- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Космиии
Въпросът ми е предимно към женската част от читателите. Та въпросът ми е какво мислите за космите при момчетата когато става въпрос за секс - кефят ли ви или ви става гадно ???![]()
![]()
![]()
Предпочитам да си е махнал космите от интимните зони.Не е задължително винаги да са перфектно гладки,ако са леко наболи 3-4мм. пак няма проблем.Просто да не са оставени без подръжка иначе ми е неприятно.
Ако е лято може и да си изчисти подмишниците,защото,когато те прегръща и слиза надолу по теб ми е неприятно да усещам мокрите му космички.
Всичко друго да си стои така,както е.
Shia ти си могла да бъдеш романтична![]()
Провалът е бавен път към успеха !!!
Всeки път , когато се видиш в огледалото натисни ТУК
http://www.teenproblem.net/teenid/Pesenta
тя е казала бе готин прочети хубаво ...Първоначално написано от ati90
ооо мила ама не се притеснявай от нас ... от мене ... мислех че имаме нещо специално![]()
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от ati90
Засега съм карала на безкосмести гърди с лееееееко мъхче на зърната,ама то стои някак смешно на фона на голата кожа.
Обичам да си играя с тях с ноктенца.
Ако момчето има гърди,като другия съфорумник,който не иска да се притеснявам от него,предпочитам да са голи,за да имам по-добра видимост към въпросната гледка.
Нека е чисто,че да мога да гледам и да го папкам.
Аз имам таково мъхчеПървоначално написано от Shia
![]()
0 номер съм навсякъде без косата
Сигурен ли си,че си махнал космите на кокалчетата на краката ти ???Първоначално написано от AlokiNn
Да нямам никъде![]()
мен па ми е гадно да е некъв като гол охлюв![]()
![]()
иначе на интимните части и на подмищниците да си ги прави нещо. Наболи леко са ми много гадни, дълги също... ако ги маха до край искам да е перфектно гладко, ако не - да ги постригва на прилична дължина.
за краката ръцете ест че с косми е по яко, иначе ми е гадно даже (за мъж ест)![]()
а за гърдите съм пас![]()
Усппех с махането![]()
![]()
Не е приятно да има косми, пфффф гадно си е, нека да ги маха по интимните части, може и да не е напълно гладък, леко наболи става, но не и някви непипани от 21521 години ....
ама вие жените сте станали много претенциозни бе,че и с педалчета искат да ми ходят... По вашите коментари съдя,че приятелите ви сигурно са по-обезкосмени и от вас. До къде се стигна,тепърва ще порасне 1 косъмче на оная работа и ае да го бръсне вече![]()
Станислава
Момиче съм и честно казано ме побиват тръпки от момчета, кото се обезкосмяват НАВСЯКЪДЕ. Губи се малко мъжкото. А иначе е хубаво ако сте от по-косматичките да се поддържате. Неща като косми по гърба, дупето и подмишниците.... отблъскват страшно много.
t0d1t0 е прав господ за да различи силния пол ги направил така с косми... извинете ме но звучи до известна степен педалско да си епилираш космите кат' момичетата ( не става дума за подмишницте или интимните места и други подобни)...това е моето мнение....
хаха по интимните зони задължително трябва да е обезкосмен, а за подмишниците лято зима няма такива там също трябва да е гладко![]()
![]()
![]()
Грешиш,оригинално жената също е с окосмение,това че сега се бръснем не означава,че по времето на Господ това е било замсилено.Първоначално написано от ati90
Косми по дупето рулз.Едни мекички са и като плеснеш поне аз оставам с едно сладко чувство.Не ми е толкова фрапантно.Даже,като излезе от стаята гол му гледам какви "картинки" има отзад.
Хич не ми пука къде има косми. Ама да не ме пита що съм набола под брадата, щото тогава ще го смачкам!:P
Нямам по интимните части, само по краката ръцете и косата. А приятелката ми я кефи, брадата да я боцка,![]()
Кой, каквото и да ти говори - става дума за пари!
От гледна точка на секса няма какво да кажа ..
Но дори и ако не става дума за него предпочитам да няма косми ..![]()
Все пак ако раша да си "играя с него" не искам това да става с космите му .. някакси не би ми действало възбуждащо ..
![]()
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
за първи път съм съгласна с Hilary_![]()
Hostis Honori Invidia
не може да бъде .. чак ме зарадва ..Първоначално написано от Cucko0
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3