- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Токчета..
Абе не знам дали темата ми е баш за тука ама..
Та вадя си днес ботушите от миналата година и гледам,че незнайно как капачките на тока са изчезнали и в тока стои само гвоздейчето..
чудя се дали има някакъв вариант да ми се смени целия ток или ддз..
адски много ми харесват , а тази година никъде не мога да си намеря такива :/
Занеси ги на обущар...ще ти ги оправи 90% ;]
It's hard to wait around for something that you know might never happen, but it's even harder to give up, especially when it's everything you ever wanted
щом пирончето седи, просто трябва да се сложат нови капачки :Д на мен ми ги правят за 3лв :Д
Do not stand at my grave and weep, I am not there. I do not sleep. I am the soft stars that shine at night. Do not stand at my grave and cry, I am not there. I did not die.
Занеси ги на обущар.Ще ти ги оправят,споко.![]()
And every time I scratch my nails down someone else's back I hope you feel it..
Занеси ги на обущар или просто си купи нови капачки и си ги сложи сама с едно малко чукче![]()
Сега стоим и аз и ти ,не знаем как да си простим и нека мълчим не казвай нищо всичко се топи, ако искаш забрави..
а цяла смяна на токче дали ще може да направи?
само на капачките отдолу имам предвид..защо да го сменя цялото ?
ама ако трябва цяла смяна значи при обущар и то трябва да е добър![]()
Сега стоим и аз и ти ,не знаем как да си простим и нека мълчим не казвай нищо всичко се топи, ако искаш забрави..
Обущар ..
обущар![]()
Просто аз
не,само капачетата може.Първоначално написано от LovEsIckk
И моите миналата година капачките ми бяха паднали и ги дадох на обучар и оня им забил някакви пирони и в училище замалко да падна по стълбитеПървоначално написано от LovEsIckk
добре, че беше една моя фр беше с мен та се хванах за нея.
www.tuzari.com/tuz.php?name=eli7ooo
Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.
Няма смисъл да сменяш целия ток ... Най-добре отиди на обущар да ти махне остатъка от старите капачки и да ти сложи нови и готово![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
може да се направи, на мен миналата година ми смениха токовете на едни ботушки защото не ги харесвахПървоначално написано от LovEsIckk
![]()
Всеки един обущар ще ти ги направи и то не взимат много пари. Ако искаш му кажи да ти сложи железни капачки, защото са хиляди пъти по-здрави от пластмасовите и няма да се изтъркат.![]()
I saw this place was open, tonight
And the girls and the boys
They were rocking
And the alcohol was flowing
And I knew right away this was my life
Oh what a night....!!
Първоначално написано от Neopitom3na
![]()
Пусни ръката на мама и ше видим колко струваш
Спри да слугуваш и спри да се надуваш
Филията не е само с cash-има и мноо болка
За тва обаче няма как да чуеш в поп-фолка