- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Космиии
ами не!-трябва да са обезкосмени
а защо иначе искате жените да се обезкосмяват?
Щом ние го правиме и вие го правете!
![]()
Момчета запазете мъжкото не поддавайте на женското иначе къде би дтръгнало даже не искам да си помислям...бъдете мъжеееее![]()
![]()
![]()
Принципно не си права.. сега за всяко момче е нормално да се бръсне под мишниците е да се обезкосмява.. за интимните части може и на ножичка да се мине.. не мисля че е толквоа голям проблем а за другите места е по избор не мисля че е задължен е така ...Първоначално написано от lovegaga
Еба*и гейското да се бръснеш целия!!!Първоначално написано от AlokiNn
![]()
![]()
No sicilian can refuse any request on his daughters' wedding day!
не лафи,моля теПървоначално написано от boyski33
задник съм.
Abe horica.Na 13 godini sum i iskam da znam dali edno momiche me haresva!KAK MOGA DA SI STANA GAJE S NEQ?
ти за космата, колкото мене ли се имаш?Първоначално написано от lovegaga
Вие го правите, шото няма кво друго.. ние не го правим, шот цял живот има бачкане
По интимните части, подмишниците и (по възможност) по гърдите да няма. На другите места по избор.
А за брадата или да няма, или да е леко набола.
Две хубави очи. Душата на дете
в две хубави очи; - музика - лъчи.
Не искат и не обещават те...
Е къде целия!? брада и мустаци крака и интимни части и под мишниците .. гейско не гейско така ми е 1000 по-добре и по комфортно![]()
Сякаш ще ми гледаш подмишницитеПървоначално написано от Neopitom3na
![]()
Ти ли ще ми казваш кво да правя бе педал на*бан!!!Първоначално написано от kidwestern
ейПървоначално написано от boyski33
джамал
викни арнолд да те чука ?
или не
викни по-добре милен...
як си нали?
ами не.
оди се дупи на попа в джамията,ве.
интелигенция нулева.?
лафни пак ip trace?
задник съм.
Abe horica.Na 13 godini sum i iskam da znam dali edno momiche me haresva!KAK MOGA DA SI STANA GAJE S NEQ?
Брат, не ми се спори с теб! Чак на такова ниво няма да падам...Първоначално написано от kidwestern
Ма все пак- МАЙНАТА ТИ!!!
![]()
Вместо гей мей и нз си как да се обиждате приемете,че има хора дето не обичат косми и държат гаджетата им да си ги махат навсякъде.Значи може мъжете да изискват от жените да се обезкосмяват напълно,обаче ако някоя гнуслива на тема косми дама иска обезкосмен приятел има проблем?! Не е честно най-малкото (:
Всеки да се нагажда по вкуса на другия кво толкова (:
За мен лично е гадно да има косми по интимните части и подмишниците (: Другаде ми е все едно![]()
"Fear is stronger than love.Trust nobody." Tupac Amaru Shakur (:
Now you see him, now you don't..
They got me starin at the world through my rearview
Go on baby scream to God, he can't hear you ...
Като чета мненията ти, мисля че се влюбвам в теб.Първоначално написано от seduction1mplex
Първоначално написано от HristoGavrilov
![]()
![]()
![]()
Един човек да ме оцени хахаха
Хайде стига спам (:
Ехееее втори фен за една вечерПървоначално написано от ati90
![]()
само косата, веждите и ръцете(шот е зима) не съм махнал .. всичко друго под щилката
![]()
абе да ви кажа козметичката ми е много добра приятелка![]()
Добре е момчето да су поддържа ... Да не е някое англичанче където бръсначка да не е виждал ... Да се бръсне по интимните места може да не е всеки ден но да е прилично ... както и подмишниците ! На краката и на ръцете на моя не му позволявам , защото са руси и не са по-големи от 2 - 3 сантиметра ... за гърдите съм без коментар ;X
А пък момче да си скуби веждите като потребителя написъл коментар преди мен dif4u1912 ... За Мен не е много нормално ... смисъл може ако са му в повече леко да ги пооформи , но да ги направи по тънки от на някои момичета ... хмммм![]()
![]()
всеки отговаря сам за себе си...Първоначално написано от Attenti0n
това е така и все пак имаш баси гадното излъчване с тия веждичкиПървоначално написано от dif4u1912
За мен единствено по брадата и под мишниците е задължително да ги маха. На останалите места с ножичка си е напълно приемливо. Пък и като знам каква досада е това епилаторът или кола маската и т.н., не бих искала и той да се мъчи като мен.![]()
Забравих вече организацията, но във Фондацията имаше едно общество, в което космите бяха пошлост. И ги махаха до живот. Всички.
Та изглежда дамите искат да живеят там...
Мен не ми пука - махам само около интимните части, при това 2 пъти на месеца. Някоя дама пак беше написала "не е задължително всеки ден", което ме уби. Тя и всеки ден да е няма да има против, ама не се сеща, че после ако се случи да не ги бръсне един ден ще порастнат веднага много бързо с 3-4 милиметра. Така че не бързайте да се бръснете - има време.