- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Скапана ситуация
[quote="sunshinepp"].. защото годинките са й прекалено малко, за да осъзнае всичко около нея ..Първоначално написано от flowerlina
![]()
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Първоначално написано от bZzZ96
![]()
![]()
Подобни оксиморони не срещам дори в темите ми по литература
![]()
![]()
![]()
миии не съм Обедена...
![]()
Не затворихте ли тая тема вече беАйде поспамете да се дигнат онез цифрички до профила,че като влезе професионален спамер като Щрудел да си премерите...
...профилите.
Ако има нещо - свиркай на ЛС.
Абе хора казала съм всичко.Това ,че вие сте малоумни си е единствено ваш проблем.А и без това тези дни съм му много обидена и ми е гадно за това айде по-спокойно само ви питам , че и аз мога да соля![]()
Fuck is good , fuck is funny . A lot of people fuck for money.If you think the fuck is funny fuck yourself and save your money
от малко време ( 2 месеца ) , но той ми доказа , че е сериозен и че не е "ебач"Първоначално написано от krisity17
Fuck is good , fuck is funny . A lot of people fuck for money.If you think the fuck is funny fuck yourself and save your money
Първоначално написано от sunshinepp
Еми дами и господа...казаха ни гоПървоначално написано от bZzZ96
![]()
Ако има нещо - свиркай на ЛС.
Боже... и какво правите 2мата?!Аз всеедно да излизам с някаква,набор на сестра ми,1во ще ме е срам,2ро ще е неловко и 3то,какво по дяволите ще правим?!?!?!
Усмихни се на някой непознат. Това може да се окаже единствената му радост за деня.