- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Скапана ситуация
Здравейте на сички , аз съм момиче на 13 години . Имам си сериозен приятел който много обичам и държа на него много . Но от това е проблема , той е на 18 . НЕ правим секс и това ме притеснява . Смисъл аз хем искам хем неискам защото съм много малка според мене.Притеснено ми е , незнам дали не ми изневерява.Много се влачи след мен изглежда и той е може би заинтересуван от мен ама незнам просто така изглежда . Давайте съвети кво да правя щото нещата стават сериозни .
ПС: не съм ши***а "кифличкЪ"
Fuck is good , fuck is funny . A lot of people fuck for money.If you think the fuck is funny fuck yourself and save your money
немери си джедай на твоята възраст дето не върти много меча
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Дано да е богат, че в момента , в който го направите ще го съдя за секс с малолетна и ще му взема всичко.
Богат ли е?![]()
забравих да помоля без тъпи коментари."джедаи" на моята възраст колко искаш ама горкичките са много глупавички
Fuck is good , fuck is funny . A lot of people fuck for money.If you think the fuck is funny fuck yourself and save your money
не бре недей да го съдиш молим ти се![]()
![]()
![]()
ем хващай си 18г тогаваПървоначално написано от bZzZ96
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Що не?Ай от мен да мине щи дам 1 телевизор...
бе не ми тряа телевизор имам си в излишък и да подарявам ама остави го момъка молим ти се како![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Сигурна ли си?Първоначално написано от bZzZ96
Гузен негонен бяга...
![]()
Ама много плоско разсъждаваш... сега ако ми кажеш, че си набор 95, те признавам...
Ако очакваш да опитам да ти промия мозъка с умни приказки, бутайки те към един от двата полюса "Да" и "Не", кажи.Мога да го направя.Но това ли искаш всъщност?![]()
Иначе по темата:"Дууууухаааай, паааарииии, ще ти станат рааааанииии... "
Знаеш ли я тази песничка
![]()
all day... all night... what the fuck?!
Ок какиното![]()
Сериозно.
Преди 14 е подсъдимо.
И сам ти батко.
Изчакай ПОНЕ до 14.
Или ще му зема къщата.
13-годишните били глупавички .Ти много ли умна като ходиш с 18-годишен батко ? Много ясно,че като не му пускаш,ще има друга,ти кво искаш да си го държи в гащите и да те гледа влюбено ли ? Ми и той има нужди![]()
Не шофирай, ако си пил! Искам да стигна жив.
Абсолютно съм обедена , че не съм ..даже ги ненавиждам но това си е друг въпрос.аз и той сме сериозни хораПървоначално написано от ScarletBite
сори бате на сички викам "како"Първоначално написано от FeelMyPain
![]()
Свирки поне правиш ли му ?
[size=7][b][u]fosse cos
не
ти си ебахти сита
Ама абсолютно Обедена ли си?Първоначално написано от bZzZ96
![]()
Какъв по-точно съвет ти трябва?![]()
all day... all night... what the fuck?!
Явно за да пускаш теми и да питаш такива меко казано тъпи въпроси се вижда че маи и ти си на нивото на тези глупавичките на твоята възраст. Ти кво кат ходиш с някъв 18- годишен мн ли си умна.Мога само да ти кажа че нищо в живота не е така както си го представяш и не е толкова лесно колкото изглежда.Само се замисли сега е на 18 ти след 5 години ставаш на 18 тогава той ще е 23 годишен.Хора на такава възраст са на семейни начела и за сватби мислят и си мечтаеш че той не е с теб само заради Секса![]()
![]()
Май от толкова мн писане излезе че може да се сравняваш с 11 годишните
![]()
![]()
![]()
![]()
Колкото по-голяма е една лъжа, толкова по-лесно ще и повярват. ~ "Адолф ХИТЛЕР"
може би ще ти кажа само едно Седни си на дупето и учи стига си мислила че си голяма като носиш токчетата на мама и си с каса пола и някои те е харесал голям![]()
stopp'd reading there.Първоначално написано от bZzZ96
The Spark
Ако тряя съм честен май и това което си прочел/а е доста Аз бих спрял до "Здравейте на сички , аз съм момиче на 13 години . Имам си сериозен приятел който много обичам" .... Днеска 13 годишна и лудо влюбена утре туко виж 16 годишна с децаАко от такива като вас зависи бъдещето
по-добре сам да си тегля патрона
Колкото по-голяма е една лъжа, толкова по-лесно ще и повярват. ~ "Адолф ХИТЛЕР"
ми нормално това за нея да е проблем , все пак сме в теенпроблем , а не помагало , с тфа седни си на гъза и учи нe помага многоо![]()
И аз съм ги имала такива " сериозни връзкии " ... Не се залагвай , после ти ще плчеш може това което казвам да не ти харесва .. но няма смисъл да си мислиш тои ме обича с него ще съм винаги .. много още батковци ще ти минат през ръчичкитеотносно дали да му пуснеш или не .. ако искаш да те разправятт ии да си унижавана му пусни ..
![]()
Don`t guve a fuck ! xaxa