Цитирай Първоначално написано от EarthShaker
АХАХАХАХАХАХАХАХААХАХАХАХ АХАХАХАХААХАХАХАХАХАХАХАХ А

Naik, спри. Моля те, СПРИ!!!

значи космите ни са намалели, защото прадедите ни са се обезкосмявали? Слоновете също трябва да са така..

Колко еволюирал се чувстваш, като не можеш да напишеш 3 изречения без 10 грешки и не можеш да разбереш най-елементарна ИРОНИЯ и САРКАЗЪМ? Защото на всеки с малко мозък му е ясно, че няма да ти изсъхне хуя, като станеш гол охлюв.. въпроса е принципен

Проблема не е в нас, а е в теб.. Ти, който не можеш да се приемеш такъв, какъвто си. В живота има много по-големи ценности и цели, от това да киснеш по кафенетата и да се вайкаш кво да правиш с този подкожен косъм. Мъжът трябва да храни семейство, да постига целите си, а не да си скубе веждичките с пинсета.

Да попитам... защо казвате поддържане на обезкосмяването? Ако някой не се къпе редовно, това че няма косми няма да му е от особена полза. Почти всички зрели жени намират мъжкото окосмение за естетически издържано и ПРАВИЛНО..

Но това за еволюцията наистина ме разтърси.. Откъде накъде се имаш за нещо повече от някой австралопитек или дори неандерталец? Какво значимо си направил? Епилира си краката?! Браво! С това съм сигурен, че и маймуните биха се справили.

-------> За грешките - казах, че хич ама хич нямам желание да пиша без грешки когато по-голямата част от организма ми спи.Мога да направя снимка на удостоверение за завършване от миналата година с която най-вероятно ще те убедя, че мога да пиша безгрешн.

-------> значи космите ни са намалели, защото прадедите ни са се обезкосмявали? Слоновете също трябва да са така..

Абе не видях да съм го написал тфа ама щом казваш... мисълта ми беше, че маймуните(австралопитек), от които сме произлезли са доста по окосмени от нас.След еволюцията окосмяването е намаляло драстично ( ако не вярвяш сравни картинка на австралопитек, хомо сапиенс, кроманьонец и твоя снимка).Не казвам, че обезкосмяването е вид еволюция.Просто споменах, че това може да кара някои хора да се обезкосмяват.

-------> Мъжът трябва да храни семейство, да постига целите си, а не да си скубе веждичките с пинсета.......Ти, който не можеш да се приемеш такъв, какъвто си.

Някой да е казал, че от обезкосмяването не остава време за работа, постигане на целите и за семейството ???Аз ще ти кажа че в месеца общо за това ми отива около час-час и половина - нищожно време поне според мен.А какво лошо има да отделиш малко време за себе си ?Никой не е идеален, но за сметка на това всеки се стреми да изглежда по-добре, както му харесва.Това че някой си еказал "МЪЖЪТ НЕТРЯБВА ДА СЕ ОБЕЗКОСМЯВА ДРУГАДЕ ПО ОСВЕН ЛИЦЕТО", не значи че като го направи и вече не е мъж, който си върши работата както подобава..
(По 2рото изречение) Ти да не би да се приемаш (казвам го като цитат от твоето изречение) - невярвам да не се подстригваш и абсолютно никъде да не се обезкосмяваш.Аз не виждам кой знае каква разлика в това дали ще си обръсна лицето само или ще си мина и краката, при положение че така ми харесва.Дай да не се къпем и подстригваме, защото трябва да се приемем каквито сме..Бих ти дал още примери, но не знам с какво се занимаваш през свободното си време.

П.С.: Преди да пуснеш поста си го прочети вснимателно 1-2 пъти и добре го усмисли

EDIT : С цветовете и подчертаването голяма бъркотия стана и не ми се занимава повече.........