.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 60
    5г. разлика не са много, но не се знае дали не ти изневерява... нали знаеш кви са мъжете

Голям фен Аватара на NamelessRomantic
    Град
    Един объркан човек в един объркан свят.
    Ми вземи му пусни като първата курва.Така поне ще е задоволен и ще си сигурна,че макар изгубила девственост на 13 (да се надяваме) като кварталната уличница,имаш "сериозен" приятел на 18 който може да те изчука и зареже.
    Ура.
    Ако има нещо - свиркай на ЛС.

Супер фен Аватара на cookie_master
    пфф..сериозен приятел на 13

Супер фен Аватара на balu4ka
    Град
    V.T
    Хмм на това ли викаш "Сериозна връзка" та ти си на 13 ехоо,до скоро си си играла с кукли барбита и си гледала детски филмчета,та интересното ми е на какво викаш толкова сериозно във вашата връзка ?
    Да,да пусни му нека те наебе едно хубаво,после чакаме тема" Той ме наеба и ме остави,какво да правя боли ме дупето от любов "
    Защото когато затворя очи, виждам само теб...

http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)

Град
    при мама
    Айди пусни му да видим дали след това ще те потърси за дргуо,освен за едното ебане
    ;]

Цитирай Първоначално написано от haritov
    Цитирай Първоначално написано от bZzZ96
    забравих да помоля без тъпи коментари."джедаи" на моята възраст колко искаш ама горкичките са много глупавички
    ем хващай си 18г тогава
    тц тц - човека ти казва точно кво да направиш само че в метафорично значение иначе от джедая мога да науча всичко

ем ако ти се прави направи го и това е-да не ти пука за 4уждото мнение,действай само според собствените си желания (и разуме де )
    I can't stop myself from loving you <3

еми не няма да му пусна по простата причина , че не искам . сега това че е с 5 години по-голям от мене (което според мен не е кой знае какво) не ви дава повод да ме обиждате иии изобщо не означава че съм от онези тъпи ку**и дето се проебават на 13 все пак имам едно елементарно най-малко достойнство
    Fuck is good , fuck is funny . A lot of people fuck for money.If you think the fuck is funny fuck yourself and save your money

Пфф само това, че ходиш с 18 годишен дава отговора... Ти добре ли си тоя не знам какъв е ама на 18 години да се хване с детенце на 13 извинявай още си малка

Голям фен Аватара на CrAzYanDlaZy
    Град
    марс
    Цитирай Първоначално написано от FeelMyPain
    Дано да е богат, че в момента , в който го направите ще го съдя за секс с малолетна и ще му взема всичко.
    Богат ли е?
    тарикатка

подкрепям peshost

ти искаш хем тъй, хей иначе

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    Цитирай Първоначално написано от balu4ka
    Хмм на това ли викаш "Сериозна връзка" та ти си на 13 ехоо,до скоро си си играла с кукли барбита и си гледала детски филмчета,та интересното ми е на какво викаш толкова сериозно във вашата връзка ?
    Да,да пусни му нека те наебе едно хубаво,после чакаме тема" Той ме наеба и ме остави,какво да правя боли ме дупето от любов "
    мхм
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

офф абе майната ви то се е видяло че в тоя teen problem няма хора
    Fuck is good , fuck is funny . A lot of people fuck for money.If you think the fuck is funny fuck yourself and save your money

До сега само простотии изчетох в тази тема...!!!
    То я досърбяло тя си помислила , че й се дое*ало няма какво да стане какъв сериозен приятел можеш да си имаш ти бе 13 годишно девойче? Не си ли виждаш жълтото около устичката ами си тръгнала да ми мислиш за секс айде играй си там симса и си прави WooHoo с играчите остави това животно що всички му викаме секс на по големите

www.dragon.bg - елате цъкайте..

Цитирай Първоначално написано от peshost
    Пфф само това, че ходиш с 18 годишен дава отговора... Ти добре ли си тоя не знам какъв е ама на 18 години да се хване с детенце на 13 извинявай още си малка
    мии да ти кажа не съм много съгласна има изключения има свестни момчета ..
    I don`t care .. ;] ..

Еми ок ама извинявай сега съгласен съм 5 години ама тя е много малка сега примерно 21-16 да. Обаче 18-13 какво толкова вижда в нея, че тя е още дете

Голям фен
    ами вместо да ни питаш си отговори сама на въпроса дали искаш или неискаш.Това си е твое решение и ние не сме хората ,които да решаваме.Щом мислиш,че си малка не го прави.Ако стигнеш до извода,че си готова и искаш това тогаво го направи,но използвай съответните предпазни мерки.и ако тоя твой приятел дето го обичаш толкова много е с теб само за това опитай да му кажеш,че не си готова и виж реакцията му.Ако почне да се ядосва и да те навива го зарежи се пак достойнството е по-важно,но ако е съгласен да изчакате нямаш проблем

п.п.извинявам се за правописните и пунктоационите грешки и за това,че коментара ми е по скоро като караница,но съм сприхава днес

аз на 13 още с децата на улицата си играех, а ти говориш за сериозна връзка ... съветът ми (без никакви подигравки) е да се стягаш и да чакаш още две годинки !

Цитирай Първоначално написано от vikitolove
    ами вместо да ни питаш си отговори сама на въпроса дали искаш или неискаш.Това си е твое решение и ние не сме хората ,които да решаваме.Щом мислиш,че си малка не го прави.Ако стигнеш до извода,че си готова и искаш това тогаво го направи,но използвай съответните предпазни мерки.и ако тоя твой приятел дето го обичаш толкова много е с теб само за това опитай да му кажеш,че не си готова и виж реакцията му.Ако почне да се ядосва и да те навива го зарежи се пак достойнството е по-важно,но ако е съгласен да изчакате нямаш проблем

п.п.извинявам се за правописните и пунктоационите грешки и за това,че коментара ми е по скоро като караница,но съм сприхава днес
    Аз още в началото му казах и той каза , че няма проблем когато съм готова и че не се сърди .

Голям фен
    еми щом не се сърди проблема е твой.Ако не искаш и мислиш,че не си готова не го прави,а ако искаш направи го.Това си е твое решение,но според мен е по-добре да исчакаш,щом на него не му пречи,значи можеш да поизчакаш още(все пак не е полка за умиране,че си девствена)

Мега фен Аватара на Hilary_

Re: Скапана ситуация

Цитирай Първоначално написано от bZzZ96
    Здравейте на сички , аз съм момиче на 13 години . Имам си сериозен приятел който много обичам и държа на него много .
    ама разбира се .. съмнявам ли се ..

Но от това е проблема , той е на 18 . НЕ правим секс и това ме притеснява .
    и би трябвало да те притеснява ..

Смисъл аз хем искам хем неискам
    последно??

защото съм много малка според мене.
    и не само според тебе, а и според всички останали ..

Притеснено ми е , незнам дали не ми изневерява.
    и ние не знаем ..

Много се влачи след мен изглежда и той е може би заинтересуван от мен ама незнам просто така изглежда .
    и какво тряя да направиш , за да разбереш?? Говори с него ..

Давайте съвети кво да правя щото нещата стават сериозни .
    ТИ си мислиш, че са сериозни .. на 13 няма как да са сериозни ..

Ами хубаво, говорила си с него, той ти е казал, че няма проблеми. Ти много го обичаш, обаче не му вярваш. Искаш да си с него, ама не точно... А и не забравяй, че на тази възраст 5 години са голяма разлика. Поне не си изглупяла да си легнеш с него, което на фона на всичко останало е похвално.
    Само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!

Re: Скапана ситуация

Имам си сериозен приятел който много обичам и държа на него много . Но от това е проблема , той е на 18 . НЕ правим секс и това ме притеснява .

не виждам проблема във възрастта..после ти се притесняваш дали не ти изневерява..а казваш, че е сериозен.. до колко е сериозен ако ти изневерява?? другоо..аз правих секс на 14, ако толкова се обичате той все може да изчака още известно време докато ти се почувстваш готова.. не е ли така??
    I don`t care .. ;] ..

Супер фен Аватара на flowerlina
    Град
    Plovdiv
    Сериозен приятел на 13, който много обичаш...wtf

[quote="flowerlina"]Сериозен приятел на 13, който много обичаш...wtf [/

защо не??
    I don`t care .. ;] ..

Ако връзката ви е сериозна защо се притесняваш , че той ще ти изневери ? От колко време сте заедно ?
    Не съжалявай за хората от твоето минало има причина те да не са в твоето бъдеще!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си