- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Още една тъжна тема..
Колкото и да казвам,че не търся съвет не е така...
Накратко..той ме излъга,че ме обича и след някакво време ме скъса,защото нещата не били като преди,каза,че нямало друго момиче,но наскоро видях,че е влюбен в друга..разбира се плаках много и още плача...бяхме заедно 2 години..та искам да попитам,наистина ли времето лекува?...знам.че повечето отговори ще са сигурно нападания срещу мен,но сега секи има различно мнение,аз просто искам да знам вашето
Ами аз не виждам пък за какво да са тези нападки..А относно времето и любовта да наистина лекува и съм се убедил в това.Ако не излекува напълно поне до голяма степен да.Въпроса е да не правиш грешка да се метнеш на врата на друго момче само да забравиш бившият си приятел..![]()
Колкото по-голяма е една лъжа, толкова по-лесно ще и повярват. ~ "Адолф ХИТЛЕР"
Съмнявам се да стане така,но просто се чувствам отчаяна...а си мислех,че съм силен човекПървоначално написано от FantaMen
Няма проблем в това всеки един преживява такива моменти важоното е да си вземеш поука.Обеден съм че ще си намериш някой който наистина ше те оцени и ще си щастлива с него.Не го казвам просто от съжаление или за утеха казвам го защото си личи че си мн приятно и добро момиче... а аз не говоря празни приказки![]()
Наистина мерси за милите думи,хубаво е да ги чуеш,когато имаш нуждаПървоначално написано от FantaMen
![]()
Няма проблем за това сме тук да си помагаме взаймно.Много се радвам когато мога да помогна и гледам да го правя винаги когато се отдаде възможност.. все пак ще се наложи и аз да съм в такова положение и да търся помощ... И не се коси толкова много колкото и да си го обичала това е просто момче както и да го погледнешНе свършва с него света...
Лекува, да.Лекува повече от всичко.![]()
Той е бил и винаги ще бъде специален.Няма да можеш да го забравиш, не си и заслужава да опитваш.Помни!Помни грешките, които сте допуснали и никога не ги повтаряй.Помни хубавите моменти, за да можеш един ден да се върнеш мислено назад и да се усмихнеш.Но приеми, че е минало.И погледни напред.Ще се влюбиш отново, обещавам ти!
Макар че ти изглежда, че животът ти е залязал завинаги... Слънцето отново ще изгрее.Утре е мистерия, нали знаеш.Животът ще ти поднесе още много.Не падай духом!![]()
God bless you, sunshine![]()
all day... all night... what the fuck?!
When you're young, everything seems like the end of the worls but it's not, it's just the beginning...
Запомни това и ще ти е по-лесно, да времето лекува, но понякога май не напълно, но все пак...
Отначало ще мислиш, че няма никога повече да се влюбиш, но не е така. Краят е едно ново начало и с времето ще го забравиш. Просто трябва да си кажеш, че продължаваш напред. Запази хубавите спомени, но не си давай надежди. Ще има моменти, в които ще искаш да го видиш... да го чуеш, но не. Не се поддавай на тези слабости. Колкото по-силна бъдеш, толкова по-бързо ще го забравиш.
Същевременно не се затваряй в себе си, а излизай с приятели и се весели. Не си губи времето в излишни сълзи, защото после ще съжаляваш. Всеки един момент е важен. Изживей го както трябва и се усмихвай.
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
Не мисля, че такива неща е възможно да се забарвят напълно, но до голяма степен да... С други занимавки било то хоби, излиане с приятели, ново момче мисълта се притъпява. Дано го постигнеш по-бързо![]()
казах,че ме е излъгал,че ме обича,разбира се че не ме ;],историята ни е много дълга,просто осъзнах какъв е той и ми е причинил толкова много страдания,че просто не знам...дано го преживея колкото се може по-бързоПървоначално написано от misslowe
С брат ми стана същата история,тъпата мърла го прецака.Спокойно,ще мине,от любов не се умира все пак
Успех,за по-весело пробвай да го преебеш някак
![]()
Брях,брях
+1Първоначално написано от vampire_girl_
Е как така 2 години ще сте заедно и той 2 години те лъже,че те обича? о.О. Rest in shits.
С времето ще го забравиш - може би. Ама колко ще е това време никой не ти казва. Ххх.
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Времето лекува много неща. Най-вероятно ще го преживееш. Тези любови рядко оставят трайни белези.
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Да,лекува. Аз бях полудяла по едно момче и го обичах =] Но мина доооста време и ,като не го виждах спрях да мисля за него и той изчезна от живота ми.![]()
tAke a dIrty pIcture![]()