.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 60 от общо 60
    Мега фен Аватара на Hilary_
    [quote="sunshinepp"]
    Цитирай Първоначално написано от flowerlina
    Сериозен приятел на 13, който много обичаш...wtf [/

защо не??
    .. защото годинките са й прекалено малко, за да осъзнае всичко около нея ..

Re: Скапана ситуация

Цитирай Първоначално написано от bZzZ96
    Здравейте на сички , аз съм момиче на 13 години . Имам си сериозен приятел който много обичам и държа на него много . Но от това е проблема , той е на 18
    Подобни оксиморони не срещам дори в темите ми по литература

ПС: не съм ши***а "кифличкЪ"
    миии не съм Обедена...

Голям фен Аватара на NamelessRomantic
    Град
    Един объркан човек в един объркан свят.
    Не затворихте ли тая тема вече бе Айде поспамете да се дигнат онез цифрички до профила,че като влезе професионален спамер като Щрудел да си премерите...
    ...профилите.
    Ако има нещо - свиркай на ЛС.

Абе хора казала съм всичко.Това ,че вие сте малоумни си е единствено ваш проблем.А и без това тези дни съм му много обидена и ми е гадно за това айде по-спокойно само ви питам , че и аз мога да соля
    Fuck is good , fuck is funny . A lot of people fuck for money.If you think the fuck is funny fuck yourself and save your money

Цитирай Първоначално написано от krisity17
    Ако връзката ви е сериозна защо се притесняваш , че той ще ти изневери ? От колко време сте заедно ?
    от малко време ( 2 месеца ) , но той ми доказа , че е сериозен и че не е "ебач"
    Fuck is good , fuck is funny . A lot of people fuck for money.If you think the fuck is funny fuck yourself and save your money

Цитирай Първоначално написано от sunshinepp
    другоо..аз правих секс на 14
    Е, естествено! Твоя житейски опит е изключително полезен и показателен за авторката, набор 96
    ако толкова се обичате
    То не беше обич, то не беше чудо! Той й купуваше бонбони, а тя му разясняваше, че е добре да влиза от време на време в часовете, за да влезе и той(дай си Боже) в университет!
    той все може да изчака още известно време докато ти се почувстваш готова.. не е ли така??
    Оо, да! Дотук, "много добра логика, браво!". Какво правим обаче, ако тя не е готова след 6 месеца, година, 2-3-4-5 дори? Че той, ако трябва да я чака, може да му опада косата, да му се прошари брадата и накрая пак не е гаранция, че тя ще му пусне.

от малко време ( 2 месеца ) , но той ми доказа , че е сериозен и че не е "ебач"
    За два месеца нищо не може да ти докаже. Разни хитри екземплярчето двуличничат кажи-речи по половин година, само за да излъжат някоя малка, ти за едни 2 месеца вече разбра, че е "сериозен". Не разбирам какво те влече във връзка с толкова по-голямо от теб момче. На него му е време вече да мисли за матури, а на теб - за изпити след 7 клас. Ходи му се по клубове, дискотеки и кръчми, а на теб само сок ти дават по заведенията. По времето, когато ти си лягаш, той излиза по нощен живот, а когато ти тръгваш за училище, когато си втора смяна, той тогава се прибира. И това е цялата схема. Един ден ще се осъзнае(ако не го е направил още), че иска момиче до себе си, с което може да се държи за ръка по улиците, без да се страхува, че ще подадат сигнал срещу него в "Закрила на детето", че иска момиче, което да е на неговото интелектуално и емоционално ниво. Още много пъти ще си му обидена и ще ти е гадно, по простата причина, че ти си хлапе, а той е вече възрастен човек и би трябвало да се държи като такъв, а не да залита по малолетни. Вече на собствена глава решаваш какво ще правиш. Ако решиш да продължиш да си с него - носиш си последствията на своя глава и не мрънкаш как лошия батко те е излъгал.

Голям фен Аватара на NamelessRomantic
    Град
    Един объркан човек в един объркан свят.
    Абе хора казала съм всичко.Това ,че вие сте малоумни си е единствено ваш проблем.А и без това тези дни съм му много обидена и ми е гадно за това айде по-спокойно само ви питам , че и аз мога да соля
    Еми дами и господа...казаха ни го
    Ако има нещо - свиркай на ЛС.

Голям фен Аватара на Stan4o123
    Град
    Sofia
    Боже... и какво правите 2мата?!Аз всеедно да излизам с някаква,набор на сестра ми,1во ще ме е срам,2ро ще е неловко и 3то,какво по дяволите ще правим?!?!?!
    Усмихни се на някой непознат. Това може да се окаже единствената му радост за деня.

Цитирай Първоначално написано от Stan4o123
    Боже... и какво правите 2мата?!Аз всеедно да излизам с някаква,набор на сестра ми,1во ще ме е срам,2ро ще е неловко и 3то,какво по дяволите ще правим?!?!?!
    +

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си