- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Бихте ли се намесили?
Замислих се, ако докато си ходите по улицата видите една двойка, която се кара и както минавате покрай тях момчето удря момичето.
Бихте ли помогнали или ще ги оставите сами да оправят собствените си проблеми? Защо? Ако бихте помогнали, как?
ако момичето плаче и вика или се вижда,че той я тормози ще се намеся и ще му кажа да я остави намира и да се махне
след това ще я питам как е и ще и помогна да се прибере
ако пича се прави на голям гъзар ще го просна на земята и си заминавам![]()
Хехе, то лесно на думи, но знаеш ли колко малко мъже имат смелостта да го направят тва?Първоначално написано от CoNviCt
Веднъж си спомням, че баща ми така направи забележка на някакъв дето даже беше ударил приятелката си, и докато му показа значката си, оня млъкна
Голям смях беше
![]()
Не мисля,че трябва да се намесвам в личните отношения на някого...
Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..
хмм 1) за да удариш момиче- трябва да си МНОГОО зле, независимо колко си е заслужило...
2) едва ли бих могла да направя нещо,ако съм сама или с момичета, но ако има момчета - веднага ще реагират![]()
ако бях момче бих се намесила задължително, но не съм. Едва ли някой ще ми обърне внимание...И все пак съмнява ме, че доста момчета биха направили това, няма да имат смелост да кажат каквото и да било.
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
Първоначално написано от kriSko94
ако бях момче бих се намесила задължително, но не съм. Едва ли някой ще ми обърне внимание...И все пак съмнява ме, че доста момчета биха направили това, няма да имат смелост да кажат каквото и да било.
съгласна с тези две мнения
не няма да се мешам в отношенията на другитепък и това не е моя работа
![]()
момче/мъж който посяга на момиче/жена е слаб.... мраза такова поведение и бих се намесила,независимо че съм момиче ,все пак можеше аз да съм на нейно място
Ако се карат просто не бих се намесила,защото това си е тяхна работа.
Ама ако нещо започне да я тормози..ще й помогна.
And every time I scratch my nails down someone else's back I hope you feel it..
Ами това си е тяхна работа и не бих се намесила.Но ако бях момче (както казаха и преди мен) със сигурност щях да направя нещо![]()
Тва си е между тях => няма да се меся. Малко кофти ще ми стане... се пак да се удря момиче не е хубава постъпка. Може и аз да си отнеса някой удар...
Всяко вдишване е квадратче към теб...
Ми едно крехко 7мокласниче (момиче) какво може да направи![]()
BTW- Зависи как се карат ако е твърде грубо, едва ли ще е на място където някой ще ги види.. Ако не е грубо тяхна се работа
+1Първоначално написано от gabi_94
абе аз мн мн няма да мога да помогна (не съм мн силен както се вижда от по снимката предполагамама със сигурност удрям здраво поне първия път! при което момичето има шанс за бягство.. а аз когато видя зор мн бързо бягам
![]()
Живей на ръба, в противен случай заемаш твърде много място!
зависи ако хората са под 17 годишни примерно но ако са над ще ги оставя това си е тяхна работа![]()
Аз бих му казал да спре, а пък и мисля че ако се стигне до бой, хората покрай мене ще ме подкрепят.
Първоначално написано от LittleDude
![]()
![]()
Кефиш ме ве
![]()
Ами аз бях навън с един мой приятел преди две години, лятото, когато момче и момиче се караха... Момичето ми беше суперсмешно, как квичеше... Е, ако оня се е държал като пълен кретен, разбирам донякъде, но добре си се посмяхме с френда и после ги имитирахме.
Инача ако нещата стигнат до по-далече, не знам... Полиция , а у...
Няма да се меся.
Но ако съм момче ше му скъсам главата от раменете![]()
ako q udrq ... i precenq 4e situaciqta e opasna za momi4eto zadaljitelno 6te se namesq pone s nqkva replika ili 6te se obadq na kukite ... no sys boi edva li ... za6toto ako sled tva momi4eto ima nqkakvi oplakvaniq sprqmo toq ... az 6te namaja ne po malko ot nego ako uspeq da go nabiqПървоначално написано от Luvcraft
![]()