- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Аз ли съм зле или той наистина ме харесва
Пак става въпрос за момче, само че този път той май ме харесва, а аз него не...той е по-малък от мен с 1 година и е свястно момче. Той ми е доста добър приятел, само че аз имам съмнения, че той иска нещо повече от моето приятелство...Така значи той ме гледа някво много странно и очичките му грейват, когато ме види...е, може и аз да си внушавам, но той не е срамежлив, а от мен го е срам...някак си постоянно мисли какво ще си помисля и някви такива, а като е с други момичета си прави кефа и хич не му пука кой какво мисли важното е шоу да има. Половин час само го беше срам да ми честити рождения ден...Трябваше да ми дойде и на купона ама май в последния момент го хвана срама и не дойде...Някак си имам чувството, че търси близост с мен...Има още примери, но не ми се пише сега...та въпроса ми е аз ли си внушавам или той наистина ме харесва и ако е така как да му покажа, че не го харесвам, без да си разваляме и приятелството и без да го нараня...
Ми може и да те харесва. Това обаче с рождения ден нещо не ми стана ясно. Половин час го е срам(ъъ?!) да ти честити рождения ден, а не е дошъл и на купона ти, защото отново го е било срам.Бе и аз съм срамежлива, ама чак толкова... чак до такива ситуации да се стига...
Викаш го да си поговорите и оттам нататък си говорите.![]()
Вметваш му уж на майтап да не би да те харесва, ако признае, му казваш, че чувствата ти са само приятелски и би искала да си запазите приятелските отношения. Общо-взето, все до разговор опират нещата.![]()
бъди добър приятел - изчукай го![]()
а сега по темата: http://vbox7.com/play:93e56366
The Spark
спри да мислиш!!!като ти покаже по така тогава пусни тема и му мисли![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Това измъкване с искам да сме си само приятели.. чесно казано ми е писнало да го слушам казваш му точно кратко и ясно той да си прави заключения.... Ако изглежда прекалено грубо.. просто има и друг начин да го убедиш че не си за него..( По коментарите ти се вижда че не си някое надуто момиче със самочувствие дето и небето не може да му е таван..) за това просто един вид се злепостави пред него. Кажи му че не си по дълги връзки няма да може да си паснете и такива неща.Но ако му кажеш че искаш да сте само приятели повярвай ми доста трудно ще е така![]()
Колкото по-голяма е една лъжа, толкова по-лесно ще и повярват. ~ "Адолф ХИТЛЕР"
Може би си мъъъъъъъничко зле.
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Много точно казано с този клипПървоначално написано от 5StaR
![]()
![]()
![]()
ама не трябва ли ако те харесваше да направи всичко за да ти иде на рождения дена от къде знаеш че го е хванал срамът...и нали уж сте приятели...май си въобразяваш
![]()
питай го направо,ако ти каже,че те харесва,кажи му истината направо,а съвсем възможно е и да си въобразяваш
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Като учител джедай и като момче ти казвам да
Кога ще е сватбата?
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Ти си зле![]()
nicolepcd
Да, дано аз да съм зле...ми той до послесно трябваше даа дойде ама в последния момент е казал, че...няма да стане...хах вече съм спокойна аз съм зле![]()
бъди добър приятел - изчукай го Cool
а сега по темата: http://vbox7.com/play:93e56366
![]()
![]()
![]()
![]()
като е по-малък... земи си някой чичко паричко
Иска да те чука, повече от ясно е. Сигурно преди купона си е бръснал ташаците и се е порязал кофти и е решил да не се срами, а толкова се е надявал горкия да се напиеш. Просто спекулирам каква може да е била ситуацията,а ти няма какво да се правиш на ударена повече, щом веднъж си усетила за какво става въпрос. Сподели му какви си ги мислип, че да му е ясно вместо да му тежи.
Вчера го попитах за какво мисли и той каза за едно момиче, което вчера беше причината да не дойда на РДто ти...и азз викам "Аз имам рожден ден един път в годината, а ти го пропусна, защото си бил с момиче?" и той "е нямах това в предвид...не бях с момиче...за друго е...моля те не ми се сърди...не искам това да развали отношенията ни...моля те..."
въх ужасПървоначално написано от desitoyoy
![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Да, Деси де казвам....и след като не можа да ми честити рождения ден
и вика "абе аз не съм срамежлив и не мога да разбера как мога да предложа да ходим с (едно момиче...няма значение как се казва), а на теб не мога дори рождения ден дА ти честитя" и ми го повтори 10 пъти и аз викам "Ем то това е нещо, което ти си го чувстваш и аз не мога да ти кажа защо е така" и той вика...."Просто искам да ме разбереш..." Уф не знам...не го харесвам, въпреки че е страхотно момче, просто не искам да ми е нещо повече от приятел...
и ти си зле и той те харесва
Усмихни се на някой непознат. Това може да се окаже единствената му радост за деня.
Ами той наистина ми показва, че ме харесва само че ако ми се изтапани с въпроса "И ся приятели ли сме или нещо повече" просто не знам какво да кажа...той много го е срам от мен за такива неща, а на другите отива, казва като го отрежат ми давай следващата, а с мен не е така...мАй де както казах може и да си внушавам...и какво да напрая ако постъпо по-директно...трудно ми е да казвам "Не"