- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Джи си еми.
Обичам джейсемити затова темата е тук!Без спам.
1 приятелка днеска ми каза, че всички джейсеми на ваучер тряа да се регистрират?Ква е тая далавера, я някой да ме светне.
Така реши съвета на онези 240 ситски лорда.Това е дело на тъмната страна на силата.Първоначално написано от FeelMyPain
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
мислим да минем на лууп като ми изтече сегашния договор![]()
ми далаверата е който не се регистрира до еди-си-коя дата от мтел ще направят така че номера ти ще стане неизползваем![]()
![]()
Примерно взимаш си карта на Globul и си даваш име и ЕГН ако не се лъжа и картата се регистрира на твое име... Това е по подобие на тези телефони който са на сметка.Това се прави с цел или поне част от замисъла е да се затруднят телефонните измами както и искане на подкупи чрез тези предплатени карти с ваучери...![]()
Колкото по-голяма е една лъжа, толкова по-лесно ще и повярват. ~ "Адолф ХИТЛЕР"
О М Г ..![]()
![]()
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Имам чувството, че по цял ден стоите у вас и се чудите какви простотий да мислите. И след като измислите вървховната си простоия, сядате на компа и я изсирате във форума![]()
И трябваше в раздел "Любов" да си пуснеш темата за телефона, така ли?![]()
Трагедията е пълна...
епа и азе мислим, че таа тема е за тука.. Я тоже любим жи си еми ти..
![]()
![]()
т.нар. GCM, или още JSEM, както ги нарече авторката на 2 места..![]()
грешен раздел