Това са част от мечтаните специалности през различни периоди от живота ми.Помогнете ми да избера.
в какво си силна?
какво ти се прави в бъдеще?
има ли реализация?
Да и аз те питам в какво си силна какво те влече кое ти е интересно!То е лесно да ти кааж учи право ама ако знаеш колко е трудно и ако не ти се отдава нестава
![]()
Право
Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\
Какво е етопедия?![]()
и аз се питам..Първоначално написано от edelweiss96
![]()
Всеки ще ти каже различно, както казват всеки с интереса си! Избери това, което ти харесва най-много и ти се отдава, или където за в бъдеще ще можеш да получиш добра реализация.![]()
П.П Преди пусна такава тема, не си ли избра нищо ?![]()
ние не можем да решим.все пак ти после ще учиш специалността,а не ние,нали?![]()
Нито едно от всичките. Щом още не знаеш значи ти е прекалено късно. Стани домакиня и гледай 5 деца. Останалото е безмисленно.
Сам/а си реши най-добре.
Аз лично съм пристрастна към психологията ^^
ИКОНОМИКА
ами аз мисля,че е най-добре икономика или право,а аз самата се чудя много между тези двете,така,че нз какво да ти каже,но гласувах за право-мисля,че е по-перспективно и по-интересно![]()
Право![]()
![]()
Пусни ръката на мама и ше видим колко струваш
Спри да слугуваш и спри да се надуваш
Филията не е само с cash-има и мноо болка
За тва обаче няма как да чуеш в поп-фолка
Горе главата хора...
Ако си тази година просто ще ти е трудно да влезеш с право или дори и икономика ... баловете са високи и ако нямаш подготовка до сега ..
![]()
![]()
Весииии
![]()
![]()
![]()
Една Любов, Една Борба, Един Отбор
Фармация - хубава специалност с реализация
Икономика - добър избор, но вече всеки втори е икономист.Нищо, че и аз икономика искам да уча :Д
Психология - трудно за реализиране
Туризъм - няма какво да се прави с туризъм тук
Журналистика - това и аз го исках преди.Според мен има възможност за развитие
Право - мисля, че заслужава да се учи
Медицина - доста години ще трябва да я учиш.
Тези специалности са то различни, по-различни.Наистина ли с всичко можеш да се справиш? За едното ти трябва биология, за другото история, за трето математика.По всичко ли си толкова добра, за да те приемат?
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
Избери това което те влече.
Все пак ти ще го изучаваш.
Аз бих избрала право , психология , журналистика или медицина. Икономиката също е добър вариант.
Което и да избереш , ще успееш.
Вярвай в себе си. :P
Реших да завърша счетоводство и контрол.Благодаря на всички за съветите.