- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Скапана ситуация
5г. разлика не са много, но не се знае дали не ти изневерява... нали знаеш кви са мъжете![]()
Ми вземи му пусни като първата курва.Така поне ще е задоволен и ще си сигурна,че макар изгубила девственост на 13 (да се надяваме) като кварталната уличница,имаш "сериозен" приятел на 18 който може да те изчука и зареже.
Ура.![]()
Ако има нещо - свиркай на ЛС.
Хмм на това ли викаш "Сериозна връзка" та ти си на 13 ехоо,до скоро си си играла с кукли барбита и си гледала детски филмчета,та интересното ми е на какво викаш толкова сериозно във вашата връзка ?
Да,да пусни му нека те наебе едно хубаво,после чакаме тема" Той ме наеба и ме остави,какво да правя боли ме дупето от любов![]()
![]()
![]()
![]()
"
Защото когато затворя очи, виждам само теб...
http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)
Айди пусни му да видим дали след това ще те потърси за дргуо,освен за едното ебане![]()
;]
тц тц - човека ти казва точно кво да направиш само че в метафорично значениеПървоначално написано от haritov
![]()
иначе от джедая мога да науча всичко
![]()
ем ако ти се прави направи го и това е-да не ти пука за 4уждото мнение,действай само според собствените си желания (и разуме де)
I can't stop myself from loving you <3
еми не няма да му пусна по простата причина , че не искам . сега това че е с 5 години по-голям от мене (което според мен не е кой знае какво) не ви дава повод да ме обиждате иии изобщо не означава че съм от онези тъпи ку**и дето се проебават на 13 все пак имам едно елементарно най-малко достойнство
Fuck is good , fuck is funny . A lot of people fuck for money.If you think the fuck is funny fuck yourself and save your money
Пфф само това, че ходиш с 18 годишен дава отговора... Ти добре ли си тоя не знам какъв е ама на 18 години да се хване с детенце на 13 извинявай още си малка![]()
тарикаткаПървоначално написано от FeelMyPain
![]()
подкрепям peshost
ти искаш хем тъй, хей иначе![]()
мхмПървоначално написано от balu4ka
![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
офф абе майната ви то се е видяло че в тоя teen problem няма хора![]()
![]()
![]()
Fuck is good , fuck is funny . A lot of people fuck for money.If you think the fuck is funny fuck yourself and save your money
До сега само простотии изчетох в тази тема...!!!
То я досърбяло тя си помислила , че й се дое*алоняма какво да стане какъв сериозен приятел можеш да си имаш ти бе 13 годишно девойче? Не си ли виждаш жълтото около устичката ами си тръгнала да ми мислиш за секс айде играй си там симса и си прави WooHoo с играчите
остави това животно що всички му викаме секс на по големите
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
мии да ти кажа не съм много съгласна има изключения има свестни момчета ..Първоначално написано от peshost
I don`t care .. ;] ..
Еми ок ама извинявай сега съгласен съм 5 години ама тя е много малка сега примерно 21-16 да. Обаче 18-13 какво толкова вижда в нея, че тя е още дете![]()
ами вместо да ни питаш си отговори сама на въпроса дали искаш или неискаш.Това си е твое решение и ние не сме хората ,които да решаваме.Щом мислиш,че си малка не го прави.Ако стигнеш до извода,че си готова и искаш това тогаво го направи,но използвай съответните предпазни мерки.и ако тоя твой приятел дето го обичаш толкова много е с теб само за това опитай да му кажеш,че не си готова и виж реакцията му.Ако почне да се ядосва и да те навива го зарежи се пак достойнството е по-важно,но ако е съгласен да изчакате нямаш проблем
п.п.извинявам се за правописните и пунктоационите грешки и за това,че коментара ми е по скоро като караница,но съм сприхава днес
аз на 13 още с децата на улицата си играех, а ти говориш за сериозна връзка ... съветът ми (без никакви подигравки) е да се стягаш и да чакаш още две годинки!
Аз още в началото му казах и той каза , че няма проблем когато съм готова и че не се сърди .Първоначално написано от vikitolove
еми щом не се сърди проблема е твой.Ако не искаш и мислиш,че не си готова не го прави,а ако искаш направи го.Това си е твое решение,но според мен е по-добре да исчакаш,щом на него не му пречи,значи можеш да поизчакаш още(все пак не е полка за умиране,че си девствена)
Първоначално написано от bZzZ96
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Ами хубаво, говорила си с него, той ти е казал, че няма проблеми. Ти много го обичаш, обаче не му вярваш. Искаш да си с него, ама не точно... А и не забравяй, че на тази възраст 5 години са голяма разлика. Поне не си изглупяла да си легнеш с него, което на фона на всичко останало е похвално.
Само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!
Имам си сериозен приятел който много обичам и държа на него много . Но от това е проблема , той е на 18 . НЕ правим секс и това ме притеснява .
не виждам проблема във възрастта..после ти се притесняваш дали не ти изневерява..а казваш, че е сериозен.. до колко е сериозен ако ти изневерява??другоо..аз правих секс на 14, ако толкова се обичате той все може да изчака още известно време докато ти се почувстваш готова.. не е ли така??
I don`t care .. ;] ..
Сериозен приятел на 13, който много обичаш...wtf![]()
[quote="flowerlina"]Сериозен приятел на 13, който много обичаш...wtf[/
защо не??![]()
I don`t care .. ;] ..
Ако връзката ви е сериозна защо се притесняваш , че той ще ти изневери ?От колко време сте заедно ?
![]()
![]()
Не съжалявай за хората от твоето минало има причина те да не са в твоето бъдеще!