- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- няма какво да си кажем :(
Мисля че намеква, че вече никой не четеПървоначално написано от cookie_master
Еми не е така
По темата: Няма смисъл да сте заедноНямате общи интереси - нямате теми за разговор
Няма да издържите още дълго... без комуникация сте за никъде
![]()
Божеее FeelMyPain отново със своите велики изказванияПървоначално написано от FeelMyPain
![]()
а иначе по темата: оф аз чак забрайх ква беше тематаааа да ... ами ддзн как така няма за кво да си говорите? За това как е даскалото? Новите хитове, новите филми - идете на кино. Как е минал денят на другия, нещо интересно с приятелите ... и аз не знам ... просто ми е странно, че отговарям на такава тема
![]()
Незнам за другите,но за мен общуването е от голяма важност.Аз ако нямам общи теми с момчето,просто няма смисъл да продължаваме.За мен такава връзка е обречена (естествено ако търсиш сериозна връзка)![]()
ем за даскал0
за нег0
за тебе
цуни гуни![]()
[абе не м0жи сам0 да мълчите..]
Еми значи всичко е изчерпано и щом нямаш кво да си кажеш с 1 човек трябва да се разделиш с него...
tAke a dIrty pIcture![]()
Споделяйте си какво се е случило през деня.. съветвам те да не говорите за филми, книги, коли .. скучно е за една връзка .. Разпитвай го .. разбери повече за него.. за слабостите му.. какво му е любимото занимани.. какво би го направил щастлив.. зарибявай го ;д говори му, че е голям сладур, че ти е яко като те гушка примерно деа знам .. как не може да измислите някфи теми..Какво го кара да е с теб, харесва ли му да е с теб нзАз ако бях нямаше да мълча щях да го занимаам със всевъзможни глупости
![]()