, ще е добре да е близо до улица Сливница 191. Да не е някакъв много скъп, нормален. И ако ми кажете къде е тази улица (близо ли е до центъра) ще е идеално.
Молчета и в Русе си имам.
Имам изпит във Варна![]()
Иууууу, тва дебелото ше идва да учи тука?? Нема да има място за нас, бе!
![]()
Тази част от Сливница за която ти говориш не е близо до центъра, в Трошево е. Демек на майната си от където и да е. За хотели не знам, някъде из Младост там може некви квартири да има...
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
^ Не бе
Имам Тойфел във Варна.
Трябва ми само за една нощ.
Ела да спиш у нас, мухахахахха.
Хем ще ти помогна да учиш![]()
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
Цурата е уникат, така съм чувално не за тая слива иде реч
![]()
Е къде по-точно имаме мол ако не е тайна ?Първоначално написано от UnaBletoLoVeU
![]()
И САМО ЛЕВСКИИ ОБИЧАМ ТЕ АЛЕЕ !
Еми чук явно простата ти столична главица неможе да разбере ще ние сме на границата със Румъния и Букурещ е на 80 км и във Русе на всякъде е "full" от Румънци сега разбра ли "гражданино" как ще се издържат тези 7 мола?
Btw:Кур за Баварските селяни !
Хахахахха ей толкова ги мразя простите софиянци като теб като почнат да хранят на провинциални селяни всички, които живеят извън сакралната ви шибана София.Първоначално написано от SofiaRegularCunt
Ама за всички е явно, че софиянци са най-големите селянчитъ, ******
Meжду другото май наистина няма хотели в тоя район...![]()
и шибаните румънски чифути мислиш че ходят у молО ? в Букурещ мол няма според теб, я вземи понеже е близо отиди за 1 ден.
то густо, то пусто
Големи молове голямо чудо ако от мола се съдеше за един град ох леле майко...във Варна по проект са 12 мола и кво???
През уикенда тук е ПЪЛНО с румънци, не защото там си нямат магазини, а защото тук им е в пъти по-евтино.Първоначално написано от Joc
![]()
Аз в момента се сещам само за комунистическия "Черно море" във Варна.![]()
Иначе на Сливница до Лъвов мост има и един Ива, той със същата слава се носи като Цура.(Във връзка с поста на кънта.)
Ей кенеф аз много пъти съм ходил.. ти като хал хабер си нямаш какво става в Русе за какво говориш е столичен селянинО ! И на тебе и на Cunt-а и всички Софиянци сте тъпи като две ремаркета с пуйки и една овца посредата!Първоначално написано от Joc
М Е Г А Т Ъ П К Е Л Е Ш ! ! ! ! !Първоначално написано от LiLGrizzly
то густо, то пусто
ше ви бутнем дунав мост и тогава румънците нема да идват у моловете ви!!!
абе айде нали знам румънските издънки като дойдат тук, обикалят метро и била и купуват "уиски" black ram с кашоните и се омитат набързо, пък как ги ебът с паарите не е истина, гледах един тъпак румънски как българин му обменя евро... 20 евро = 20 лева![]()
то густо, то пусто
hahахахахаххахахахахахахах ххаха като не си столичанин, не си човек ли? Нямам достатъчно средни пръсти, за да ти покажа какво чувствам към теб...Първоначално написано от SofiaRegularCunt
ми горе долу толкова, при 1.95...общо взето се е преебал с 1 лев...Първоначално написано от Joc
Стига и в София и в Русе е супер яко , а румънците са мн готини![]()
![]()
kogato re6a da bezdeistvam ni6to ne moje da me spre