- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Поредния роман от мен :D
И аз незнам откъде да започна...В историята ми участват 1 момиче (А) , приятеля й (B) и още едно момче,което аз харесвам (С)-приятел на момчето В.
От известно време (1 сед. някъде) харесвам момчето С.Момичето А (води се най-добрата ми приятелка) и момчето В бяха много щастливи,докато момичето А не разбра кого харесвам.Когато и го показах,тя ясно си изрази симпатиите към него,аз се подразних и каза,че се е шегувала и не харесва момчето С.Но изведнъж започна да се кара с приятеля си,дори му е казала,че момчето С и допада.Снощи дори се скараха толкова брутално по нейна вина,защото отново казваше на приятеля си колко хубаво било момчето С.
Но понеже приятеля й е ужасно влюбен в нея, й прости.Днес обаче тя тотално ме разби,когато каза,че не обичала гаджето си,само си играела с него....А той е прекрасно момче,боготвори я...И тази вечер ми писа смс:Аууу приятеля ми ме запозна със въпросното момче С,много е хубав,много добър,утре ще излизаме...Аз просто онемях.
Сега съм ужасно объркана,наистина не съм мислела,че тя ще постъпи така.И най-гадното е,че такава история ми се случва за втори път.![]()
![]()
Е,мерси на тези,които са ми прочели темата.Просто исках да споделя...
Такива момичета като (А) не заслужават да живеят !![]()
Ами да ти кажа аз също иам подобна история (само ще вметна че книга може да се пише) Ако може да ти дам един съвет.По тези действия на приятелката ти ми прилича на повечето момичета днес (самозабравени 13-15 годишни който си гледат само самочувствието.. извинявай че я обиждам но така излиза от разказа) Предлагам ти да седнете и да поговориш главно с приятеля Й и и да му кажеш какви всъщност са отношенията на момиче А.Трябва и да се разбереш с приятелката ти защото все пак ти си и споделила че го харесваш а тя се базика по такъв начин и най нагло ти се хвали един вид че ще излиза с момчето което харесваш..
![]()
Малко множко изписах надявам си да си ме разбрала ще се опитам да помогна с каквото мога...![]()
Колкото по-голяма е една лъжа, толкова по-лесно ще и повярват. ~ "Адолф ХИТЛЕР"
Да,мислех си да поговоря с приятеля й,но въпроса е ,че не съм такъв човек да се меся в хорските неща...Първоначално написано от FantaMen
Така е но и ти си потърпевша не може да не се бъркаш в неща които те засягат и може да бъдеш прецакана ....
Колкото по-голяма е една лъжа, толкова по-лесно ще и повярват. ~ "Адолф ХИТЛЕР"
1. Трябва да ти стане ясно, че тя не ти е приятелка. Не мога просто ей така да кажа каква е, но по начина по който се държи с вас двамата ('близки хора'), тя показва, че живее само за себе си.
2. Продължавай да се държиш със С по същия начин.
3. Няма да е зле да поговориш с В или поне да видиш как е. В момента той има нужда от подкрепа. (ако найстина я обича толкова, колкото ти казваш)
Като цяло, не бива да допускаш такива хора близо до себе си. Разбира се, всеки минава през някакво предателство, но важното е да извлечеш нещо от ситуацията, нещо което ще ти помогне с преценката ти за хората.
Успех!
Курви под път и над път,да не ти прави впечатление![]()
Ако има нещо - свиркай на ЛС.
Първоначално написано от SpeakSoftlyLove
![]()
![]()
![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
съгласна съм със SpeakSoftlyLove,че тя не ти е приятелка, и не разбрах мн как се държиш с момчето С,така че за него не мога да ти дам съвет,но по-добре или си смени приятелката,или поговори с нея![]()
п.п.NamelessRomantic няма нужда да оплюваш темите на хората![]()
Абе тая (А) е мн тъпа,нищо лично! Обаче,ако ти е приятелка би трябвало да направи компромис!![]()
ебаси путката е тая твоя фрняам думи... и ти се води приятелка? мм, не мисля... наистина ще е добре да поговориш с приятеля й, а за момчето С .. покажи му че го харесваш, може па да стане нещо
а и честно да ти кажа съмнявам се че той ще тръгне с нея, все пак каза че е приятел на момчето В ( надявам се той да не е като твойта велика "приятелка" и да уважи чувствата на приятеля си..), тъпо ще е, един ходи с нея, после негов фр, след тфа следва поредния "приятел" и така кфо цялата тайфа ходи с едно момиче
![]()
![]()
![]()
1. "А" не ти е приятелка.
2. Хора като нея - МНОГО... В случая мисля, че трябва да го преглътнеш, защото борбата с такова "животно" като нея е безкрайно трудна и ще те завлече на нейното нивоОбаче оттук нататък я игнорираш напълно и изобщо забравяш, че си я познавала... Колкото и да е тъпа мисля, че ще разбере каква простотия е свършила и какво е загубила
![]()
Това е моето мнение. Миличка ти си умно момиче /съдейки по поста ти/ и бъди силна. Не се давай на такива хора! Нали знаеш - "Убии глупака с мълчание"Направи я на нищо и после IGNORE :P
Успех![]()
Хайде да я набием , а ? Аз съм с теб ! Бори се за момчето С![]()
Nowadays people know the price of everything and tha value of nothing . . .
съвет-прекасни всякакви взаимоотношения с моми4ето (А) (аз даже бих й скроила някакъв номер за да й го върна претъпкано но айде....може и да си го спестиш де)
I can't stop myself from loving you <3
направо цяло уравнение стана с 3 неисвестниПървоначално написано от SpeakSoftlyLove
![]()
съгласна съм с мнението горе
и наистина ти пожелавам късмет и
повече да не попадаш, като хора като А![]()
![]()
its the thugish ruggish bone
i'm not talkin about the queens but (WHAAT?) the bitches ...
not the sisters but (WHAAT?) the bitches ...
not the young ladies but (WHAAT?) the bitches.. the bitches, the bitches... BIIITCH
Тази не ти е приятелка. Режи всякакъв контакт с нея. Пробвай се с този С и ако не стане... карай. Ама тая кучка е забрави. Родителите човек не може да си избира, но приятелите може. Така, че постъпи в твой интерес.Първоначално написано от Converse333
Най-добра приятелка а ?
Behind every beautiful thing , there's some kind of pain ..