- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- До дъното на душата ми...
Днес прочетох няколко мнения на един потребител (няма да споменавам име, защото не е етично и защото го забравих), в които той пише, че 9 клас е водел активен сексуален живот. Останах впечатлен, признавам. Обаче според него по-добре за мен ще е не да ме заведе на някой купон и да ме запознае с приятни момичета, ами да си помогна сам.![]()
С риск да се филмирам, как, аджеба, става тая работа "сам да си помогнеш" ?! (никакви референции към самозадоволяване, моля) Просто искам да знам, тъй като тук е пълно с разбиращи - какъв е начина ?
И бонус въпрос за хората, на които не им се занимава с такива дълбокомислени неща - мислите ли, че съм гей ако обичам да нося прашки и ги смятам за удобно и практично бельо ?
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
Първоначално написано от fenastz
![]()
Гей не .. но леко странен да ..
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Чувал ли си за сектор 7?
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Нее, не мойш да питаш как става. То няма схема. Тъпо е ама, който си го може, си го може. Както ти ги наричаш "разбиращите" изобщо не се замислят това, което се питаш ти. Нещата просто се случват, е, нали, ако не си някой изрод (тогава въпроса е малко по-друг). МНого не чаткам смисъла на темата
I saw this place was open, tonight
And the girls and the boys
They were rocking
And the alcohol was flowing
And I knew right away this was my life
Oh what a night....!!