- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Щраусово масло против стрии
Въпросът ми е дали някои е използвал щраусово масло против стрии и какъв е резултатът ?![]()
Стриите НЯМАТ махане...
Vive la vida minuto a minuto
Y encontraras en cada uno de ellos
Un motivo por el cual conducirte
En la forma correcta
Te lo aseguro!
+1 имам едно фр от мкоя клас дето се оплаква за стриите, че всичко била пробвала , но не помагало.Чувала съм, че ако стриите се хванат в начален стадии, когато са още чорено лилави и ако тогава се мажат при някои хора се махали, но ако вече са избеляли нямали махане.Първоначално написано от Shazzrah
Аз имам приятелка която е съсобственичка на салон за красота и при нея ходят доста заможни хора и ... да хората са готови много пари да дават за да ги махнат но просто махане няма!Можеш да се предпазиш да не ти се появяват като се мажеш с балсами за тяло които да ти отпускат кожата но появят ли ти се стрии няма махане ...
Vive la vida minuto a minuto
Y encontraras en cada uno de ellos
Un motivo por el cual conducirte
En la forma correcta
Te lo aseguro!
Може да опиташ (колкото и лошо да звучи ) със свинска мас но да е чиста аз съм много доволна ! Можеш да си я закупиш от големите маркети но да няма сол в нея ! Мажеш се след баня! Успех![]()
И аз съм чувала, че помага. Май трябва и аз да си я купя. А да знаеш колко струва?Първоначално написано от silviq8888
![]()
И след колко време може да помогне ?Първоначално написано от shakira96
![]()
аз си ги махнах със щраусово масло много съм доволна то е вълшебно какво ли не пробвах но само то ми почисти кожата от тази напаст стриите поръчва се на имейл shtrausovomaslo@abv.bg като си напишете имената телефона и адреса и грамажа които искате аз го взех на 100гр 10лв и те ви звънят
^Айде айде реклама..Форума си има раздел, купувам/продавам.![]()
[quote="lor4et0"]аз си ги махнах със щраусово масло много съм доволна то е вълшебно какво ли не пробвах но само то ми почисти кожата от тази напаст стриите поръчва се на имейл shtrausovomaslo@abv.bg като си напишете имената телефона и адреса и грамажа които искате аз го взех на 100гр 10лв и те ви звънят
С какво количество премахна стриите и колко пъти на ден се маза интересува ме,защото много се зарибих по това масло и обмислям да си купя от него,щом толкова го хвалят,а и твоите ги е почистилорвпрочем те какви бяха от червеникавите или от вече избелелите???![]()
![]()
![]()
parvo ne pravq reklama na nikoi kazvam si mnenieto i hvalq tova ot koeto sam dovolna ne prodavam shtrausi ili kakvo i da e svarzano s tqh taka a sega po vaprosa mazah se dva meseca no moite bqha lilavi takmo mi izlizaha i mi gi mahna a sega edna priqtelka go polzva za po stari4ki i 4akame rezultata mi probvai parvo sas 100-200grama da vidish kak ti e
За първи път чувам за подобно нещо ..
Running is my drug and I am overdosed ..
Една приятелка ги отстрани с процедура наречена дълбоко микро дермабразио.Първоначално написано от Shazzrah