- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- няма какво да си кажем :(
здравейте имам един проблем: с гаджето ми сме заедно от 4 месеца аз съм на 15 той също. Когато сме сами двамата няма какво да си кажем, няма за какво да си говорим .. става много тъпо и просто стоим и гледаме тъпо можете ли да ми помогнете за какво да си говорим? какво да правим ? как да си направим по интересно? Повечето пъти като сме сами се натискаме , искушаваме но искам да си говорим . Моляви дайте съвет или пишете на лично![]()
Най-добре да си останете така. Почнете ли да говорите сметни отиде коня у ряката.
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
Е как така няма какво да си кажете?!?!?!![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Couple retards...
Now that's nice.
E те хората нали затова са измислили телевизора..
не говори действай
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Еми в едно училище ли сте.. първия въпрос е "Как си, какво прави днеска, нещо интересно" после говорете за нещо, което сте гледали по телевизията, нещо което те вълнува, разпитай го примерно за футбол или коли, виж какви са му интересите.. ние не познаваме приятеля ти, че да ти кажем.. флиртувай с него, закачки .. той ако ти каже нещо ти го извърти на закачка и така.. ето вчера беше Хелуин, ако се празнуваше като какъв щеше да се облечеш..хора без интереси и нямат теми за разговор нормално.
Попитай го как е минал деня му. Разкажи му за твоя. Споделяйте си, обсъждайте филми, книги, музика.
Само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!
Леле мале . . . . . :#
4 месеца търпиш да нямате общи теми?Казвате ли си обичам те?Ако да, лъжете се един друг!Няма такава обич
![]()
И аз имах едно гадже точно почти месец издържах така и го зарязах.Това е ненормално.
Връзка без разговор не може да има.
Гаджето ти трябва да ти е приятел на първо място![]()
ако не може да сте приятели по-добре се разделете.доникъде няма да стигнете така-от ли4ен опит го казвам
I can't stop myself from loving you <3
+++Първоначално написано от TheMadHatter
all day... all night... what the fuck?!
еми незнам кво да ти кажа тъй като при мене и двамата сме общителни.Просто май мноо се сковавате де да знам аз така мисля.Отпуснете се и да не ви пука![]()
Fuck is good , fuck is funny . A lot of people fuck for money.If you think the fuck is funny fuck yourself and save your money
кви книги бе, братчедПървоначално написано от vampire_girl_
![]()
по темата:
Първоначално написано от TheMadHatter
![]()
Who's next!
нямате какво да си кажете?!?! А защо още сте заедно....
Ами не си подхождате беЕй такива връзки най мразя,само се натискат и даже не могат да си говорят,за кво сте тръгнали?!
Брях,брях
Първоначално написано от Zarity
Мхм.
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Безразличие! Разделете се. Няма смисъл.
аз не разбирам какъв е проблема с книгите?ако са прочели една и съща книга,защо да не си поговорят за нея?Първоначално написано от Force_bladeR
![]()
Първоначално написано от Vain
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
е като ходите не се ли натискате бее![]()
басииии хората дето стее .....![]()
;]
От 4 месеца, а вече нямате тема на разговор??![]()
Поинтересувай се малко от него .. опознай го!!!![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Отиде коня у барата му викаме у нашия крайПървоначално написано от Disrespect
![]()
Иначее... ми споделяйте си кво е станало през деня
Некви неща, дето и двамата да ви интересуват и за тях да говорите? Де да знам, теми колко щеш![]()
nicolepcd
Спoртния раздел във вестника брои ли се за книга?Първоначално написано от cookie_master
![]()